זה לא קורה לי!!!

Jell O ShOt

New member
זה לא קורה לי!!!

היום היה לי שיעור 29. יש לי מחר טסט ראשון שיעור 30 לפני. המורה אמר לי שאני מוכן. אבל היום בשיעור נהגתי כל-כך גרוע. ועוד מהבחינה התפעולית של האוטו. נכבה לי איזה 6 פעמים האוטו. אני לא צוחק. מחר ב 11 בבוקר יש לי טסט. ואני מרגיש שאני יכשל 93 אחוז. אז אולי יש לכם איזה עצות?

sattla

New member
זה קרה גם לי.

זה קורה להרבה פשוט זה מההתרגשות אין סיבה שתיכשל בטסט זה לא שאתה לא מוכן זה השיעור היה מגעיל אין קשר בין הדברים...

ChilD SouL

New member
קודם כל ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

דבר שני, נסה להירגע ולהיות בטוח בעצמך וכל השאר יבוא...

Jell O ShOt

New member
הרי...

את/ה אומר שזה מהתרגשות. אז אוקיי זה מהתרגשות אבל זה לא סותר את זה שאני לא יכשל הרי בטסט אני לדאבוני יתרגש הרבה יותר. אז כמו ש"השיעור היה מגעיל" הטסט יהיה קטאסטרופה. אני לא פסימי, באותה מידה אני גם לא אופטימי... אני ריאלי.

sattla

New member
תשמע!

אם תעשה כאן סקר אתה תראה ש מי שהיה לו שיעור מגעיל לפני טסט -עבר מי שהיה לו שיעור טוב -נכשל לא תמיד ולא 100% אבל ככה זה אבל אם תדאג יותר מדי ברור שתכשל אז אל תדאג אני אומר לך אל תדאג.

רוצה לדעת על מה נכשלתי?

גם אני לא עשיתי שום טעות! באמת שלא! הוא תקע לי 3 ברקסים - איפה? 2 בפסי האטה - תהרוג אותי, אני לא יודעת למה.. עשיתי אותם בהילוך שני ולאט ובשלישי - קצת קשה להסביר.. משהו עם הולכת רגל שהייתה ליד אוטו חונה על הכביש ועצרה. (היא גם עצרה וגם לא הייתה על מעבר חציה!) וכל הטסט הוא התייחס אליי כמו אל מוגבלת! בקיצר, המורה שלי גם לא מבין למה הוא תקע לי את הברקסים ומחר אני אדע. בטח ה#$#$ #$$^ ^%^$ השוביניסט ימציא דברים.. מחר אני הולכת להגיש עירעור.. לא שזה יעזור לי.. מילה שלי נגד ההמצאות שלו..:( ואם העירעור לא יתקבל.. אני אצטרך לבזבז עוד כסף על שיעורים, על טסט, על העמדת רכב ועל האגרה. - וזה מהכסף שלי - הכלללל..
Rrrrrr......

לי היה טסט ראשון היום..

מצחיק שאחרי 50.5 שיעורים, ואחרי שיעור לפני הטסט שהיה ממש מעולה וחלק - נכשלתי. @#$%^#$^^!!

Ibiza1800

New member

אני שונא שיעורים מגעילים..אתה יוצא מהשיעור בהרגשה שאתה נוהג חרא ושאתה אפס! :( לעומת זאת יש את השיעורים הטובים שאתה יוצא מהם מלא בטחון עצמי וגאווה ביכולות המוטוריות שלך...אני מאחלה לך שבטסט יהיה לך "שיעור" טוב ותעבור! ב-ה-צ-ל-ח-ה

sattla

New member
זאת בדיוק הכוונה שלי כנס תקרא

כשאתה אומר "אתה יוצא מהשיעור בהרגשה שאתה נוהג חרא ושאתה אפס" זה טוב מאוד !! לאומת שאתה אומר " מלא בטחון עצמי וגאווה ביכולות המוטוריות שלך" זה מה שמכשיל אותך!! הבטחון! אני לא אומר חלילה שלא צריך בטחון אבל לא בטחון מופרז אם תצא בהרגשה שאתה אפס אז אתה רק תרצה להשתפר אני מכיר כמה שחשבו כמוך "יש לי יכולת מוטורית מעולה" אני לא יספר לך כמה ברקסים\כשלונות הם קיבלו... לעומת אנשים שהיה להם שיעור חרא לפני...

miss_t

New member
חפיפוש...אני בשיעור שלפני הטסט

בשיעור שלפני הטסט לחצתי על גז במקום על בקרס. נכנסתי לחרדות ואחרי הטסט חשבתי שאין סיכוי שאני עוברת... אבל למזלי עברתי

ChilD SouL

New member
וואלה גם אצלי זה היה ככה

היה לי שיעור פשוט גרוע לפני הטסט
חניות יצאו על הפנים או בעצם לא יצאו בכלל ונכבה לי האוטו בזינוק ובאתי לטסט כולי בפחד ולחץ אטומי ו... לא יודעת איכשהו עברתי, אני עד עכשיו בשוק.

למעלה