זה לא נשמע הגיוני

sivanickk

New member
זה לא נשמע הגיוני

אבל המעריצה של אן סינק שאני מתכתבת איתה אמרה שפעם אחרי שבריטני וג'סטין נפרדו בריטני וניק יצאו והוא עזר לה עם האלבום סולו ואפילו הם שכבו היא אומרת שהיא ראתה תמונות שלהם ביחד באיזה במגזין זה נראה לכן נכון כי הוא אלף פעם הכחיש את זה אם מישהי יודעת משהו על זה תחזירו תשובה בבקשה

Bones girl

New member
לא זה היה סתם שמועות...

זה כאלה שמועות מתבקשות! כאילו בגלל ה"יריבות" בין ג'סטין לניק... זה כמו שעכשיו אומרים שכריסטינה תצא עם ג'סטין.... אבל בלי קשר אלה היו שמועות...

Bones girl

New member
הנה תמונה...

שלהם כאילו מקליטים באולפן... אבל זה לא בעיה לעשות תמונה כזאת....

American Girl

New member
סתם שמועות../images/Emo70.gif

אם זה היה אמיתי אז הם לא היו מכחישים את זה!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifזה מזויף!!!!

התמונה הזאת של בריטני מודבקת שם.. אני אמצא לכם את התמונה המקורית! בפורום של בריטני..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifידעתי שזה מודבק!

הנה תמונה מאותה סדרה, שפורום בריטני נידב לי... זה כנראה מאיזה סיבוב יחצנות... בקיצור אין בסיס לשמועות האלה ואפילו ניק אמר ב TRL בתוכנית ה-1000, שהוא לא היה איתה, למרות שהיא אחלה וכל זה...(לדבריו)

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifלא אמרתי

זאת התמונה. אמרתי שזאת מאותה סדרה!! זאת אומרת שהיא לא הייתה בשום אולפן הקלטות עם ניק. זה היה במסע יחצנות כלשהו. ונו באמת, רואים שניק מסתכל לכיוון אחר בכלל בתמונה ובריטני נראית מעולם אחר לגמרי

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifועוד משהו../images/Emo70.gif

תראי איך זה גזור
ו...בכלל, מאחורי מיקרופון של אולפן הקלטות, אף אחד לא עומד, יש את החלון זכוכית!

Miss Kitty

New member
אה, סורי.. ../images/Emo3.gif

לא שמתי לב שכתוב שזאת מאותה סדרה..
וכן, ראיתי איך זה גזור.. חובבנים..

sivanickk

New member
גם אני שמעתי

שניק אמר בתוכנית ה-1000 של trl שהוא לא יוצא עם בריטני ורואים שהתמונה הזאת מזויפת אבל אולי יש עוד תמונות כי גם ב-trl אמרו לו ומה זה היה כל התמונות האלה שלכם ביחד וזה ברור שהם לא התכוונו לתמונה הזאת כי רואים שהיא לא אמיתית

נונה

New member
ניק וברטני!../images/Emo6.gif

מה הוא יעשה איתה חוץ מלרקוד היא לא יודעת כלום!!

למעלה