וואאאאווו.. וזה לא בגלל השעה.. באמת שלא
ח חמה אחרי חצות New member 19/8/16 #95 את יודעת שזו השעה שלי חח זוכרת? 26? אז גם זה     תודה מותק
ש שוגרדאדי New member 18/8/16 #4 קורא כעת ספר בשם הגל החמישי והגיבורה שם מספרת שכל פעם שהיתה אומרת לאמא שלה שמשעמם לה היא היתה מוצאת את עצמה עם סמרטוט אבק ביד
קורא כעת ספר בשם הגל החמישי והגיבורה שם מספרת שכל פעם שהיתה אומרת לאמא שלה שמשעמם לה היא היתה מוצאת את עצמה עם סמרטוט אבק ביד
ק קרן אור קטנה 27 New member 18/8/16 #6 גם אחותי עושה ככה... אבל לך תעסיק 6 ילדים שאומרים משעמם לי   ואין לך מושג כמה אתה קרוב עם הסמרטוט ביד
גם אחותי עושה ככה... אבל לך תעסיק 6 ילדים שאומרים משעמם לי   ואין לך מושג כמה אתה קרוב עם הסמרטוט ביד
ק קרן אור קטנה 27 New member 18/8/16 #11 אז למה... את לא פותחת פוסט היכרות? ורצוי עם תמונת עירום בפוזה מגרה
ד דניאל35אי New member 18/8/16 #9 בואי אני אתן לך עונש על זה שאני מקנאה !!!! שוב !!!!   גם לי משעמם אבל אני בעבודה גמורה אחרי אתמול בואי תשחקי איתי תעוררי אותי ככה לא ישעמם לשתינו  
בואי אני אתן לך עונש על זה שאני מקנאה !!!! שוב !!!!   גם לי משעמם אבל אני בעבודה גמורה אחרי אתמול בואי תשחקי איתי תעוררי אותי ככה לא ישעמם לשתינו  
ק קרן אור קטנה 27 New member 18/8/16 #10 מה יש לך לקנא? את ממש לא רוצה להיות איפה שאני עכשיו..   למה את גמורה אחרי אתמול???
ד דניאל35אי New member 18/8/16 #13 איתך אני רוצה בכל מקום     אני גמורה כי קרעו אותי אתמול  
ק קרן אור קטנה 27 New member 18/8/16 #16 תקשיבי.... את מסקרנת אותי מרגע לרגע גמורה קרועה חסר לך שתגידי לי עכשיו כן.. ניקיתי את הבית אני רוצה לשמוע שהיה לך זיון מפרק עצמות לחלוטין!  
תקשיבי.... את מסקרנת אותי מרגע לרגע גמורה קרועה חסר לך שתגידי לי עכשיו כן.. ניקיתי את הבית אני רוצה לשמוע שהיה לך זיון מפרק עצמות לחלוטין!  
ד דניאל35אי New member 18/8/16 #29 היה לי זיון מפרק עצמות הנה אמרתי                                                                                                     נראה לך שאם היה לי לא הייתי מספרת לך ???? הקריעה היתה ממשהו אחר את האמת היה מעולה לפחות זה ... אה ואחרי זה ניקיתי    
היה לי זיון מפרק עצמות הנה אמרתי                                                                                                     נראה לך שאם היה לי לא הייתי מספרת לך ???? הקריעה היתה ממשהו אחר את האמת היה מעולה לפחות זה ... אה ואחרי זה ניקיתי    
ק קרן אור קטנה 27 New member 18/8/16 #41 חחחחחחחחח חולה עלייך... את עושה לי חשק למסאז' הגוף שלי צועק הצילוווו בימים האחרונים את מארגנת לנו ספא ומעסים? אבל עם כפות ידיים גדולות!
חחחחחחחחח חולה עלייך... את עושה לי חשק למסאז' הגוף שלי צועק הצילוווו בימים האחרונים את מארגנת לנו ספא ומעסים? אבל עם כפות ידיים גדולות!