זה לא קצת עצוב !?

lilou2

New member
זה לא קצת עצוב !?

כל מה שקרה עם סיד בארט לדעתי הם סתם זרקו אותו ויצרו סיפור מעוות וכאילו קשרו לו את הידיים ונעלו את פיו ורכבו על רעש הסיפור שאוסיף להם הרבה פרסום.. אי אפשר להצטער על התלאות, אםכי אפשר להצטער על הדרך, לאניתן ולא כדאי לשנות את המציאות שעברה לה, כי המושלמות יפה לה, אבל כלכך עצוב שהם נפרדו בגיל כלכך צעיר.. פעם עם סיד ובלעדיו, ולא למדו מהלקח ושוב זה קרה בשנית.. כלכך מתסכל.. כלכך הייתי רוצה לראות את פינקפלויד בשיאם מנגנים את האלבומים קטע אחר קטע, כלכך מגרה לחשוב לדמיין איך גילמור בעצמו היה מאלתר על הקטעים שלו באותה תקופה, כלכך הייתי רוצה לראות את ג'ים מוריסון ושותפיו מנגנים באיזה בר בירושלים בעיר את ריידרס, את הסוף, את אנשים מוזרים, את טאצ' מי, את בריק און פרוו, את וויסקי בר, את לייט מיי פייר !

itaikuskus

New member
אני חושב שהתבלבלת קצת בלהקות

"לדעתי הם סתם זרקו אותו ויצרו סיפור מעוות וכאילו קשרו לו את הידיים ונעלו את פיו ורכבו על רעש הסיפור שאוסיף להם הרבה פרסום.. " זו גם דרך להסתכל על זה. דרך מאוד צרה וקטנונית, אבל זאת דרך.

lilou2

New member
ועוד הוא הופיע כמה שנים אחרי ההדחה

באולפן הקלטות שלהם איזה רמז הוא צריך לתת להם מעבר לזה כנראה היה נואש אבל הם התעלמו ממנו, ממי שהמציא את פינק פלויד הם היו חייבים לקחת אותו כחלק מההרכב ולא משנה בתור מה הם הרסו אותו נפשית מעבר למה שהוא היה באמת חבל על הבנאדם המוכשר

זה תמיד קל להיות מהצד של הסיפורים

ולומר זה לא בסדר וזה לא בסדר והכל אבל מה יתן לך שעכשיו אתה תתלונן על זה? די זה עבר ואין טעם להתעמק בזה הוא נפטר כבר ועוד סיפור בהיסטוריה המוסיקלית שלנו נגמר אז חלאס לא אני ולא אתה יודעים מה אבל מה באמת קרה שם אז אין לנו זכות לבוא בטענות כלפי אף אחד...

Elinor BC

New member
בזה אני מסכימה עם מגל הפעם..

אף אחד לא באמת יודע את האמת מביננו וזה סתם לטחון מים צריך לקבל את העובדה, שסיד כבר לא היה חלק מהפלויד בשלב כלשהו וסיד נפטר לפני חודש וסיד לא קיים יותר זה אולי קשה. אבל להתחיל להעביר ביקורת זה שטויות. וחסר טעם...

holo

New member
מה?

אתה יכול לכתוב קצת יותר ברור? לא הבנתי כלום ממה שאמרת.

new revolution1

New member
יש הרבה דיונים ומחלוקות על הסיפור

זה סיפור עצוב של סיד בארט, אכן. אבל העובדה היא כזאת- הלהקה לא יכלה לתפקד איתו כאשר לקח סמים, הסמים השפיעו עליו ועל הלהקה כאחד. זה היה או ליפול איתו או להשאיר אותו אדם לעצמו ולהתקדם לקראת המטרה שלהם. ועוד עובדה- הם בין הלהקות הכי טובות שיש, יכול להיות שעם בארט לא היו קיימים לאורך זמן ויכול להיות ההפך- שיכלו להיות להיט עוד יותר גדול. אבל אני חושבת שבחיים צריך להחליט החלטות קשות על מנת להרוויח בסופו של דבר, ואני חושבת למרות שזה עצוב גם לי- הם היו חייבים לפעול בלעדיו על מנת באמת להתקדם, זה הגיע לנקודה שכבר לא יכלו לנגן איתו, הוא בכלל לא פעל כחלק מהלהקה בשלב מסויים ויש עדויות לכך. מאוד קל להגיד שזה לא בסדר שהם סילקו את בארט מהלהקה, אבל תחשבו לעצמכם שרובכם אנשי מוסיקה שמנגנים, אם בלהקה שלכם יהיה מצב כזה שאחד שלוקח סמים וכבר לא מתפקד, הייתם חושבים שזה היה באמת עוזר לקריירה שלכם? גם אם הוא החבר הכי טוב שלכם ואמן מדהים, זה כבר לא היה עוזר בשלב כזה. אגב, שתי השורות האחרונות בתגובה שלך גורמים לי לתהייה, האם התבלבלת בין שתי תגובות שונות?

lilou2

New member
לא, פשוט זרמתי למשהו אחר שמתסכל

בלהקה הזו, את זה שהם התפרקו ואין יותר מידי תיעוד הקלטות וקטעי וידיאו של הופעות חיות של האלבומים ביותר משני עשורים של אלבומים מדהימים ורק לאחר שהתפרקו, אז זה לוקח אותי לעובדה שלא הייתי מהדור ההוא ולא היתה לי ההזדמנות לראות אותם, וכשאני חושב על זה, אני חושב אותו הדבר על הלהקה השניה האהובה עליי, הדורס, אז סתם זה גורם לי לתהות כמה זה יכול היה ליהיות מקסים לשבת בסינדרום בעיר בהופעה טיפוסית של הדורס לפני שהם נודעו, להנות לפני כולם, כשהכל מתנהל באווירה לגיטימית למקום, התרגשות ראשונית, ללא שום המוניות, שום דבר שקשור למסחריות, כשכל הקסם בתולי, הכל רגעים של קסם, על כולם דבוק חיוך אמיתי.. לאו דוקא דורס, זה יכל ליהיות לא פחות מושלם עם רגעי הקסם של רביעיית הפלוייד המקורית.. איפה המקוריות, למה אין עוד אנשים שיוצרים מוסיקה עם קסם, מוסיקה טובה נטו, להגיד מקורית זה מוכלל, אבל עם טעם של פעם, עם השראה מהחלל, עם אלמנטים שעוד לא עלו במוחו של האדם להשתמש בהם כהשראה

Black Goat

New member
../images/Emo45.gif

למה באמת המוזיקה המשובחת של פעם לא חוזרת :| כנראה מה שהיה לא יחזור.

Black Goat

New member
אולי.

חח וגם אני הייתי רוצה לראות את ג'ים מוריסון מנגן את שיריו באיזה פאב [לא בירשולים- אולי בחצר שלי, בחדר שלי, חח כמה שיותר קרוב] אולי בגילגול הבא? או.. כשנמות ואז נעבור לעולם המתים? חחחח אתמול ראיתי סרט עם שחקן שממש דומה לו :|

Inis mor

New member
לי היה חלום דומה

הפינק פלויד עשו הופעת איחוד בחדר שלי ובגלל שאני ישנתי באותו הזמן ביקשתי מהם להנמיך קצת.

YoniCrazy

New member
קוראים לזה סיוט, לא חלום

למעלה