ונושע?
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #12 ושסק? יש לך אולי שסק? פתאום בא לי. בעצם לא, יש לי חשק לעסק. שלך זיוי [לא יודעת מה היא רוצה מעצמה]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #14 לא יעזור לך פרידריך. אתה חייב להתפשט. זה הכללים פה [אני קבעתי היום]. כולם מדברים בעירום. זיוי [נהיית אסרטיבית כשהיא רואה פרידריכים שהיא לא מכירה]
לא יעזור לך פרידריך. אתה חייב להתפשט. זה הכללים פה [אני קבעתי היום]. כולם מדברים בעירום. זיוי [נהיית אסרטיבית כשהיא רואה פרידריכים שהיא לא מכירה]
פ פרידריך New member 21/1/02 #17 כבר אמרו לך בת סוגריים אל תתעסקי עם פרידריכים של לי-אור. וחוץ מזה תלמדי לשלוט בהם. בסוגרים. פרידריך מלמד ילדות איך עושים את זה.
כבר אמרו לך בת סוגריים אל תתעסקי עם פרידריכים של לי-אור. וחוץ מזה תלמדי לשלוט בהם. בסוגרים. פרידריך מלמד ילדות איך עושים את זה.
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #20 מכל מלמדי השכלתי. זיוי [טוב, לא מכולם. מרובם] ואגב, אתה צודק, הסוגריים שלי היום איבדו שליטה על עצמם. זיוי שוב.
מכל מלמדי השכלתי. זיוי [טוב, לא מכולם. מרובם] ואגב, אתה צודק, הסוגריים שלי היום איבדו שליטה על עצמם. זיוי שוב.
ל לי-אור. New member 21/1/02 #21 בואנ´ה בואנ´ה עד הסוגריים של זיוי ויש לה כמה סוגים. ושמעתי שסוג אחד ממש נדיר גם.אתני כזה. לי-אור זוכרת את כל שעורי הלשון אצל המנהלת
בואנ´ה בואנ´ה עד הסוגריים של זיוי ויש לה כמה סוגים. ושמעתי שסוג אחד ממש נדיר גם.אתני כזה. לי-אור זוכרת את כל שעורי הלשון אצל המנהלת
פ פרידריך New member 21/1/02 #22 נו אז לילה טוב ותודה לזיוי ולי-אור שארחו אותי כאן. ונשיקה מצלצלת פעמיים. פרידריך דוור לעת מצוא.