זה ללללה כזה...

זה ללללה כזה...

את לא מבינה את הללללה הזה שמתנגן בתוכי .. זה לללה כזה שאתה יודע משהו שאף אחד לא יודע .. זה לללללה איטי שכזה זה ללללה עצוב .. זה לללה .. שיש אנשים עצובים סביבך ואתה לא יודע איך לעזור להם . זה לללהה של ניצוץ ..שאולי יש תקווה זה ללללה מחייב .. שאתה חייב לתת להם אמונה ..גם שהפסקת להאמין .. זה לללה כי לאלוהים אין יותר משקל בחייך .. והגהינום נראה .. כמו וילה שלושה מפלסים זה לללללה בקול חנוק ...עם תזוזת ראש עייפה. זה לללה של אתמול של היום ..שאני רוצה שישתנה המחר ... את לא מבינה את הלללה שמתנגן בתוכי .. זה לללה במקום בכי .. כי לא למדו אותי לבכות .. זה לללה כי שכחנו איך לצחוק ... זה ללללה כזה שמרעיד לי כל חלק בגוף .. זה לללה כזה שמסתכלים עלי .. חושבים שאני משוגע .. זה כזה לללה .. שאני רוצה .. זרועות גדולות ענקיות שאוכל את כולם לחבק .. אוף זה לללה כזה ..שבסוף יום ..אני שוב את העולם מקלל זה לללה כזה ...לא מאחל לאף אחד ללללה כזה .. זה ללללה שוחק..מעייף לוקח ולא נותן .. זה לללה .. זה ללללה ..את מבינה איזה ללללה ...?

טאי...

בשביל אנשים כמוך שווה להיות ..כאן .. ליקוק לטאי .. אם יורשה לי פחחחחחחחחחח יש כאלה שמפריעה להם החמימות שקיימת כאן .. תדליקו מזגן.. תודה טול מסטולי ...

למעלה