זה לא עוזב אותי

זה לא עוזב אותי

ה-ארבע ההוא... איך יוצעים ממילכוד הארבע? ברור לי שהתשובה היא במינון, להיות שייך לעצמך ולהשאיר מקום לאחר. אבל הפחד... הוא משתק.

כ"כ הרבה מקום

אני מפנה מקום בפה לנשיקות שלך מפנה מקום מסביב לשתיקות שלך מפנה מקום בלב ללחיצות שלך מפנה מקום בבטן שאוכל לבלוע אותך מפנה מקום בתיבה למכתבים שלך מפנה מקום בראש לשדים שלך מפנה מקום בלחי לסטירות שלך כל כך הרבה מקום ואת בשלך את בשלך כל כך הרבה מקום את יכולה להישאר לישון ואם תהיי לגמרי שלי לא יישאר מקום בשבילי אני מפנה מקום בארון לבגדים שלך מפנה מקום באלבום לתמונות שלך מפנה מקום מול האור לצללית שלך מפנה מקום בחושך לנשימות שלך מפנה מקום על הכר לשערות שלך מפנה מקום בפינה לכפכפים שלך מפנה מקום שאליו אוכל לברוח איתך כל כך הרבה מקום ואת בשלך את בשלך כל כך הרבה מקום את יכולה להישאר לישון ואם תהיי לגמרי שלי לא יישאר מקום בשבילי

ophra

New member
אחחחחחחחחחחחח ברי.... ../images/Emo6.gif

(בהשפעת הפורום השכן...
) אין, אין, אין עליו..... עפ
(ב-repeat בלתי פוסק על הגרסה החדשה שלו ל"יום הולדת"... ממליצה בחום... במיוחד למישהי כאן שאוהבת מוזיקה אלקטרונית...
)

מצוטטת

New member
את יודעת ../images/Emo15.gif

לא יודעת למה, אבל כשאני יושבת וקוראת את שכתבת (וקראתי יותר מפם אחת, בחיי) לא יכולה שלא לתהות בקול רם......למה משהו לא מסתדר לי במחשבות שלי, במה שאני הבנתי ופרשתי.... כל כך הרבה פִינִית?... עד שנראה לי לא נשאר בכלל מקום? לך! כן ציינת זאת בשורה האחרונה (קראתי!) ונשאלת השאלה.......האם זוהי הדרך...? בכאלו מנות גדולות.....בכאלו צעדים גדולים... למה אי אפשר להתחיל בקטן...נגיד... נפנה רק מדף בארון נתחיל בקטן...לאט לאט... שלא יחנוק...שישאר אוויר מצד שני...... את כבר שם בגדה השנייה מוכנה לעשות מקום.... זה כבר משהו.....לא?

טוטאלית

פעם הייתי אדם של קצוות, של גבולות. היום אני הרבה פחות אבל יש מקומות שבהם אני עדיין טוטאלית. וכשאני נותנת, אני נותנת הכול ואובדת (כותבת ומבינה...). בעצם... אני לא באמת יודעת איך אני היום... כי היום אני לא נותנת לזה לקרות.

Lonely In Blue

New member
טוטאליטרית...

פעם טוטאלית באהבה, ונותנת הכל, פעם טוטאלית בנאמנות לעצמך, ולא נותנת לזה לקרות נסיכים יש רק במונרכיה אולי נגד 4 , הכי טוב .... דמוקרטיה ? עם חלוקת רשויות... הרשות המחוקקת - החיים. הרשות המבצעת - ליבך, והרשות השופטת - ראשך. הרשות המבקרת - ממנה יש מספיק.
( נשמע כמו טכנוקרט, בועט כמו אנרכיסט, וסולד מתיאוקרטיה )

מצוטטת

New member
בחיי

ואני לא יודעת איך זה ישמע לך אבל המשפט הזה שלך... אני נותנת הכל ואובדת.... ניער בי משהו איזה קצה של מקור של כאב... אז לא יודעת אם המילה
מתאימה
אבל פתאום ג´מני מוצאת עצמי מגיבה לך...ומבינה וכנראה גם מגלה ... איזה
יש במקום הזה... (ולך כבר אמרתי שאני נהנת לקרוא לך..
)

ophra

New member
חיפוש יקרה.....

