זה מאווווד טעים....

ziv123 האחד

New member
זה מאווווד טעים....

האם גם אתם חושבים כי הגבר בפרסומת של עבדי ( לא המבוגר אלא זה עם הכובע ) לא משתלב כל כך טוב בפרסומת ... לדעתי הבחירת קאסט קצת הורסת. דרך אגב של מי הפרסומת ?

הדבר הזה

אומנם נראה ג'וחי (בקובוץ) והכל, אבל לא יודע, בין כל הטררם בברייק הפרסומות וכל הסלטות שכולם עושים כדי להיות קריאייטיבים, הפרסומת הזאת מצליחה להצחיק אותי יותר מרוב השאר.

efeinsch

New member
איזה כיף!

אני לא לבד! הורג אותי כל פעם שהוא מבקש עוד עוגיה. מתוקה.
גילוי נאות: זה באמת מאוד טעעעים.

נסים 17

New member
אני קצת מרחם עליו

נתחיל מהסוף- אני מת על הפרסומת הזאת. העניין הוא שכל כך שקוף שהוא מדקלם טקסט (כולה שתי מילים, אבל זה טקסט) מוכתב. הוא ממש משתדל להגיד את זה כמו שצריך, הוא כל כך מתאמץ שאתה תיכף לטובתו. זאת אומרת, אני.

la DVD

New member
וזה כל כך במקום כי אתה יודע שזה

עבאדי העמיתי, ומותר לעבאדי להישמע כאילו הוא מדקלם טקסט, הוא צוחק על כולם אחלה פירסומת

שלוליה

New member
הורסת?

להפך, נראה לי שזה הכי שווה לראות את מי שעומד באמת מאחורי מה שאנחנו אוכלים, ולא דוגמנית ששמעה בפעם הראשונה על המוצר.

הצחוק שלו עוד מהדהד לי באזניים

מהפרסומת על המתכון הסודי של עוגיות עבדי. הוא קצת מפחיד אותי אבל העוגיות שלו טעימות. היום בתכנית של טל ברמן ואביעד קיסוס היה מישהו מתחום הפרסום (שכחתי את שמו) שניתח את הפרסומת הזו ועוד כמה. הם הגיעו לתובנה מעניינת - אין "שבעה" בלי עוגיות עבאדי.

mikizakay

New member
כולכם כאן בהלם קרב הא?

זה שבפרסומת זה "עבאדי" במקורי, בעל המפעל. נכון, הוא עבא-די, עירקי זקן שעדיין יש לו מבטא. מאחל לכם הצלחה כמו שלו בגילו.

תיארתי לעצמי שזה הוא

ושהם ויתרו על הכבוד בשביל האותנטיות. מצטערת... לא אהבתי, לא רוצה להשתמש בקלישאות חבוטות, אבל זה לחלוטין דורש את זה: עלבון לאינטיליגנציה.

גת וייס

New member
כשקראתי שהסיסמה החדשה של עבאדי

היא "זה מאוד טעים" לא הבנתי מה נפל על הקריאייטיב. זה מסוג הרעיונות שעד שאתה לא רואה את זה קורה בפועל אתה לא מבין את הגאוניות שבו.

למעלה