זה לPUNK

MoonSoFast

New member
זה לPUNK

טוב גומבוש. אני צריכה
עזרה חרף ידיעותי הדלות בנושא שאני אתחיל איתו בקרוב- א. לרכב על הסקייטבורד ובומגרד לימד אותי בינתיים לא ליפול ממנו שאני עומדת עליו ב. תכיר לי(זה פה לכל הפורום) להקות סקייט פאנק...יהיה לי בקרוב את הדיסק של יוסלס אז... ודבר אחרון- גומבוש תגיד לי מתי יש הופעות של יוסלס זה ממש דחוף

xero1

New member
LOL

מה הקשר ליוזלס אי.די ולהיות סקיטר פאנק. ואפשר גם לרכוב על סקייטבורד בלי להיות פאנקיסטית (שיוזלס איי.די דרך אגב, זה פאנק פופ, אבל לא ניכנס לזה עכשיו), אני מכיר סקטר מצוין, שהוא ערס ובחיים שלו לא שמע פאנק, ואני בטוח שאם הוא ישמע פאנק הוא ירביץ למי שישמיע לו את זה, אבל לא משנה. ואת יכולה לבדוק הופעות של יוזלס ושל בפצר ושל מן אלייוו ועוד המון בלוח הופעות. ב tom.co.il

~BLINK182_gurl~

New member
בדיוק

יש כל מיני סוגי סקייטרים- למשל בנתניה ליד איפה שאני גרה הסקייטרים הם סטייל היפ הופ או ראפ או וואטאבר..... ולא צריך לשמוע "סקייט פאנק" כדי להיות "קול" או כדי ליצור את תדמית הסקייטבורדר המושלם- כי אם זה מזוייף זה לא שווה את זה גם ככה... sHiRa

xero1

New member
זהו!!!!!

לא חייבים כדי להיות קולים ומקובלים בחברה לדעת לנסוע על סקייטבורד ולשמוע פאנק ו... ו... וללכת עם תחתוני בוקסר משובצות בחוץ וללכת עם עם.. עם מעיל עור שחור ולעשות כלי-שאוסף-את-הליכלוך-מהריצפה על הראש כדי להיות קוליסטים!!! אני למשל לא יודע לנסוע על סקייטבורד (אווץ´...) ואני לא הולך עם תחתונים בחוץ (אני מעדיף מיני שניכנסים לתחת) ואין לי מעיר עור שחור (אבל אני עדיין פוגע בחיות, יש לי מעיל פרווה ורוד) ואין לי תיספורת מוזרה על הראש (יש לי שער שחור קצת וחלק עם שביל של חילזון בצד ימין) אבל אני עדיין קוליסט!!! נ.ב. אין לי כח להקליד יותר. שיט

~BLINK182_gurl~

New member
חחחחחחחחחחח

אנשים אתם הורסים אותי בקצב היום! המשך לשטויות שכתבו קודם- בדיוק!!! גם אני לא מתקרבת במיוחד לסקייטבורדים (עדיף בנתיים לשמור את הגוף שלי שלם....), הגוף שלי לא מחורר בכל מיני פירסינגים במקומות אינטימיים, אין לי ראסטות/גלאח/תספורת ימי הביניים אחרת, לא מתלבשת כמו ילדה עזובה וחסרת חיים, אכפת לי מעוד אנשים חוץ מעצמי..... ואם כל אלה הם הדברים שהופכים בנאדם לפאנקיסט או וואט-אסר-יו-וואנא-קול-איט אז- fuck u all..... sHiRa

Ran-182

New member
בפעם הבאה

להודעות אישיות, השתמשי בבקשה בשרות המסריפ האישיים של תפוז יום טוב

xero1

New member
לפעם הבאה?

בשביל מה? אנחנו לומדים מהודעות כאלה, לא..?

Ran-182

New member
אז אם כבר שתיכתוב

"שאלה" או משהו כזה ולא "לpnuk" או מישהו אחר.

punk

New member
מה את רוצה מהחיים שלי

חשבתי שאת אוהבת נאצים (הלהקה המסריחה הזאת ראמסטיין) וזה מוזר לי לראות אותך נוסעת על סקייט ואני לא הולך להיות מאסטר-סקייטר ומה קשור להקות סקייטפאנק כל אחד והמוזיקה שהוא אוהב מה לעשות שאני גם נוסע על סקייט וגם אוהב פאנק בומגרד אוהב את בריטני ספירס (לדעת הקוראים: בומגרד הוא גמד קטן מסכן עם פרצוף תחת שחושב שהוא קול!!!) אבל בלינק182 רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!

HelloweeN

New member
שניה אחת!

לפני שבוע לא היית ב"קטע של המטאל" ??? האם אני מריח פה ניחוח פוזרים ??

MoonSoFast

New member
ו עוד משהו קטן

אסור לנסות דברים חדשים???? בעיקר אם זה דברים מגניבים ואם כבר בלינק אז רק מה שהיה פעם כלומר אהבתי את האלבום עם החתולה הזו(לא יודעת איך קוראים לו) אז בלינק היו מעולים לפי דעתי... ואם יש לך משהו להמליץ לי זה יהיה אפילו יותר טוב ולא רק סקייט פאנק אלא הכל... הראש שלי פתוח להצעות לכל הסגנונות והכל כי החלטתי שככה יותר שווה.. אז תתעלם ממה שכתבתי פעם...!

on drugs orange

New member
אין לי מושג מזה סקייט פאנק - אבל../images/Emo70.gif

סקייטבורד על המחשב זה בשבילי :) והפסקול של טוני הוק 2 פצצתי ביותר אז הנה כמה מהשירים הטובים יותר שבו: millencolin - tony hake pro skater 2 papa roach - tony hawk pro skater 2 swinigin´ utters - five lessons learn מקווה שעזרתי ולא עשיתי צחוק מעצמי (
)

xero1

New member
אה, טוני הוק 3 פי זיליון יותר מגניב

גם האיכות יותר טובה. *!שווה ביותר!*

on drugs orange

New member
השיר הכי יפה בפסקול חייב להיות:

millencolin - thps2 מזה מת על השיר הזה אני חורש עליו! עליו ועל oasis - wonderwall מעלה בי זכרונות...

punk

New member
גם של......

lagwagon יפה נ.ב פאפה רוץ´ סתם בבונים

roychu

New member
לשיר של פאפא רואץ´ בTHPS קוראים....

Blood Brothers, אגב, של מי שיר 9?

למעלה