זה לא סיפור...

זה לא סיפור...

אז ככה, ביום רביעי בלילה איבדתי את הפלא` שלי. אתם בטח שואלים, מה זה מעניין אותנו? אז ככה... הייתי נכנס לפורום דרך האינטרנט בפלא`. ועכשיו, יומיים הייתי בלי פורום/icq בכלל. ובשמירות היה פתאום המון זמן לחשוב... האמת שדי התמכרתי לפורום. למדתי פה המון דברים. לימדתם אותי שאני יודע לכתוב, לימדתם אותי עד כמה שחייתי בבועה, ושהציבור שלנו הוא לא שחור ולבן. גיליתי כאן, קהילה מגובשת שממש כיף להיות חלק ממנה... למדתי לשמוח בשמחות כאן, להתבאס עם אנשים על יום מבאס, ולהעביר עוד יום בדיון שקשה להבין איך לא כולם חושבים כמוך. בכל מקרה, החלפתי פלא` (וחברת סלולר), כך שהביקורים שלי פה יהפכו להיות קצרים ונדירים. נהנתי להיות כאן, מקווה שנהנתם ממני. ואם פגעתי/ביאסתי/עיצבנתי מישהו. אני באמת מבקש סליחה! מעריך מאוד. בנימין.

ואיי חבל...

שיהיה לך בהצלחה בחיים.... =] וד"א- אחלה נאום.. אצלחת לרגש אותי אפילו שאני לא מכירה אותך... אולי זה בגלל כישרון הכתיבה שלך.. אהה.. ותמשיך לכתוב.. וכשתיהיה סופר מפורסם תזכור את הפורום הזה

tamarhp

New member
איזה יופי לקרוא את המחמאות שלך :)

נקווה שבכ"ז תכנס לפה הרבה...

isilme

New member
../images/Emo205.gif

רציתי לתפוס אותך באייסי ולא הצלחתי. אוף!!! לא רוצה שתעזוב!! איבדתי אח. לא נעים. שיהיה לך עוד המון בהצלחה בהמשך. וכשיהיה תאריך לחתונה תודיע לי! אני מחכה!

למעלה