זה לא פייר!!!!

EO117

New member
זה לא פייר!!!! ../images/Emo46.gif

שנה הבאה, רק תלמידי כיתות י' החדשים לא ילמדו ביום שישי! אתם שואלים למה?! כי צריך מחזור ניסוי שיהיה במשך 3 שנים... בולשיט! בחט"ב "הנגיד" וגם בתיכון חדש לא עשו כזה דבר. אנחנו תלמידי כיתות י"א-י"ב נלמד 6 ימים

Brolly

New member
גם אם הייתי בביצפר עכשיו הייתי

מעדיף ללמוד 6 ימים בשבוע את/ה יודע/ת כמה שעות הם ידחפו להם לכל יום? מלא שעות, הרבה יותר עדיף 6 ימים מ5 ימים, וגם ככה בימי שישי משתחררים בד"כ מוקדם מאוד נ.ב הזה שזה גם לזכר וגם לנקבה זה בגלל שאני לא יודע אם את/ה בן או בת

EO117

New member
מיכאל, אני בן... חשבתי שהבנת זאת.

לי לא איכפת, אני במב"ר וככה יש לנו פחות שעות מכולם. אם אלמד 5 ימים בשבוע אז הכי מאוחר שאסיים זה יהיה נגיד 14:30. וביום שישי ננוח קצת.

AndreaCorr ©

New member
אבל אנחנו לא במב"ר ולנו אכפת

עדיף 6 ימים מאשר המון שעות בכל יום... החדשניקים שנה שעברה למדו עד אחה"צ! מי צריך את זה?

yael n

New member
אתה צודק

זה טעות לפי דעתי שאנחנו נילמד 5 ימים ולא 6 ! יותר נוח ללמוד גם ביום שישי, כפי שכתבת. כך באמת לא נצטרך ללמוד 8-9 שעות ביום. יהיה לנו התלמידים וגם למורים מאד קשה להיות מרוכזים בשעורים האחרונים!! ומכאן נובע שהשעורים האחרונים לא יהיו שעורים... זה טעות לפי דעתי שאנחנו נילמד 5 ימים ולא 6 !

EO117

New member
אני מדבר על תיכון "היובל" בלבד.

אין לי מושג אם בתיכון "הראשונים" שאליו את הולכת, יעברו לשבוע לימודים בן 5 ימים.

yael n

New member
אז הינה אני כותבת לך...

גם בתיכון "הראשונים" עוברים ל- 5 ימי לימוד. אגב בקשר לחתימה שלך....
EO117 מתקבל???

EO117

New member
יופי לכם...

תודה על הרעיון, ראיתי משהו דומה. עדיין מחפש חתימה...

theone2468

New member
רגע זה בטוח 100 אחוז? ו...

זה לכל הרצליה נכון?! ליובל זה יהיה נכון?

EO117

New member
אני יודע שבהיובל זה יהיה-

ייתכן שביום שישי ישימו לכם את מקצועות הבחירה של כיתות י'. ממה שהסגנית אמרה לי ביום שישי לא תלמדו. בשאר הרצליה... בחדש זה כבר מיושם כמה שנים, ב"היובל" זה יתחיל השנה ובהראשונים אין לי מושג!

Brolly

New member
אני לא יודע מה אתכם

אבל ה28 השעות השבועיות שלי ביב' התחלקו מצוין בששת הימים(במיוחד בימי שני שיצאנו בהם ב10 וחצי, בבוקר מן הסתם) ^^

Brolly

New member
ת'אמת? לא זוכר... ../images/Emo3.gif

נראה לי עד 3... אבל יכול להיות שהיה שם איזה אנגלית או חינוך שכל שבוע התפלחתי משם, אה כן, ביב' הייתי באיזה 2 שיעורי חינוך, ומשום מה המחנכת נתנה לי התנהגות טובה מאוד, לך תבין LOL

Brolly

New member
מאיפה את זוכרת?? ../images/Emo3.gif

לא יודע, יום אחד בשבוע עד 3 זה לא נורא במיוחד שבי ויא למדנו יומיים בשבוע עד 4 וגם בימי שישי רוב השנה למדנו רק שעתיים(שחצי כיתה בקושי הגיעה לשיעורים) ודי השלמנו את השעות במעבדה בסוף השנה בפרויקט, חחחחחחחחחחח מי שפה מטכ"מ מבין

Brolly

New member
כן, אני זוכר שתמיד צחקו עלינו

שיצאנו מאוחר הביתה בי ויא

theone2468

New member
יששש!!! ועוד שאלה....

סורי כאילו על הכל השאלות פשוט התערבתי עם חברה שלי ואני חייבת לדעת הכל. מקצועות בחירה של ימי שישי זה המגמות נכון?! ואם אני במגמת ספורט זה אומר שלא יהיה לי כלום?!

EO117

New member
בתשובה

כל תלמידי כיתות י' חייבים לקחת מקצוע בחירה {למעט המגמות: קולנוע, ספורט, ביוטכנולוגיה, הנדסת מחשבים וכו'}. לימודי המקצוע נכנסים לתעודת הבגרות בצד שמאל כיחידה פנימית של ביה"ס. אם את במגמה ספורט, אז ככה מרבית שעות המגמה בימי שישי. בד"כ בבוקר זה השעות העיוניות של המגמה ומ-10.00 השעות המעשיות של המגמה. אבל עדיין לא תקפצי, תחכי ל-1 לספטמבר ותקבלי את המערכת. מה שאני אומר זה מהידע של השכבה שלי {י"ב} וייתכן ויהיו שינויים. מאחר ואני טס בעוד כמה שעות, משאיר מידע כללי על צוות י' תשס"ה:
השבוע יישלח לכל תלמידי י' החדשים איגרת בה תבשרו על שיבוץ הכיתות שלכם ומיהי המחנכת החדשה ומפגש הכרות כיתתית בשבוע הבא לפני תחילת הלימודים.
רכזת השכבה ורכזת חברתית-יהודית לוין
יועצת השכבה-פנינה פוקרד
מחנכות {רשימה חלקית}: נורית בולטין, מירי רודיטי, יהודית לוין, רונית זיגל, טובה נוי, איריס אלוש.
מס' כיתות י' השנה-8 במספר
כל תלמידי ביה"ס מקבלים יומן, הנקרא מיכ"ון ומכיל את התקנון הבית-ספרי ורשימת בעלי התפקידים לשנה"ל תשס"ה ותוכלי לדעת מי המחנכים של השכבה ושאר בעלי התפקידים בכל ביה"ס
במפגש הכרות הכיתתי בדר"כ {הכל תלוי במחנכת} מקבלים את מערכת השעות, מקסימום תבקשי לראותה מהמחנכת בסוף המפגש {כמו שאני עשיתי במפגש הכיתתי שלי בכיתה י'}.
בכיתה י'
ושנה לימודים פורייה
אם יש לך עוד שאלות, תשאלי עד השעה 12:00

למעלה