זה לא רעיון שלי אבל..

שרון710

New member
זה לא רעיון שלי אבל..

אני לוקחת יוזמהP: סורי עם זה מפריע למישו.. אז נראה לי ששני העלתה את הרעיון שלכולנו יהיה אותו משפט בחתימה שקשור לג'וני.. וממש בא לי להוסיף את הפורום לחתימה.. אבל אם כבר אז כבר(:) אז.. רעיונות..? מישהי..? אני אומרת איזה משפט שלו בתור *קפטן* ג'ק ספארו:)

anush91

New member
רעיון נחמד..., רעיון נחמד...

אבל החתימה שלי ממילא כולה של "שודדי הקריביים" חחח, אבל החתימה שלי ממילא כולה של "שודדי הקריביים" חחח

cowgirl Ms

New member
אפשרי בהחלט,

אבל צריך לחשוב על משפט שיכלול את מס' הפורום...

SHaNINuSH55

New member
אממ אפשר לקחת איזה ציטוט

מאחד הסרטים שלו.. רצוי משה"ק כי זה הכי מוכר כאילו- *ציטוט* - ג'וני דפ
ואת המספר של הפורום גם..בין לבין או משו חח אין לי רעיונות עכשיו.. כי הרגע היומולדת של אחותי הסתיימה.. ואני חייבת לעוף להתארגן ליומולדת של חברה שלי
בכל מקרה..אני מקווה שעד מחר יהיו פה עוד רעיונות D:

SHaNINuSH55

New member
נייס.. יש לי גם רעיון-

you will always remember the number 864 as the number of the best forum..savy?! או forum number 864- never forget,always remember..savy?! [הראשון נראה לי יותר מתאים כי יש את "יו וויל אולוויז ריממבר.."
] וליד אפשר להוסיף נניח JOHNNY DEPP
או משו כזה.. מה אתן אומרות??

SHaNINuSH55

New member
איזה חמודות אתן ../images/Emo13.gif

חחח תודה..
שמחה שאהבתן אז אממ.. זה מקובל על כולן לבחור את אחד מאלה..?

tali44

New member
אהבתי../images/Emo45.gif

וגם אם זה לא יהיה זה, בכללי צריך שהיה משפט בעברית. כי בדר"כ רוב האנשים לא קוראים את החתימות באנגילת (לפחות אני)... אולי מילים מובנות וזה, אבל בעברית זה יותר טוב לדעתי ובכלל, החתימה הזו ממש מדליקה!!

רעיון ממש ממש טוב!=] ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

הנה אפשרות...=] "son... it`s forum 864. sevvy?" או משהו בסגנון...=]

nitzan s

New member
ואי אהבתי ת'משפט!! =]

ולדעתי עדיף באנגלית כי זה נשמע יותר טוב וגם אם זה ציטוט אז הציטוט הוא מאנגלית... ואהבתי גם את הרעיון של שני.. בכל מקרה מה שתבחרו העיקר שיהיה משהו נחמד! =]

9טולי9

New member
אממ...

לי לא אכפת אם זה באנגלית או בעברית...
רק כשתחליטו על משפט אז... תכריזו על זה!!

למעלה