עם כל ההערכה והחיבה לסגול ידידנו (ויש לי... הרבה...
) אני לא מסכימה עם ה"רשימה" ההיא שלו לגמרי...
לא מאמינה שמי שהוא אדם מצוין, חבר נפלא, הורה מדהים, לא יכול להיות גם בן/בת זוג מעולה... לא מאמינה. נאמנות רק לעצמינו היא דרך יפה להגיד "אגוצנטריות" אדם אגוצנטרי לא יהיה חבר טוב והורה נפלא... וכנראה גם לא בן-זוג למופת אבל את לא כזו.... (ולדעתי גם סגול לא... למרות שהוא יכחיש בטח בתוקף...
) בכלל, לדעתי, יש לנו יתרון עצום בהיותנו הורים... אנחנו יודעים שיתוף מה הוא אנחנו יודעים מה היא נתינה אנחנו יודעים איך זה מרגיש לקבל.... והידיעה הזו, ההכרות עם ה"מאטריה" הזו של יחסים הם כלי נפלא שעוזר בפיתוח גם של קשרים אחרים במיוחד זוגיים...
אני חושבת שהקושי שלנו ליצור יחסים זוגיים (שימי לב: "קושי" לא "חוסר יכולת") נובע מחששות, פחדים, עכבות... שמקורם במקום אחר.... בטח לא בנאמנות לעצמינו. המחשבה הזו: "אני מושלמ/ת... אף אחד/ת לא מספיק טוב/ה בשבילי... כל בן/בת זוג שאבחר תהיה התפשרות" היא זו שבאה ממקום לא טוב... זוגיות היא לא התפשרות. היא "עסקה". בעסקה הזו, כמו בכל עסקה, יש "תן וקח" כדי שזה יעבוד, תמיד יהיו גם דברים שאת תצטרכי "לתת" אבל "לתת" זה לא "לוותר" או "להתפשר".... לא. אני לא מציעה חלילה שתתפשרי על ה"איכויות" של בן הזוג המיועד לך... אבל זכרי תמיד שה"איכויות" האלו הן מנקודת המבט שלך מי שיראה לך נפלא - יכול להיראות לאחרת סתמי או מבאס... אלה לא ה"איכויות" האובייקטיביות שמשנות אלא ה"איכויות" הפרטיות שלך ושלו.... החלל שאתם יוצרים ביניכם. ביחד. שהופך את זה למיוחד. לרווחי. למשהו שאינו "פשרה" כי אם "שיפור" (אותו שורש. משמעות כל כך שונה...
) עפ
(אוהבת להשתעשע בשפה העברית)

אם כול אהבתי לצבע הסגול

אני לא קיבלתי את דבריו של סגול. אני מסכימה עם 4 נכון, אבל לא מהסיבות שהוא נתן. הנאמנות הזו לעצמי לא משאירה הרבה מקום לאחר. זה לא שאין או קשה למצוא אחר מתאים, זה שאין וקשה לפנות לו מקום.

כנראה ש...

בינתיים את לומדת נאמנות לעצמך (ככה מרגיש לי ואולי אני טועה) וכשהמיומנות בלהיות נאמנה לעצמך כבר לא תגזול כל כך הרבה מקום תוכלי לפנות מקום לאחר ולא במחיר של ויתור על עצמך

maof

New member
חיפושית היקרה..........

גם אני חושב שדרכה של זוגיות ....זה השיתוף.... ההיתחשבות בדעות של בן הזוג..... והעמדה של עצמך במקום האדם שנימצא לצידך.... ןלחשוב איך את תרגישי אם יקרה לך מצב דומה.... ונאמנות ומחויבות רק לעצמך ....... תוביל למקום אחד לפי דעתי......לבד מעוף

*יערית

New member
למה?

למה מציאות של אחר מתלבשת עליך? אני נאמנה לעצמי ובכלל לא מרגישה חראית של בת זוג {אולי לא מושלמת ויש מה לשפר אבל חראית?רחוקה מכך} מוצאת שלפעמים נוח לנו להלביש מחשבות רגשות תחושות מעשים של אחרים על עצמינו כי אנחנו עייפים לעשות חושבים לעצמינו וטוב שיש אחרים שעושים זאת עבורינו ולפעמים טוב יותר... טעות! רק את יודעת למה את מרגישה נאמנה לעצמך ואם זאת לא בת זוג אידיאלית בחייך מי בן זוג אידיאלי? אולי הבני זוג השכרת עד כה לא הוציאו את הטוב ממך? אולי הם לא מספיק טובים עבורך? אולי אין שם אהבה מספקת בכדי שתוציאי את הטוב ממך? וזה בתשובה שלי לסגול....הוא עוד לא יודע מהי אהבה אמיתית ולכן מן הראוי שימשיך להיות נאמן לעצמו ובמקום שלא טוב לו שיעזוב... כך גם את.. זה לא עושה אותו חראים זה לא עושה אותו אגוצנטרים זה עושה אותנו בעלי חושים מחודדים למה יטוב לנו ומה לא עושה לנו טוב. הפחדים באים ממקום אחר...מקום שרק את יודעת לענות עליו גם לי יש פחד עמוק ביותר...ויש לו את הסיבות שלו ואני מודעת להם ולפעמים מנפנפת בסיבות יתר על המידה.. בכדי לרצות את "האני" שלי...אבל הגיע הזמן לשים את הסיבות והנסיבות בצד ולקבל את המיגרעות ולנסות לתקנם. *נ.ב אמרתי לך שיפה לך שאת מתפשטת? {בזמן האחרון יש כאן הרבה סקסים
}

r e d head

New member
אולי...

אני זורקת לחלל ... המקור למחשבות האלה על "ארבע"...(יותר קל לכתוב את זה כך) נובעות מחוסר ביטחון שלך בעצמך, שאת כן יכולה להצליח. אין שני אנשים דומים ואין אחד יותר טוב מהשני יש אחד שיותר מתאים לך מאחר. אולי אנחנו לא צריכים להעסיק את עצמינו במחשבה איזה בני זוג אנחנו, אלא איזה חברים אנחנו. ואם את יודעת להיות חברה טובה, אז תצליחי.

למעלה