זה לא פורום הכרויות אבל....

hillly377

New member
זה לא פורום הכרויות אבל....../images/Emo9.gif

לא יהיה יותר נחמד אם נכיר קצת יותר אחד את השני?! לא משהו מעמיק מידי אבל חלק מהאנשים פה אין לי מושג בני כמה הם ומה הם עושים בחיים וכאלו, ויהיה נחמד לדעת... בכל אופן, אני הילי, בת 18, מתגייסת עוד חודש לצבא, בינתיים לא עושה כלום-חופש גדול אחרי 12 שנות לימוד, מתעסקת המון בכל מה שקשור לטניס (בייחוד לג´ניפר קפריאטי) ובכלל אוהבת ספורט. וזהו פחות או יותר, אם יש עוד משהו שאתם מעוניינים לדעת, אז רק תשאלו... ואני אשמח מאוד אם אתם תספרו לי גם קצת על עצמכם...

chisi

New member
שמי אילן

היי שמי אילן בן 29 מ-ת"א רווק :) אוהב טניס נשי ובעיקר את דוקיץ´... אבל האהבה הגדולה שלי היא מלאני סי , חחחחחח... מה את רוצה לדעת עוד? אה, בטח מתי היום הולדת שלי ,כדי שתוכלי לקנות לי מתנה... אז תשלחי ב-3 באוגוסט :) בהצלחה בחיים הצבאיים...

hadar_ak

New member
אני הדר

בת 22 ( ב- 12 באוגוסט :( ) עדיין בצבא... לשנתיים הקרובות לפחות, לא משחקת טניס בגלל שאני נורא חלשה...אוהבת טניס נשי בכלל ואת קפריאטי בעיקר וכמו אילן פעם גם אני אהבתי את מלאני סי ואפילו הייתי בהופעה שלה... :) זהו.

galitay

New member
לי קוראים איתי גל

בן 17 וחצי, מקרית חיים. משחק טניס 8 שנים כמעט. אני בונה אתרים כתחביב (חתיכת תחביב של 8500 שקל ב 3 חודשים). אממ... מת על מראט סאפין גם כשהוא משחק גרוע ולמרות שהוא לא הכי טוב שהי והכי טוב שיהיה. אני מתגייס עוד 8 חודשים וחצי... נ.ב צירפתי גם תמונה של הגביעים שלי... אם תרצו לדעת עוד משהו תשאלו

רפי2002

New member
אם את רוצה להכיר אנשים :))

את מוזמנת להכינס לאתר החדש www.tafus.co.il האתר של דני.....ואפרופו דני, ברגעים אלה, פחות או יותר, הוא במבחן, אז הרשו לי לאחל לו מפה: בהצלחה ולעניינו, שמי הוא רפי ואני בן 17... משחק טניס בערך 7 שנים... נהנה לראות טניס בטלוויזיה, אבל אני לא מהצופים הקבועים..... ובמיוחד נהנה לראות את רוג´ר פדרר ומרטינה הינגיס...

אני יאיר

אני בן 17 ו10 חודשים!! מתגייס עוד 8 חודשים ו 20 יום.. חובב טניס שמעולם לא יצא לו לשחק טניס אני שיחקתי כדוריד 6 שנים. אני אוהב את רוב סוגי הספורט. אוהב לרוץ בזמן החופשי עובד מדי פעם במקדונלדס מת על יילנה דוקיץ´ ועל אנה קורניקובה.

galitay

New member
אםן אני עושה את החישוב נכון

אז אתה מתגייס ב 26 לנובמבר בדיוק יום אחרי

אלון222

New member
כולכם צעירים..ואני..

במסגרת ההיכריות,אז שמי אלון ואני נשוי בן 37 ואב לשניים.שרוף על טניס נשים.עוקב באדיקות אחרי כל הטורנירים בכלל ואנה סמשנובה בפרט.זה התחביב שלי מאז שנכנסתי לאינטרנט לפני כחמש שנים.אין טניסאית שאני לא מכיר ואלה מתחלקות לשניים.אהובות ושנואות. כרגע אוהב את קפריאטי בייחוד כשהיא מנצחת את הינגיס ,שאותה אני לא שונא רק רוצה שהיא לא תזכה בגראנד סלאמס,אני אוהב כשהיא מתעצבנת. עוד בין הנערצות,אמנדה קוצר,מוניקה סלש ולינדסי דפנבורט.את האחיות ווילאמס,שהן הכי טובות בעולם כשהן בכושר,אני משתדל לחבב,לא כ"כ בהצלחה. בהצלחה להילי.כל הכבוד לאורן.ושהפורום הזה יפרח.

אלון222

New member
אני רע

היא ואמא שלה מלני מעצבנות אותי.אני יותר נהנה לראות את מלני והכובע שלה סובלות.זה בצחוק.ברצינות זה כי היא ניצחה ושלטה בטניס סתם כי זו היתה תקופה בה לא היו לה מתחרות.(יאנה נובוטנה?)

oren987

New member
במסגרת ההכרות!!! ../images/Emo47.gif

אז שמי אורן - כמו שכבר ידוע לרובכם, אני בן 24 סטודנט באוניברסיטת חיפה - בשנה השניה ללימודי!! חובב טניס מזה שלוש שנים (כן, נדבקתי בגיל מאוחר). אוהב את סרנה ווילאמס בעיקר וגם את קפריאטי פחות מחבב את מוניקה סלש!!ובעיקר פחות מחבב את הינגיס (צר לי לאכזב את כולם). ובעיקר טניס נשים.

שלום למתגייסת

אני אדר, בן 21 מקרית אונו. משתחרר עוד חצי שנה אוהב מאוד לראות טניס (בעיקר את אגאסי, סמפרס, וויליאמס x2 והישראלים) מי שלא אוהב טניס - צהוב אדר מורג

למעלה