זה לא סרט כזה טוב...

draedalus

New member
זה לא סרט כזה טוב...

הלכתי ביום שישי לרילודד..וממש ציפיתי למשהו מגניב וממש התאכזבתי! יוווו...אני לא מבינה למה כל הילדים בכיתה שלי אומרים "זה סרט מגניב וזה..." הם סתם אומרים את זה בגלל שהיראלים האלה הופכים כל דבר שנחמד לחרא ומעצבן! בסרט היו פרודיות (למי שלא שם לב), ולמרות שאף אחד לא חושב ככה אני כן!!!!!...גם היו הרבה מחוות.....למשל הקטע שבו מורפיאוס מדבר לכל ציון זה כמו שמשה עלה על הר סיני ודיבר אל עם ישראל. קפטן לוק או איך שלא קוראים לו התלבש כמו איזה אחד מסטאר טרק....הקטע של התאומים; כשהם הופכים לרוחות רפאים זה פרודיה על סרטי אימה או משהו.... פילוסופיה בגרוש- הייתה ובגדול (למרות שגם בראשון הייתה...) ולעזוב את כל הפילוסופיה ופרודיות...הסרט נחמד! וזהו.... שווה ללכת לראות פעם אחת בקולנוע וזהו...אותי אישית הוא ממש ביאס..וזה הדעה שלי!!!!! וזהו...ועכשיו בא לי למות! אה ועוד משהו שעכשיו נזכרתי, ראו שזה עשוי במחשב, אבל ממש ממש ראו וזה ממש לא היה נעים לעין.... טוב....לילה טוף (למרות שעכשיו כמעט שמונה) אני מתה מעייפות והולכת לישון עד 7 בבוקר..:)....אני בטח יהיה מהזה עייפה בבוקר...ארג...

נעמצי

New member
ראיתי,

ממש לא התלהבתי. כאילו, זה נחמד אבל עשו מזה יותר מדי היסטריה. אבל יכול להיות שזו אני כי כריס והנרי התלהבו נורא. יום ב 6.6 יש פה הופעה של הרולינ סטונס ואבא מכריח אותי לבוא איתו. אני לא עד כדי כך מתלהבת מהם אבל הוא אומר שזו הופעה היסטורית של פעם בחיים. זה בסופשבוע.

draedalus

New member
לכי לכי!!!

זה קלאסי והזדמנות של פעם בחיים... תהני... כשגרתי במינכן הופעתי עם סלין דיון...:) עשינו אודישנס' דרך ביצפר והתקבלתי וכל הקיץ קראנו ת'תחת אבל זה היה שווה את זה :)

Odish16

New member
הממממ בקשר לסרט..:)

שמעי, אני עדין לא ראיתי..אני מקווה לראות כמה שיותר מהר..כי הראשון היה טוב לדעתי..אז בטח גם השני..ואם הסרט היה "לא כזה סרט טוב"..איך תסבירי שרוב הנוער בעולם חושב אחרת ומתלהב מהסרט בצורה הסטרית..?! נושא היום הוא מאטריקס..נחשי מה הנושא מחר ומחרתיים ובמשך כל החודשים שעברו? יפה יפה..נכון..מאטריקס. והרוב אוהב את הסרט הזה..כמו שאומרים..הרוב קובע:) חחחחחח הקיצר..יש גם הרבה שזה לא לטעמם כי הם לא ממש הבינו את הפילוסופיה שם..מי שהצליח להבין מהסרט הראשון..ח"ח! נראה אם אני אצליח להבין את השני..חיחיחי.. אהבתי את הפילוסופיה..מעניינת ביותר

draedalus

New member
תראי..

אני כתבתבי שלפי דעתי יש פרודיות...זה הופך את הסרט למשעשע... אבל הוא לא כזה משהו... כל הנוער הופך את המטריקס לכזה "טוב" בגלל שהם פלצנים...בגלל כל ההיסטריה שיש הם לא באים לראות סרט "גרוע" הם באים לראות סרט "שולט" או משהו כזה, אז לא חשוב מה הם רואים הם יהפכו את זה ל"שולט"... הם בכלל מתרכזים בגרפיקה ובניו ובסצנות...הם לא מנסים להבין את הסרט...הם חושבים שהם מבינים אותו.... אבל מה אכפט לי? אני השתעשתי..היו קטעים נחמדים ביותר...התאכזבתי כמובן...אבל מי שראה את הראשון חייב לראות גם את השני... זהו...מממ....

לגמרי

אני גם ככה לא הכי הבנתי את הסרט אז הסברים למניהם עוד יותר מבלבלים.

Gaily Trinity

New member
what's unique about it?

that's the entire point of the movie if you didntunderstand this you didn't understand the movie... the only thing that i thought he didn't explain well enough was why the first One was not an anomaly... it's not because of the quote he gave but because of another one: "Did you know that the first Matrix was designed to be a perfect human world? Where none suffered, where everyone would be happy. It was a disaster. No one would accept the program. Entire crops were lost. Some believed we lacked the programming language to describe your perfect world. But I believe that, as a species, human beings define their reality through suffering and misery." this matrix lacked the Anomaly, becuse it was perfect and that's why it was a disaster, because the One the was a computer generated one and not an Anomaly which gives away the whole "free will" thing that is talked about in RELOADED.

CosmikDebris

New member
איזה כיף להגיד לעריצי מטריקס

שזה סרט מטומטם. תביני גאילי, אני לא משלם 10 דולר לראות את המקרו מזיין לי בשכל חצי שעה על התיאוריה של המטריקס, זה משעמם! גאוני או גאוני זה כבר לא משנה, סרט גאוני ומשעמם. אבל בתכלס אנשים התאכזבו, כי הסרט הראשון לא היה משעמם וכמה שהיה בו את ה"גאונות" הם לא התחילו לזיין בשכל כל כך הרבה.

TheTrinity

New member
אבל נראה לי

שהסיבה שהיה לך קשה להתרגל לכל הפילוסופיה והקטעים המשעממים כביכול היא שאתה לא מכיר את הסרט הראשון כמו שאני מכירה אותו... אני קישרתי כל משפט שם למשהו שאני יודעת מהסרט הראשון ובגלל זה כל קטעי הפילוסופיה היו הרבה יותר ברורים לי... ואולי בגלל זה זה לא היה לי משעמם או שאני פשוט אוהבת סוג סרטים שונה... אין לי בעיה לשבת ולהקשיב לסרטים ארוכים עם הרבה דיבורים.

למעלה