זה לא פאייר

נשואה 3 3

New member
זה לא פאייר../images/Emo7.gif

אחרי חודש שלם שבעלי ואני קיימנו את המצווה כל יום, תבינו כל יום כדי לא להשאיר מקום לספק....... המכשפה הגיעה. אני פשוט ריקה

נשואה 3 3

New member
למרות הרייקנות-כמה שאלות.

התחלתי למדוד היום את חום השחר ולהלן השאלות: קמתי ב7:30 לפיפי ומדדתי את החום היה 36 מעלות, ואז חזרתי לישון קמתי שוב בשעה 11:00 ומדדתי שוב והיה 36.6 מעלות מה נחשב לרישום בטבלה? שאלה נוספת במידה ואני לא קמה בכל בוקר באותה השעה זה משנה למדידת החום? ואני מודדת עם מדחום רגיל זה בסדר? ושאלה אחרונה זקוקה לרופא טוב חיפשתי ברשימת הרופאים (אני גרה בחולון) אבל לכל רופא יש המלצה אחת אז במי לבחור ולא אכפת לי שהרופא יהיה באזור המרכז העיקר שיהיה טוב. עצובה, ריקה, אפטית, אבל מנסה לאסוף את עצמי ולשאול את השאלות כדי להתחיל את מרוץ חודש יולי. תודה.

פּוֹנְג

New member
כמה תשובות

חום השחר רצוי למדוד בשעה קבועה. את בטח יודעת מהי השעה בה את מתעוררת בדרך כלל (יום שישי הוא לא מתאים לבדרך כלל
) ולפיה תמדדי. אם בדרך כלל את קמה נניח בשבע בבוקר, והיום התעוררת בשבע וחצי, את תורידי 0.05 מהטפ' שמדדת. פרטים והסברים נוספים תוכלי לקרוא במאמר. בקשר למד חום - אני מעדיפה דיגיטלי, הוא הרבה יותר מדוייק, הוא מצפצף כשנגמרת המדידה. ובכלל עדיף עם שתי ספרות אחרי הנקודה. בנוגע לרופא - צר לי לא יכולה לעזור לך. אני מקווה שהרגשת הריקנות שלך תעבור מהר ותתחלף במוטיבציה להצליח החודש.

הי,

אני מאוד מבינה את הדכאון. לדעתי זו אחת הסיבות למה לנסות יום כן יום לא. כדי שלא תתישו את עצמכם ותגרמו לחוסר הנאה בזמן הנסיונות. יש כאן בנות שמנסות כבר מעל חצי שנה. יום אחרי יום במשך חצי שנה ויותר, נשמע לי משהו מאוד מאוד קשה. רק שתדעי שלפי הסטטיסטיקה רק 37% מצליחים להכנס להריון מהנסיונות שלהם. אז החודש אתם ב-63% שלא הצליחו (שהם הרוב) מקווה שבחודש הבא תעבור לאגף המצליחים. חבל שתתישו את עצמכם. צריך להיות אופטימיים
תנסו כל יום רק בימים "הנכונים" שהם תקופת הפוריות של החודש. בשאר, תעברו ליום כן יום לא. לגבי מדידת החום: מומלץ למדוד את חום הגוף תמיד באותה שעה. אם מודדים בכל יום בשעה אחרת צריך לבצע "תיקון חישובי", כדי להציג את כל הטמפ' כאילו נמדדו באותה שעה. במידה ואת מודדת את החום אחרי השעה הקבועה שלך, אז יש להחסיר 0.05 מהמעלה על כל חצי שעה של איחור. ולהוסיף 0.05 מעלה על כל חצי שעה הקדמה. לגבי המלצות על מדידת החום, אני ממליצה שתקראי את הרמז השלישי. מומלץ למדוד חום במדחום דיגיטלי, רצוי עם 2 ספרות אחרי הנקודה כדי לקבל את המדידה הכי מדוייקת שאפשר. נא לארגן מצב רוח טוב, להפסיק ללחוץ, ולהמשיך לנסות מאחלת לכם להקלט החודש

נשואה 3 3

New member
הבהרה לגבי חום השחר- לא מבינה

קודם כל עכשיו אני עובדת במתכונת חרום אז כל יום אני קמה בשעה אחרת. דבר שני אם התעוררתי לפיפי כמו שכתבתי בשעה 7:30 בבוקר, מדדתי את החום וחזרתי לישון ואח"כ התעוררתי לגמרי בשעה 11:00 ומדדתי שוב איזה חום הוא הקובע אותו אכניס לגרף? תודה.

פּוֹנְג

New member
תתיחסי לשעה שיותר קרובה לשעה הקבועה

בה תתעוררי במהלך החודש. אם שעות השינה שלך אינן קבועות - אז אני חושבת שיש בעיתיות להסתמך על השטיה הזו.

יולי 154

New member
חבל ../images/Emo23.gif ליבי איתך

חשבתי כבר שתספרי שעשית בדיקה ויצא חיובי... ליבי איתך ועם התסכול שלך, מכירה את זה. לגבי רופא- אני הולכת לרופא שהצליח להכניס אותי להריון על ידי מעקב ביוץ. הוא נחשב מומחה לפריון, הוא טוב מאוד לדעתי, אני מאוד מרוצה. הוא מקבל במכבי ברמת השרון, שמו: ד"ר אדריאן אברהם יש בקישורים שלמעלה רצים גם קישור להמלצות רופאים. בהצלחה בפעם הבאה!

את ממש צודקת ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

איזה חוסר התחשבות
מה היא חושבת לעצמה הנבלה
גם אנחנו במרוץ מחדש, ואני חשבתי לעצמי שאני מכירה את סימני הביוץ שלי... חודש הבא, בטוח נצליח
גדול
מיני

mom of Ophrie

New member
hang on

I am sorry to hear it didn't work. It's really not fair. About doing it every day: I know doctors recommend doing it every other day, not because of being tired but because the sparm (zera) is stronger if you save it. Everyday means weak sparm. Good luck next time, July is the month!!! mom of Ophrie​

נשואה 3 3

New member
תודה../images/Emo23.gif

תודה לכל הבנות הנפלאות והתומכות כאן. נלך יד ביד למרוץ חודש יולי. בהצלחה לכןלנו.

למעלה