זה לא עפר?????

RoCkEr BoY

New member
../images/Emo2.gif

אפילו אני שמעתי על זה
חחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר שנה חופרים בשכל על זה ואת לאאדעת?

randu

New member
הסבר:

הוא כותב בפורום בהיידפארק, ואנשים חושבים שזה עפר רק בגלל שיש להם סגנון כתיבה דומה.. :]

שכטרית1

New member
במפי לא טוען שהוא עפר

להפך הוא מנסה לשכנע כמה שהוא לא עפר, ובכל זאת זה לא מצליח לו.. יש שם איזה מישהי שקוראת לו עפר, והוא כתב לה שתכבד אותו ולא תקרא לו עפר כי הוא לא עפר... חחחח הוא ממש התעצבן..

שכטרית1

New member
כן איזה מעצבנת היא !

היא ממש חצופה!! הכי מעצבן אותי שהוא עונה לה בסבלנות! כאילו מי היא! חצופה, אומרת לו שהוא חלשלוש, מפרסמת פרטים איישים שהוא אמר לה בפרטי (המשקל שלו), וקרואת לו כל הזמן עפר למרות שהוא אומר לה שהוא לא רוצה שתקרא לו עפר, ובנוסף כופה עליו שיענה לה בפרטי, והוא עונה לה כ"כ יפה ובסבלנות זה הורג אותי החוצפה שיש לאנשים..

esterosh

New member
אני לא חושבת שבמפי זה עפר.

וזה גם לא מתחזה לעפר... כי מתחזים בדרך כלל מאוד מתאמצים לחכות את ההודעות של עפר ובמפי הוא יצרתי ..הוא כל הזמן מספר דברים חדשים והוא לא מתאמץ...ומתחזים רוצים שיחשבו שהוא עפר ובמפי מכחיש ... בכל מקרה הוא ממש נחמד ..אז זה לא משנה ממש מיהו ,פשוט כיף לקרוא את מה שהוא כותב..וגם אם זה עפר ,בטח יש לו את הסיבות שלו וזה לא הופך אותו לשקרן...זה אינטרנט ,כל אחד יכול לאמץ לו איזה זהות שהוא רוצה...ואף פעם באמת לא נדע אם זה עפר או לא, אז חבל כל הזמן לנסות להוכיח את זה מחדש...אני בוחרת להאמין שזה לא עפר...אבל הוא עדיין מכיר אותו טוב וזה נחמד לקרוא את ההודעות שלו.

מעיין1001

New member
אם עידית טוענת שעפר באמת נכנס לכאן

וזה לא היה מתחזה ז"א שעפר כן התכוון להופיע בסרט שהוא צריך להוריד 15 קילו כי הוא כתב את זה תראו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1667&msgid=93043330 ועידית טוענת שלפי מה שהוא כתב לה במסרים האישיים זה עפר. הנה הקישור לכל השרשור המדובר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1667&msgid=93041845

שכטרית1

New member
לא יודעת

אני מקווה מאוד שעפר לא ישתתף בסרט הזה, ולפי מה שהוא כותב כאן הייתה לו כוונה אבל לא ברור אם הוא עושה את זה.. מקוווה מאוד שלו, זה יכול לגמור אותו!

daphnef

New member
אז רגע לא הבנתי..

בסוף זה היה הוא או לא? ועפר האמיתי זה בעצם עפר שכטר אקזיט?..

מעיין1001

New member
מה שמוזר שפתאום עכשיו עידית השתתקה

אחרי שהיא תענה שהיא יודעת שזה עפר לפי מה שהוא כתב לה, עכשיו היא פתאום לא מגיבה אחרי שכתבתי שאם זה עפר אז הוא הודה לגבי הסיפור עם ההורדה במשקל לסרט

למעלה