זה לכולכם...ממני ...

זה לכולכם...ממני ...

רציתי להגיד לכולם שלום, אבל לא להתראות, פגעו בי ואני הולכת, אני חייבת לספר את האמת לכולם, אני בחורה ב1/5 יהיה בת 29 נשואה כמעט 4 שנים ואמא לילד מקסים, הכרתי את לי28 מכאן והיינו חברות טובות. אבל לפתע יום אחד היא באה לגן המחשקים עם מלי, את מלי הכרתי שהייתי רווקה כאשר יצאתי עם מישהו שעבד עם בעלה גם במקרה הוא שכן וחבר של בעלה. הכל היה אחלה סבבה. עד שיום אחד מלי החליטיה לספר שאני הייתי חברה של אותו איציק בזמן שני הייתי נשואה אני עדיין נשואה, אבל זה לא נכון היא פגעה בי היא יצאה לכללי ואמרה לחבר הוורטאלי או החבר האמיתי שלה לא מענין אותי כמה הם חברים, שאני שמנה מכוערת ואני ככה וככה, ושאני יצאתי עם איציק בזמן שאני נשואה, ביקשתי ממנה לחזור בא היא לא רצתה.. אז מה אני יכולה לעשות במקום כזה כאשר מלכלכים עלי? אין לי כאן מקום אני כבר לא וורטואלית אותי רובם מכירים אני הייתי במפגש והיו שהיו אצלי בבית. לכן זה פגע בי מאוד!! אני לא בגדתי בבעלי. וזה כואב לי לשמוע מאנשים שאני הייתי עם אותו איציק בזמן שאני נשואה כי זה לא נכון!!! אין לי אמונה באנשים יותר כי מספרים דברים עלי שהם בכלל לא נכונים אז מה יהיה על דברים נכונים? לכן אני פורשת לא רוצה להיות במקום מגעיל שכזה!!! ולך לי 28 תודה על החברות שלך ..... אני לא יהיה גם בפורום אז בבקשה בלי תגובות אני לא קיימת כאן יותר טלי מהקריות. מתה אין יותר טלי מהקריות. היא פירסמה בכללי את שמי האמיתי אז אני לא מתביישת בשמי קוראים לי מאי אני גאהה בשמי שלי. אז תודה לכולם שלום חברים...

עופריקו

New member
מאי (שם מקסים )

לא מכיר את כל התככים שרצים מסביב, צר לי על מה שעברת ,האם זה קשור לפורום הזה ? לי היה מאוד נחמד לקרוא מה שאת כותבת ולא חושב שבגלל טיפוס אחד מגעיל את צריכה לעזוב את הכל,היא צריכה לעזוב, אשמח אם תשארי איתנו, ואם לא צרי קשר במייל יום נעים ותקוה שתחזרי אלינו שלך עופר

עופריקו...זה ממני אלייך

עופריקו כן זה קשור לכאן כי אני חברה כאן של כולם אולי קצת וורטואלי אבל חברה שלא תלך לספר משהו ששמעתי. כי שמעתי הרבה מאנשים ואני שומרת בתוך הלב.. עופריקו פגעו בי מאוד אני כואבת מאוד, כי זה לא נכון אז למה לדבר למה? אני יודעת אלייה הרבה דברים אבל אני ממלאה את פי במים. בדמעות ומכאב עופריקו אני אומרת לך תודה על הכל ושלום חבר אמיתי, שלא פגע בי מעולם, שלום עופריקו אם אתם רוצה טלפון שלי בבקשה יש ללי28 שלום עופריקו ממני מאי. {לשעבר שם וורטאלי טלי מהקריות.} שם שאהבתי מאוד שם שבניתי בזכות עצמי... אבל קילקלו לי את השם אבל פגעו בשמי האמיתי..

דספרדו

New member
תגידי

מי אנחנו שנשפוט אותך בכלל? מודה שאיני מבין למי אכפת אם בגדת או לא בבעלך?? הרי אנחנו מדברים איתך {אני לפחות בפורום הזה} ומה הקשר אם את ה``זונה מבבל``??? או ``מרייה הקדושה``?? יאללה תתבגרי קצת חומד וקחי מה שטוב לך מפה ולמי שלא אוהב או מפרגן אז יש לו בדיוק ברירה אחת והיא כמובן לא לקרא את ההודעות שלך ואגב מאי באמת שם יפה.. אבל מ`כפת לי אם את מאי או יוליה או שולה?? אכפת מה את כותבת ותו לא! ובקשר לחיים הפרטיים שלך את היחידה שצריכה לבחור אם לפרסם או לא {ואת מפרסמת למעשה} ומה גם שבפורום כזה.. ``להיות הורים`` אם להיות בוטה {ואל תעלבי לי} מה אכפת לי את מי את משכיבה? ספרי על הילד שלך ועלייך כהורה.. ויאללה חליק מהשטויות האלו..

