זה לא קצת דפוק?

• פותח הנושא BMS
  • פורסם בתאריך

BMS

New member
זה לא קצת דפוק?

הפורום הזה די יבש וצריך לעשות איתו משהו, ההודעה פה היא מלפני שמונים שנה אם לא יותר ושום דבר לא מעודכן אין שום הודעות שבאמת קשורות (רק תמישכו את השיר...ודברים כאלה) צריך לקחת את הפורום הזה בידיים אין לי שום תלונה למנהלת כי באמת אין כלכך מה לכתוב אבל מתי היית פה בשנה האחרונה??? וכל דבר שמישהו אומר או מנסה לעשות את לא מוכנה לקבל. אני מציעה עזרה ומציעה שנעשה משהו עם הפורום ותאמיני לי שאני בטוחה שיש עוד מיליון כמוני אז בואו נעשה כבר משהו........

צודייקת!

ולא שיש לי משו אישי נגדה אבל לדעתי צריך להחליפ כאן את המנהלת..היא לא פה בכלל

rainbowgirl

New member
אכנ כנ../images/Emo70.gifאני תומכת בהצעה....

לא שיש לי נגדה משהו....

sagiiltus

New member
לא יודע בקשר להחלפת מנהלת אבל

הפורום SUCKS, אפילו הפורום הרשמי שהוא די צולע עדיף כרגע... יאללה בואו נבנה קהילה פעילה פה, אחרת מה שווה פורום יהודים ריק ולא מעודכן?

moriss

New member
אתם כולכם...../images/Emo123.gif מ.......

צודקים
איך גרמתי לכם להכנס, הא? באמת הפורום מת, אני לא רוצה להגיד כלום על המנהלת, כי אני באמת לא מכיר אותה ולא יודע מה קורה לה, אבל אני מציע שאנחנו ניקח את הענינים לידיים, ולמנהלת לא תהיה ברירה אלא להצטרף (או לברוח). אז תתחילו לכתוב מה אתם רוצים לשנות בפורום.

תשמעו...

אני ניסיתי איזה 100 פעם להחיות את הפורום! כל הזמן רשמתי הודעות ועשיתי סקרים אבל בגלל שאף אחד לא הגיב כבר התיאשתי!

BMS

New member
אני מבינה...

תראי נכון הפורום מת אבל יש פה כמה שמוכנים לנסות לעזור לך ועוד לא התייאשו אז אם את צריכה עזרה אני פה בשבילך ומוכנה לנסות להחיות את הפורום אז... מה רע לנסות?

למעלה