בתשובה
כל תלמידי כיתות י' חייבים לקחת מקצוע בחירה {למעט המגמות: קולנוע, ספורט, ביוטכנולוגיה, הנדסת מחשבים וכו'}. לימודי המקצוע נכנסים לתעודת הבגרות בצד שמאל כיחידה פנימית של ביה"ס. אם את במגמה ספורט, אז ככה מרבית שעות המגמה בימי שישי. בד"כ בבוקר זה השעות העיוניות של המגמה ומ-10.00 השעות המעשיות של המגמה. אבל עדיין לא תקפצי, תחכי ל-1 לספטמבר ותקבלי את המערכת. מה שאני אומר זה מהידע של השכבה שלי {י"ב} וייתכן ויהיו שינויים. מאחר ואני טס בעוד כמה שעות, משאיר מידע כללי על צוות י' תשס"ה:
השבוע יישלח לכל תלמידי י' החדשים איגרת בה תבשרו על שיבוץ הכיתות שלכם ומיהי המחנכת החדשה ומפגש הכרות כיתתית בשבוע הבא לפני תחילת הלימודים.
רכזת השכבה ורכזת חברתית-יהודית לוין
יועצת השכבה-פנינה פוקרד
מחנכות {רשימה חלקית}: נורית בולטין, מירי רודיטי, יהודית לוין, רונית זיגל, טובה נוי, איריס אלוש.
מס' כיתות י' השנה-8 במספר
כל תלמידי ביה"ס מקבלים יומן, הנקרא מיכ"ון ומכיל את התקנון הבית-ספרי ורשימת בעלי התפקידים לשנה"ל תשס"ה ותוכלי לדעת מי המחנכים של השכבה ושאר בעלי התפקידים בכל ביה"ס
במפגש הכרות הכיתתי בדר"כ {הכל תלוי במחנכת} מקבלים את מערכת השעות, מקסימום תבקשי לראותה מהמחנכת בסוף המפגש {כמו שאני עשיתי במפגש הכיתתי שלי בכיתה י'}.
בכיתה י'
ושנה לימודים פורייה
אם יש לך עוד שאלות, תשאלי עד השעה 12:00