גלי...31

New member
לעפריקו ודספרדו

כל הכבוד לשניכם.... בחורים עם..... אוהבת את מה שאתם כותבים, ואת התגובות שלכם... מה גם שבמקרה זה אתם ממש צודקים- מה שטלי עשתה או לא עשתה אינו מעינייננו וחבל להכניס לפה ויכוחים ומריבות. יחי הילדים שלנו!!! גלי. ד.א.-דספרדו=מיואש? למה?

עופריקו

New member
גלי ....

גלי כל הכבוד גם לך , מה במקרים אחרים אנחנו לא צודקים ???? סתם בצחוק נהנים גם מכתיבתך ,תמשיכי להיות איתנו,

גלי...31

New member
כשרוצים... מוצאים!!

אני יודעת את זה מניסיון... תמיד אפשר למצוא על מה להתווכח!!! אבל... בטוח שאתה רוצה?)-:

דספרדו

New member
מפתאום ??

לא מיואש בכלל כל בוקר אני קם עם חיוך רץ למראה ולפני שהיא {המראה} עונה לי ``אתה הכי יפה`` {טוב זו המראה שלי} אני כבר מרביץ צחוק ענקי מלא בקצף מישחת שיניים מדליק רדיו {לא חדשות} שומע קצת מוזיקה קיצר אהההממ אני=אופטימי {לפחות מעדיף לחשוב ככה} מקור השם משני סיבות 1.אהבתי את הסרט ואת העיירה שכוחת האל ההיא 2.מין הפוך על הפוך 3.אוהב את הצליל של השם {אז הבטחתי 2 אפשרויות ושיקרתי..} רק טוב גלי וכולם.. וחג שמח B-)

גלי...31

New member
כיף לשמוע!!!

וסולחת לך על שהבטחת 2 ונתת 3 סיבות... העיקר שתמשיך לחייך, וכמובן.... המראה לא משקרת!!! (סתם מתחנפת עכשיו!!!) גלי

גם לי יש מה לאמר

רציתי להגיב לגבי הדברים של טלי אני לא מבינה מה הבחורה הזאת רוצה ממני , אני לא פגעתי בה בכלל ואם היא לא רוצה להאמין אז שלא תאמין , פשוט מאוד ניסיתי לדבר איתה ולהסביר לה שאני לא אמרתי עליה דברים כאלו אבל היא בשלה, לא מוכנה לשמוע, אבל לחברים ורטואלים כן היא מוכנה לשמוע (ועוד לשקרים שלהם) , אני ממש לא מבינה אותה במקום לבוא ולדבר איתי היא מגיבה בצורה כזו ורציתי לציין עוד דבר אחד לגבי הצ`ט , אני ממש מאוכזבת מאנשים שם אני לא מאמינה לאיזו רמה אפשר להגיע. מהמאוכזבת מלי ועכשיו לטלי חבל שעזבת בצורה כזו, ואני רוצה להגיד לך שלא ליכלכתי עלייך כמו שרשמת וחבל שאת מאמינה לאנשים ורטואליים במקום לאמין לי שאני לא ורטואלית, חבל מאוד לא היית צריכה ללכלך עליי ככה בכללי , תקפת אותי בצורה ממש לא יפה, וזה באמת באמת לא מתאים לך

לי28

New member
לסיכומו של..... H-)

קבלתי קריאה טלפונית בהולה מחברה, ``לכי תראי מה קורה אצלך בפורום, המריבות והתככים הגיעו גם אליך``. אז ניסחתי איזו שהיא הודעה, רק שכבר הגעתי למחשב ראיתי שהנושא תוסס, בגדול רציתי לרשום כי כל הודעה נוספת בנושא תמחק, אך זה כבר מיותר. לסיכומו של נושא - שתי הנוגעות בדבר אמרו את שלהן {עדין לא מבינה, למה דווקא בפורום הזה, למרות שהשם שלי מופיע בכל המעשיה}. הפורום להיות הורים נועד למטרת שיתוף החויות מהבית, מהילדים, מחיי המשפחה ולא מחיי היום יום שלנו המבוגרים, לזה ישנם פורומים אחרים. אני אומנם מעורבת בנושא אך אין אני הולכת להכנס לפרטי המקרה, שתי הנוגעות בדבר הן חברות שלי, אחת הכרתי דרך פה ונוצרה בינינו חברות מקסימה ואנו מעבירות אחה``צ מדהים עם הילדים בגן המשחקים והשניה היא חברה עוד משכבר הימים. חבל שאין פה אפשרות להבליט דברים אך תמיד אמרו לי : ===== עדיף שק נחשים ולא נשים ========== עכשיו אני יודעת גם למה. שלכם לי28

למעלה