זה לא נראה טוב...

leeno

New member
זה לא נראה טוב...

הנבחרת לא נראית טוב אולי זאת שאננות אולי זה אי ריכוז אבל זה לא נראה טוב... לדעתי יש סיבה אחת: קטשפר... רואים שהשניים האלה חסרים מאד מאד מאד לנבחרת... אז שארפ נתן משחק מעולה ותארו לעצמכם עם קטש היה משחק יחד עם שארפ... זאת נבחרת חדשה והיא צריכה זמן להתחבר יש המון שחקנים חדשים אבל בשורה התחתונה זה לא נראה טוב! נחכה ליום ראשון...

אשכולון

New member
שכונה

אני לא בדיוק מבין איזה משחק מעולה שארפ נתן? יתכן והוא קלע הכי הרבה. אבל הוא גם זרק הכי הכי הרבה. אני ספרתי לו ברבע הרביעי 12 זריקות לסל וקליעה אחת בלבד!!! זה שכונה במלוא מובן המילה. זה סיגנון משחק RUN AND GUN . זה טוב בהרלם לא באירופה. ואל תספר לי ששארפ היה טוב. זה חרטה ולא כדורסל. גם כשזה נכנס זה מזל. כדורסל לא משחקים עם שחקן וחצי. לא יתכן ששני שחקנים יקלעו 90% מכלל הנקודות של הנבחרת וששחקן אחד יקח יותר זריקות מכל השחקנים ביחד. בקיצור ולעניין אל תספרו לי מי לא משחק (קטש, שפר, שטיינאהור) זה לא מעניין. מה שחשוב שזה נראה כמו הכל רק לא כמו קבוצת כדורסל.

leeno

New member
שארפ היה היחיד שהשאיר אותנו בתמונה.

הוא לקח אחריות ואולי יותר מידיי נכון אבל עדיין. ששחקן כמו שלף שהוא נקרא שחקן ותיק לא לוקח אחריות אז מי יקח?

MegaYellow1

New member
אני מסכים איתך, לינוף

נכון ששארפ התפרע בסוף עם זריקות שלא קשורות לכלום, אבל מה אתה רוצה ממנו? מישהו התפנה לקבל כדור? מישהו עשה איזושהי תנועה בהתקפה? מישהו לקח אחריות? פפי קלע נקודה אחת בלבד (!!), שלף 5 (עם המון החטאות מהעונשין), כהן מינץ וספר מפחדים מהצל של עצמם, וגרין היה אומלל מול סמיתס ואלסון. אפיה היה מוכתרי? כנראה עוד חוגג את הניצחון על מכבי במאה שעברה. אגב, מעניין לראות את תרומת שחקני מכבי מול זו של שחקני ירושלים : 46 נקודות של שחקני מכבי (מתוך 53) ונקודה אחת מירושלים...

האמת? הרווחתי מכך, שלא הצלחתי

לצפות בסיוט הזה. ממה שהבנתי, שראש מחלקת מחוללי המהומות במלחה, מסיה פפי תורז`מן, היה נפלא, וקלע את כמות הנקודות שכל כותבי הפורום קלענו, יחד. 0 עגלגל.

MegaYellow1

New member
הוא קלע נקודה!!!

בבקשה, רועי, אל תגזול מהאיש היקר הזה את הנקודה הכל-כך יפה שהוא קלע אתמול....:)

leeno

New member
ואתם צוחקים על זה?!

על הנקודה הזאת...? פשוט מולי נתן צ`אנס ליותר מידיי אנשים שפשוט לא לקחו את הצ`אנס בידיים אז נכון זה לא המשחק הראשון של פפי בנבחרת אבל עדיין הוא קיבל צ`אנס אם אני לא טועה הוא פתח בחמישיה? ופספס ובענק אותו הדבר קנטור...

אשכולון

New member
שארפ = שכונה

אל תנסה אפילו להחמיא לשארפ. דרק שארפ לקח יותר זריקות מכל שחקני הנבחרת גם יחד!!! צורת המשחק של שארפ (במיוחד ברבע האחרון) = שכונה!!!! זה לא כדורסל זה חרטה .

leeno

New member
ההצדקה ל``שכונה``.

שאלה: ברבע האחרון ראית מישהו חותך לסל ומנסה לקבל כדור?! עזור רבע אחרון קח את כל המשחק חוץ מהנפלד אף אחד לא זז במגרש...! ותאמין לי שארפ הוא לא שחקן איגואיסטי הוא יודע למסור ומוסר, ומסור טוב. ששחקן כמו שלף שנחשב ותיק בנחברת מהסס לזרוק לסל שהוא פנוי או לחתוך לכיוון הסל ודרק נשאר עם הכדור 2 שניות לסיום ההתקפה אתה לא יכול להאשים אותו שהוא זורק הרבה... אז נכון הרבע האחרון היה שכונה אבל את תאשים את שארפ בזה תאשים את מי שלא זז ואני יכולה לפרט את זה אם אתה כ``כ מתעקש...

אשכולון

New member
ובכל זאת שכונה

למרות הטענות שהעלית. אני חייב להמשיך ולהחזיק בדעתי. כל כדור שהגיע לשארפ נורה לסל ללא השעיה. כך שגם אם מישהו היה חותך לסל שארפ לא היה מספיק לראות זאת. עצם זה ששארפ זרק יותר מכל שחקני הנבחרת גם יחד אומרת דרשני הן לגבי שארפ והן לגבי צוות המאמנים!!!

leeno

New member
ובכל זאת...!

שארפ הוא לא שחקן איגואיסטי להפך... ולא כל זריקה ששארפ קיבל הוא זרק אולי ב2 דקות אחרונות מתוך יאוש.. ואולי זאת הייתה ההוראה של צוות המאמנים הרי הוא היה מה שנקרה ``חם`` וכששחקן ``חם`` אז כל כדור שלו נכנס ברוב המקרים. שארפ לקח על עצמו אחריות אולי יותר מידיי למשחק ראשון אבל הוא לקח אחריות מה שחוץ ממנו והנפלד אף אחד לא לקח.

MegaYellow1

New member
עד שלא יהיו גבוהים דומיננטיים

לא נגיע לשום מקום. כמה שהגארדים שלנו יהיו טובים, ברגע שאין לנו מסה בפנים אנחנו יכולים אולי לנצח קבוצות מדרג ב` של אירופה, אבל לא מעבא לזה. כשקטש יחזור, ואולי גם שפר, והגבוהים הצעירים ישתפשפו - אז תהיה לנו נבחרת טובה ממש. הדרך לשם עוד ארוכה, לצערי.

leeno

New member
אל תגיד שאין לנו...

גבוהים טובים כי יש פשוט הם נעלמו היום מול ריק סמית`. ראינו את זה באליפות עד גיל 20.

MegaYellow1

New member
יש פוטנציאל

ופוטנציאל יכול גם להיעלם. גרין, קוז`יקרו, עמית תמיר, מרקוביץ` וגורדון עדיין לא הוכיחו את עצמם, לכן אי אפשר לקבוע שיש לנו גבוהים טובים. כפי שכבר אמרתי - אני מקווה שהם יתפתחו לכאלה בעתיד.

leeno

New member
תרשה לי לחלוק עלייך..

נכון הם עדיין לא הוכיחו את עצמם ברמות הגבוהות אבל תזכור שהם בסה``כ בני 20. גרין מתחיל להוכיח את עצמו ברעננה. ופוטנציאל תמיד ישאר...

למעלה