זה מאוד פשוט .....

רות 2

New member
זה מאוד פשוט .....

פה בבית הזה מדיניות החסימות והמחיקון עובדת! קיימת! ובועטת.. בדיוק כמו שהמדיניות הכללית מאפשרת לכל פחדן ןפחדנית להשתמש 1000 ניקים ..כתירוץ להעלבת האחר והבעת דעתו הנחרצת מי לא מוצא חן בעניו ..שילך לבית טיז אל נביא יקלל יגדף ויחפש פורום שוקק אחר להנות משירשוריו .. ומי שמפרש שתיקה ואי השתתפות בשירשורים כהסכמה להדחת דינה הוא בטח מתולתל.......ואוכל עכשיו פסטרמה .. אז אם אני הייתי "דינה" ואני הייתי נותנת לכם להמשיך להתבוסס בבוץ להחליף 10000 ניקים כדי לעקוץ ואם שוב מישהו מגן הילדים היא באמצע שירשור שתחילתו בסך הכל כתוב בטוב טעם.. עובר על המדיניות אז מה לעשות.. הלך על השירשור ... ו.. תתחילו שירשור חדש ..(את זה לקרא בטון של גננת בגן) "ותתחילו בשירשור חדש" עד שיהיה לכם הזמן לראות איך ובאיזה בולשיט המסך מתמלא ותעדיפו לשנות ולעלות את הרמה .......ולא להתיחס לסוציומאט או סוציומאטים שמעדיפים להתחבא מאחורי ניק (פחחחחח) אני בעד הבעת דיעה כמו שניסה אנדי לעשות באיזה שירשור.. אבל בחיית זוזום יש גבול ונסיים במילותיו של ארצ'י בנקר הידוע שביטא את זה הכי טוב ...... פחחחחחחחחחחחחחחחח נקודה. סוף. רות עבור

avihuav

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אין צורך להוסיף ../images/Emo140.gif

ב ו ע ו ת

New member
וזה מצדיק פתיחת שרשור נוסף?!

למה? הכי טוב לרכז כל מה שקשור להסכמה או לאי הסכמה לשלטונה של דינה בשרשור אחד, כך יהיה מקום לאלה שרקדו היום על מדרגות הרבנות ולאלה שסתם רוצים לשתות קפה. לא ככה?! נעמה

רציתי לפתוח שרשור חדש אבל

החלטתי להגיד את דברי כאן דינה לא שולטת!!!דינה סה"כ פועלת עמלה שצריכה לקרוא את ים השטויות שמציף פה ועוד להתיחס אליהן ובחינם חחחחחחח

ב ו ע ו ת

New member
דינה שולתתתתת!!!1

ותודה על ההתחשבות. אף אחד לא מכריח אותה לעשות את זה, נראה שהיא עושה זאת בדיעה צלולה, מתוך רצונה הטוב. תפקיד כפוי טובה אמרתם? אז איך זה שכל כך הרבה אנשים רוצים לעשות אותו?

ב ו ע ו ת

New member
לא

התהיות שלי הן בתחומים לגמרי אחרים, הגנום האנושי וכאלה. מבטיחה לתאם איתך תהיות להבא.

רות 2

New member
זה בשביל אלה ..

שחושבים ששתיקה פירושה ..הסכמה .. זה בשביל אלה שמעולם לא החליפו ניק על מנת להביע את דעתם וזה בשביל המדיניות של הפרדס הזה חוץ מזה מה כ'פת לך ..עוד שירשור ולא מניק פחדן כולה עוד שירשור שגם הוא ילך קבינישלופן לא ככה?! יאללה הולכת לראות איך עוד זוג שמתחתן

רות 2

New member
רק כאשר מישהו מנסה

לעשות את מלחמתו בשם אלה שלא מתערבים לא משתתפים לא מביעים וגם לא ממש איכפת להם ..איכפת לי .. אבל בתחלס זה ממש אבל ממש לא כזה חשוב וחוץ מזה קראתי את כל הבלוג .......ומאוד נהנתי אפילו מודה שיש בי קצת קינאה ...(קינאת סופרים יענו )

רותה..היה כדאי רק כדי לראות אותך

וחוץ מזה איזה בלוג ספרותי מדובר? מיכלי צחקה כל הבוקר עכשיו זמן לרצינות..

רות 2

New member
כנסי לכרטיס של בועות ותמצאי בלוג

עם רגעים נעימים כאלה שיגרמו קצת לחשוב ..קצת לרחף..וקצת לרצות יותר ..

N D R

New member
בעיה...

טכנית חושב שזה בלתי אפשרי לרכז את כל ההודעות המחוקות בשרשור אחד למה ייצא בסוף שרשור מחוק לחלוטין. וד"א, אם בשביל לראות אותך כאן היום היה צריך את כל זה אני מוכן לחזור על הכל מבראשית. מבטיח להשאיר מקום למדרגות וגם לקפה. יאללה אילנה יוצאים למסע מחודש :)

למעלה