זה לא קצת מוזר ש....

סמייילי

New member
זה לא קצת מוזר ש....

1. החומרים של השבט לא נגמרים? כל הדפים לעיתון, ופוסטרים.. מאיפה המשאבים? 2. כל פעם שמראים מישהו מהשבט קם בבוקר, האיפור והתסרוקת שלו מושלמים? 3. מי מבעיר את המדורה בכניסה לקניון כל הזמן? 4. העלילה מתרחשת בקניון-מקום ציבורי- ואף פעם לא הראו את השירותים? (אני יודעת שבנו את כל העסק בשביל ההפקה, אבל בכל זאת). 5. לא רואים כמעט ילדים קטנים- הרי גם הם ניצלו מהוירוס, והגיוני שמלא ילדים קטנים ישארו.. 6. מאיפה מגיע כל האיפור והג´ל? ואיך ילדים יכולים כל יום להתאפר בצורה כזו מקצועית? 7. מאיפה ה chozen השיגו את הגלימות שלהם? תפרו? 8. איך לטכנו טרייב יש יכולת טלפתית? הרי הם בדיוק ילדים כמו כל השאר. 9. לאן נעלמה קלאודי? (הכלבה) 10. למה כולם לא נוסעים ברחובות? הרי הם יכולים לטעון את המצברים. 11. מאיפה יש להם מים? חשמל? גז? מי בדיוק מספר את זה? ואם אין מים, איך הם מתקלחים? * מישהו יכול לענות? או לחשוב על עוד דברים? -סמיילי

-TaintedLove-

New member
זו סדרת טלויזיה..

.. למה ציפית? זו סדרה בידיונית, היא לא אמורה להיות הגיונית.. זה השבט ! ! ! בכל מקרה, יש המון רשימות כאלה, למרות שאת הוספת לי דברים חדשים. אני די בטוחה שעל חלק מהם כבר דיברנו... בכל מקרה: - המקום היחיד שאני זוכרת שהראו ילדים קטנים זה בגיאנים ובנבחרים. - מי אמר שלטכנו טרייב יש יכולת אלפתית? - קלאודי הלכה וטוב שכך. דרך אגב זה אמור להיות בן. ז"א, אכן מדובר בכלבה, אבל קלאודי כדמות - כלב. - נסיעה - זנ עניין של דלק ומכוניות שאין להם.. - מים - בעונה הראשונה ג´ק ודאל בנו מן מסננת של מי גשנים או משהו.. - הם טענו את הסוללות שלהם עם מיני טחנת רוח שכזו.. -לירון-

סמייילי

New member
אז ככה: ../images/Emo117.gif

קראתי איפהשהו שלטכנו´ס יש קשר טלפטי עם השומר בפרק ששודר היום-האחרון- הראו ילד ואיש על הגבעה עם הכבשים, והאיש נראה כבן 30 לפחות! שמתם לב? מתי תגיע העונה הבאה? מה אני אעשה עד אז? נכון היה היום פרק ממש יפה? ולמה באמת בריי עוזב? וכל הכבוד ללירון שעונה על כל השאלות!!! צריך למנות אותך למנהיגת השבט שלנו! ( the "tribe" tribe) -סמיילי

למעלה