הי,
אני מאוד מבינה את הדכאון. לדעתי זו אחת הסיבות למה לנסות יום כן יום לא. כדי שלא תתישו את עצמכם ותגרמו לחוסר הנאה בזמן הנסיונות. יש כאן בנות שמנסות כבר מעל חצי שנה. יום אחרי יום במשך חצי שנה ויותר, נשמע לי משהו מאוד מאוד קשה. רק שתדעי שלפי הסטטיסטיקה רק 37% מצליחים להכנס להריון מהנסיונות שלהם. אז החודש אתם ב-63% שלא הצליחו (שהם הרוב) מקווה שבחודש הבא תעבור לאגף המצליחים. חבל שתתישו את עצמכם. צריך להיות אופטימיים
תנסו כל יום רק בימים "הנכונים" שהם תקופת הפוריות של החודש. בשאר, תעברו ליום כן יום לא. לגבי מדידת החום: מומלץ למדוד את חום הגוף תמיד באותה שעה. אם מודדים בכל יום בשעה אחרת צריך לבצע "תיקון חישובי", כדי להציג את כל הטמפ' כאילו נמדדו באותה שעה. במידה ואת מודדת את החום אחרי השעה הקבועה שלך, אז יש להחסיר 0.05 מהמעלה על כל חצי שעה של איחור. ולהוסיף 0.05 מעלה על כל חצי שעה הקדמה. לגבי המלצות על מדידת החום, אני ממליצה שתקראי את
הרמז השלישי. מומלץ למדוד חום במדחום דיגיטלי, רצוי עם 2 ספרות אחרי הנקודה כדי לקבל את המדידה הכי מדוייקת שאפשר. נא לארגן מצב רוח טוב, להפסיק ללחוץ, ולהמשיך לנסות מאחלת לכם להקלט החודש