זה מאוד ליטראטי

vinbe

New member
זה מאוד ליטראטי

לדעתי,הקטנת הצמרת ושימוש בעציץ הרבה יותר שטוח, יבליטו את הגזע הרבה יותר, בסיגנון ליטראטי. אני גם חושב שסטיה שמאלה נותנת יותר תנועה לעץ. עץ יפה, איתן - כנירא, למרות שביקרתי פעמיים אצלך, כל פעם אתה מוציא מהשרבול משהוא חדש מאורו

איתןem

New member
ליטראטי

ערב טוב מאורו,ראשית אתה מוזמן לבוא פעם שלישית ויותר ... הקרדיט מגיע כולו לך- אתה הוא שהצעת לי בביקור הראשון להסיר ענף נוסף שהיה לעץ הנ'ל עוד בהיותו "בחממה" וזאת היא איפוא התוצאה בעקבות הצעתך! אני חושב שראית אותו גם בביקור השני כשהיה בעציץ שונה, הביקור היה קצר וכנראה מחוסר הזמן שנינו לא התייחסנו אליו במיוחד. הצעתך בקשר לשנוי הזווית והחלפת העציץ מאוד מדברת אלי-ואכן כך יעשה,וגם יהיה כמובן צילום. אני מדי פעם משנה את התצוגה של הצמחים,כך שמדי פעם "מתגלה" כאילו צמח חדש. גם היום עסקתי בעיצוב פיקוסים מבוגרים,גיזום וליפןף וכו' ... כך שבבוא בזמן בעת שאצלם אותם -"יצאו מהשרוול"... אני לא מוסיף שום צמח חדש לאוסף שלי -הכל "יוצא" מהסטוק מתחת לעצים לאחר שעובר שינויים. תודה על תשומת הלב איתן

איתןem

New member
ליטראטי

שוב ערב טוב מאורו,יש לי עוד עץ מהסוג הזה "בסטוק" ,קצת יותר גדול שעבר גיזום מאסיבי לפני כשבועיים או יותר, גם הוא הולך לכוון ליטראטי ,קצת שונה, כאשר העלווה תתמלא ,אשלח גם צילום מהעץ הנוסף. לאלון ליברמן-קשה כרגע לבצע עיצוב ענפים (אם בכלל)לפי הצעתך ,כוון שהם מאוד דקים. נחכה ונראה... איתן

למעלה