זה לא קשור לפורום...

Assilicious

New member
זה לא קשור לפורום...

אבל אני חייב לדעת מה אתם חושבים
ריאנה ולהיטה Umbrella הגיע אל השבוע העשירי שלו בפסגת מצעד הסינגלים והופך לסינגל המצליח ביותר ב-13 השנים האחרונות. יותר מזה, זהו אחד מ-7 הסינגלים המצליחים בכל הזמנים! תגובות, מישהו
.

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

שנאתי את השיר הזה בהתחלה אבל הוא ממכר משו ובכל זאת אני חייבת להגיד-

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifלא סובל אותו אבל אני מכור אליו../images/Emo99.gif

וסחטיין על ריאהנה....

Because Of May

New member
אחת ולתמיד בנוגע לריהאנה והמטרייה שלה:../images/Emo109.gif

(
זהירות, חפירה!
) פעם אחת בענייני מוזיקה, ליטל או אסי כתבו את השיר הזה והחלטתי להוריד אותו. שנאתי אותו בהתחלה, פשוט שנאתי!!! ואז היה שבוע של חרישות עליו כי הוא מאוד מצא חן בעיניי. מאוד. אח"כ אמרתי לידיד שלי להוריד אותו, ובגלל שהוא מחובר לכל הפקאצות בשכבה, גם הן הכירו אותו. וככה התחלתי לשמוע אותו בבצפר בכל מסדרון, בכל כיתה, בשירותים אפילו (
)- והכל מהפלאפונים של הפקאצות. גם כשפתחתי את ה-MTV, בכל מקום הקליפ היה! וכשניסיתי להחליף ערוצים- ל-MTV הרגיל, ל-VH1, להיטס, לבייס, ל-MTV2 (טוב, לא, בואו נגזים
)- הוא היה שם!!! ואז הוא נמאס עליי. לגמרי. לא יכולתי לשמוע אותו מרוב כל הפעמים ששמעתי אותו! אבל... (טהטהטהטם!) אני חייבת להגיד שעכשיו, חודש אחרי שהכרתי אותו ואחרי שטיפה נרגעו החרישות עליו, הוא ממש אחלה שיר. הוא מגניב כזה, קופצני, אחד שכולם יאהבו
ואם הוא יהיה עכשיו ב-MTV או שאני אשמע אותו מפלאפקאצי- אני כן אזמר אותו להנאתי
כי הוא באמת אחלה שיר, ובאמת הוא אחד הסינגלים המצליחים ביותר שיש (אני לא אומרת שהוא השיר הכי טוב שיש היום, כי הוא בסה"כ להיט-קיץ שכזה
, אבל הוא באמת באמת מצליח).

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי דעתי ../images/Emo88.gif

מה לא נאמר על שיר הזוועות הזה. מטופש, קופצני ופאקצי בטירוף. הקליפ הזול והפזמון המגוכך כמובן שהכל- מתכון לאסון. אבל כיוון שהעולם משועבד לדור האסאמאס שכמות המתכות בשיניים שלו יכול לעקב טיסה, אנו נאלצים לסבול בשקט. הלחן אני מצטערת להגיד, אותי, לא הדביק. הלירקס של מקרנה היה עמוק יותר. והעצבים מלראות בחורה שדופה רוקדת להנאתה בגשם בזמן שאני מרגישה כמו אומצה במיקרוגל הוסיפו מספר קמטים לפניי. בקיצור זוועה. אבל נו, כל הכבוד לה.

a k c

New member
../images/Emo109.gifאוקי, דעתי../images/Emo6.gif

זה שיר דבק! אין מה לעשות.. אם אתה שומע אותו אפילו פעם אחת, השיר נדבק לך לראש ומאוד קשה לך להוציא לך אותו. הוא קליט, קופצני, פופי בטירוף
- וזה מה שגם אנשים אוהבים לשמוע. חוצמזה, שאם מישהו אחר היה שר את זה, ולא ריהאנה, אני לא בטוחה שהואהיה מצליח כמו שהוא הצליח ככה
אני מבינה את ההצלחה הזאת... וחבל
בהתחלה, לא הכרתי את השיר בכלל, אח"כ שמעתי אותו, הורדתי אותו, שמעתי אותו אולי פעם פעמיים, וזהו
בקיצור, בלעכס

Zaider

New member
דעתי,

לדעתי זה לא מגיע לו, ויש שירים הרבה יותר טובים, עם מילים קצת יותר חכמות שמגיע להם להגיע למעמד כזה .
ואני בכלל לא מתה על ריאנה ואני חושבת שסתם עושים ממנה יותר מדי. וחוץ מזה חרשו עליו יותר מדי !

patito ƒeo

New member
איכס. ../images/Emo107.gif

שיר מדבק, אבל אפשר לחשובבבבבבב.. יש המון שירים מדבקים בעולם שהם יותר טוב ממנו. וחוצמזה מי שכותב קטעים מהשיר באוואי באי סי קיו/במסנג'ר וחושב שהוא עמוק או משהו כמו חברה שלי, אז הוא טועה.
אה וריאנה בכלל מעצבנת. ואור יסכים איתי על זה
.

זה בסה"כ עוד שיר מדבק!../images/Emo45.gif../images/Emo216.gif

ומה היה עם "רוצה בנות"? בדיוק אותו הדבר
לאנשים לא משנה שאין לשיר שום תוכן מעניין או עמוק,וגם לא אכפת להם כמה טיפשה תהיה מי ששרה את השיר,העיקר שהוא נשמע טוב והוא קליט וממכר!

adida12

New member
מוזר...

זה השיר הכי מדבק בעולם!! אבל שיר מעצבן!! ולא נראלי שמגיע לו להיות הסינגל המצליח ביותר =\

הדיסק החדש שלה מלא בשירים כאלה../images/Emo3.gif

ממכרים,למרות שאין בהם שום דבר מיוחד. ואני דווקא אוהבת אותו,כי פשוט כיף לשמוע אותו. אני משערת שלהיט הבא שלה יהיה lemme get that,או Breakin Dishes,Push up on me,וכולם שירים מקפיצים ולא יותר מזה. מה שכן,השיר Good Girl Gone Bad הוא היחיד האיכותי בדיסק הזה,והוא נשמע מעולה!
מי שמחפש איכות,לא יאהב את זה, אבל מוזיקה קלילה וטובה אף פעם לא מזיקה,לאף אחד

TheBlackParade

New member
אמממ

זה שיר ממש דפוק עם כל הכבוד לריאהנה. הקצב שלו סבבה אבל לא מגיע לשיר להיות הסינגל הכי מצליח ב-13 השנים האחרונות. יש שירים רבים הרבה יותר טובים והרבה יותר תרבותיים עם כל כך הרבה משמעות שדווקא הם צריכים להיות במקום האמברלה הזה. דאמ, איך שהמוסיקה מבחינת מילים מתדרדרת...

למעלה