זה לעולם לא יגמר

זה לעולם לא יגמר

אחרי כל כך הרבה שנים זה כבר ברור ניסיתי כל כך ניסיתי עשיתי וקיוויתי והאמנתי ואיפה לא הייתי והכל אותו דבר כל כך הרבה שנים,חיים שלמים,הכל בדיוק אותו דבר הבדידות,הלבד,החרדות החיים האלה לא נועדו בשבילי רק ניסיונות אינסופיים לשפר משהו וכלום תמיד חוזרים לאותו מקום ניסיתי לבד,ניסיתי עם אחרים,ניסיתי אנשי מקצוע,מה לא ניסיתי זה כאילו פשוט לא בשבילי תמיד חוזרים לאותו חור ואף אחד לא מבין ולא מאמין תמשיכי,תעשי,תקווי,תאמיני אני בן אדם ואחרי 21 שנה שכאלה כבר אין לא כוח לא אמונה כבר כמעט לא נותר ממני כלום יגידו לך שאת בדיכאון יגידו לך אל תשברי יגידו לך הרבה דברים אבל אף אחד לא באמת יבין עד כמה זה קשה מנשוא להתמודד עם כל זה כל החיים שלך לא להכיר משהו אחר והכי גרוע לראות שהנה סוף סוף משהו קצת קצת מצליח ואז בום ליפול חזק חזק שוב..ולראות שבעצם לא השגת שום דבר ואת בדיוק איפה שהיית כל הזמן ואת מבינה כבר שאת הולכת לבלות את חייך ככה וזה יגמר רק כשתמותי ואת רק רצית לחיות אז רצית את עדיין רוצה אבל הכל נגדך גם מה שהיה,פשוט הלך לאיבוד כבר לא נשאר לך כלום את לבד בעולם הזה ואת תוהה למה את לא מסיימת עם הכל פשוט.. ואפילו אין לך תשובה חוץ מאני רוצה לחיות.. אני רוצה לאהוב אני רוצה להיות אהובה אני רוצה כל כך הרבה דברים אבל את יודעת שניסית כל כך הרבה וכלום אז למה שעכשיו יהיה אחרת? כשאת כל כך עייפה ומבינה שזה כבר לעולם לא יגמר כואב כל כך כואב

../images/Emo24.gif

בבקשה תהיי חקה. אני מניחה שזאת לא נחמה אבל תדעי שלא עברת את כל זה סתם. ולמרות שאת מרגישה שאין לך כלום מלבד כאב תדעי שאת חזקה יותר מתמיד. תזכרי שנכון שצריך להסתפק לפעמים ברגעים של אושר אבל הם עדין שוים את זה. אני בטוחה ששום דבר ממה שאני אומרת לך לא ממש מעודד אותך,אבל בבקשה תחייכי! תעמדי מול המראה ותחייכי סתם ככה אפילו כשאת בוכה תחייכי בסוף את תרצי לחייך והמון דברים חיוביים יקרו לך. תאמיני!!! תאמיני שמגיע לך להיות מאושרת ובסוף את תהיי גם אם זה לקח לך המון שנים של כאב. תחייכי ותאמיני תאהבי את עצמל שוב ותזמני לעצמך אושר הוא יבוא. תהיי חזקה ותתחילי לחייך!!!! החיים קשים אבל גם כשהם קשים צריך לזכור שיש טוב.

anabell1

New member
אני

אני מזדהה עם כל מילה שכתבת אני מרגישה ככה הרבה זמן

tutit1005

New member
תקשיבו

בעולם שאנו חיים לא תמיד קל..אנו רובנו לדעתי עוברים המון נסיונות יש נסיונות שקל לעמוד בהם ויש נסיונות שקשה לנו להתמודד איתם וקשה עוד יותר לקבל אותם.. אבל אנו צריכים לדעת דבר אחד ..שאם לא נלמד לקום ולהסתכל קדימה . אנו ניפול לתהום והמכה תהיה מאוד כואבת..!!!! צריך ללמוד שהכל לטובה..צריך ללמוד לקבל דברים בפרופורציות נכונות גם אם זה קשה. צריך להביט קדימה ולקוות לטוב כי אם כך מאמינים זה יגיע ובגדול!!! שאו ברכה של חודש טוב לכולם.. הצלחה בכל.. ובשורות טובות ושתזכו לכל הישועות ואפילו לא אחד פחות אוהבת תותית.

התקווה החלום והאמונה

לכולנו הדבר שאנו רוצים ביותר הולך הכי ק "החיים האלה לא נועדו בשבילי" כואב לקרוא לחלום את החלום בבהירות,להאמין שהוא יתגשם בגלל שאנחנו רוצים התקווה להשתפר. המצליחים הם אלה שאף פעם לא התיאשו מלנסות, לא בגלל שהם לא נכשלו, רק בגלל ההתמדה. זה לא שאני מדבר אלייך מפסגת העולם, גם אני מתאמץ להגיע תאמיני תאמינו

למעלה