זה לPUNK

blinkme

New member
חחחחח

לי יש סקייטבורד אני סקייטפאנק רוב הילדים שבפורום הם רוכבים על סקייטבורד נכון???????????????

xero1

New member
LOL

מה הקשר מחט לתחת?? לכל מי שיש סקייטבורד אז הוא סקייטפאנק? גפ למי שיש סקייטבורד מסכן עם קרש וגלגלים זולים ושהוא לא נגע בו בחיים שלו אז הוא סקייטפאנק? מספיק עם השטויות ומה בכלל השטות הזאת שסייטפאנק? מי אמר שסקייטבורדינג ופאנק הולכים ביחד??

blinkme

New member
לא התכוונתי לזה

התכוונתי לזה שאני רוכבת על סקייטבורד ואני גם בקטע של סקייטפאנק כמו בלינק לא אמרתי שמי שלא רוכב על סקייטבורד הוא לא סקייטפאנק זה לא הכוונה דרך אגב מדברים על להביא את בלינק לארץ

Sham 69

New member
אני גם סקייט פאנק אחשל !!../images/Emo24.gif../images/Emo11.gif

חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
הה

josie1

New member
הודעה לblinkme

בלי קשר לפורום,אני לא ממש רוכבת על סקייטבורד,אבל אני ממש אוהבת את זה ואת כל מה שמסביב לזה,מוסיקה וכל זה... אני מחפשת מישהי\ו לדבר איתה\ו על זה אז אם בא לך לדבר הנה המספר ICQ שלי128298214 נ.ב.למרות שאני לא רוכבת, אני לא מאלו שחושבים שזה "קול" ורק בגלל זה הם אוהבים את זה

blinkme

New member
לjosie1

אני יכנס לאי סי קיו שלך ברגע שהאיי סי קיו לא יעשה לי בעיות וזה ממש בקרוב........... אני מאוד אשמח לדבר איתך ביי ביי

punk

New member
|הדגש|אני מודה!

התחלתי ליסוע על סקייטבורד בגלל בלינק אני מכור!

אני לא מבינה אתכם אנשים!!!!!!!

מה הקטע שלכם???????????????? דבר ראשון אני לא מבינה איך אתם מקשרים בין הסקיט בורד המפגר הזה לבין בלינק! אוקי אז אולי אפילו לי יש תמונה של מארק רוכב על סקיטבורד אבל מה הקשר אני בעצמי לא הבנתי! קראתי את הדיון שלכם ולגמרי לא הבנתי מה אתם מנסים להוציא אחד מהשני! כאילו אוקי, עוד מעט תתחילו להיות כמו ידיד שלי שכל מה שהוא מדבר עליו זה- (ואני מצטטת) "סוויץ´ פליפ באק סייד טאיל סלייד באק סייד פליפ אאוט" שאין לי מושג אפילו מה זה! כאילו אני יודעת שזה כל מיני שמות של תרגילים בסקיט! בכל מקרה, בואו ואני אספר לכם סיפור עצוב! לפני כאממ חודש בערך, אני וחברות שלי פתאום החלטנו להתחיל להסתובב עם מי? נכון! הסקייטרים! קיצר, אתם יודעים מה חברה שלי למדה? "או סיירס, דיקיס, גלוב, אלמנט" וכל שאר השיטים האלה שיש לסקייטרים! ומה עכשיו? חברה שלי יודעת שמות של תרגילים מוזרים והיא רוצה לקנות דיקיז ובלההה! היא הופכת לסקייטרית! ושכחתי מה היה הקטע של ההודעה! אה כן, מה אתם מוצאים בלוח עץ עם 4 גלגלים??????? TaLi

Ran-182

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo140.gif

איזה מדליקים האייקונים החדשים
אולי שמישהו כבר
את ה

tal182

New member
תאמיני לי שיש הרבה קשרר

טרוויס כמעט הפך לסקייטר מקצועי וטום כל החיים שלו נסע על סקייט בורד ויש לי תמונות בלעדיות ממגזין שקניתי בלייטווב שטום נוסע בצעירותו

Josie

New member
בדיוק!!!!

גם תמיד כשאני נכנסת לצ´אט בשם JOSIE, כשכולם מנסים לכתוב תשם שלי בעברית הם כותבים ג´וייס... נורא מוזר...

blinkme

New member
גם אני!../images/Emo58.gif

גם אני התחלתי לרכוב על סקייטבורד בגלל בלינק אבל אני לא נוסעת עליו כמעט אני לפעמים אני לא מכורה אני פשוט אוהבת את זה ול וויזלי גירל אם את לא אוהבת את זה אז לא צריך אף אחד לא מכריח אותך לסוע על סקייטבורד! למרות שאני לא יודעת את השמות של התרגילים חוץ מאחד אני כן אוהבת לסוע על זה

למעלה