זה לא משנה.......................

שקדי

New member
זה לא משנה........................./images/Emo29.gif

זה לא משנה לי היא אמרה אבל חשבה כן משנה זה לא משנה לי היא אמרה והיא ידעה מי מרמה כי היא ידעה שהוא יחשוד בצליל המזייף או ינחש מה ששתקה והוא דוקא קלט אותה אבל כבר התעייף ולא שחק את משחקה היא צפתה למשהו קצת אבירי למשהו כמו הבנה חברית היא צפתה ולא רצתה כלל לותר צריך לאתר את כותב התסריט רחל שפירא שיר נהדר לבקר חרפי מלא גשם שלוליות......והרהורים.........

שקדי

New member
כי היא אמרה מה שאמרה............

אבל המרה עליו שלא יקנה את המילים והוא שמע אבל סירב לרקוד לחלילה וכך שבר את הכלים היא צפתה למשהו קצת אבירי למשהו כמו הבנה חברית היא צפתה ולא רצתה כלל לותר פחות או יותר צריך לאתר היא צפתה למשהו קצת אבירי צריך להזעיק את כותב התסריט רחל שפירא

magy

New member
בראבוווווווווווווו

לרחל שפירא..........ולשקדי שהביא את מילותיה היפות

magy

New member
הולכת לברר כמה דברים ../images/Emo45.gif

בתפוז אוןליין........... אחזור עם תשובות.........לאנשים.......

magy

New member
אני לא חושבת שמישהו יענה

לי שם......לפני מחר.... העליתי בעיות של מערכת המסרים..... שכולכם העליתם כאן...... ראיתי עוד הודעות על מערכת המסרים.......של גולשים אחרים...... כנראה שעדיין צולע איתה..... בכל אופן, אני מחכה לתשובות.......ומחר אפנה גם לפורום מנהלים כדי לשמוע מה קורה בנושא.....כרגע, אין שם מומחים........ גם מקרים שבהם נרשמה סיסמא ונשכחה......גם במקרים של תקיעות.. כל מה ששמעתי פה לאחרונה........ אז מה שלומכם?????. חונה נחה, פנטזיה עייפה, עיניים נעלמה...האיש ....במערה....ואחותו ... כותבת את הסיפור הבא......שקדי בשדות עם רחל שפירא.......
))))))))))) וגם אני כנראה אצעד לכיוון המיטה......אם אני לבד...... וזהבוש...........כתבה המון מקניה........ ישראל רחוקה.....מתפוז........ סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

קניה

New member
מגוש האם לא הלכת לישון עדיין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אני עדיין פה בארצנו הקטנטונת נהנית עד הדקה האחרונה ומנסה לחטוף עד כמה שאפשר" תרבות" אני מקווה עוד להספיק לראות עוד מספר סרטים שיש לי ברשימת המומלצים כמו "צבע גן עדן" שהומלץ מאד, ו"ליקוי חמה בקנדהר"שניהם סרטים אירניים מומלצים כך שאת זה אני חייבת להספיק, מאחר וסוג כזה של סרטים לא מביאים לנירובי מה שמבאים זה בדרך כלל רק את הסרטים האמריקאיים הלא אהובים עלי ביותר. שמחתי לפגוש את כולכן ואני עדיין מקוה לפגוש אותכן עם לא לפני הנסיעה שלי אז בביקור הבא
שבנתיים להארכתי יהיה רק בסביבות פברואר ען הכל יהיה כשורה. ביי

קניה

New member
בוקר טוף לכולם עכשיו ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

חזרתי מסרט צרפתי מומלץ עם שרלוט רימפלינג מי מכם שלא זוכר זאת ששיחקה ב"שומר הלילה" לפני שנים רבות אז ילדה רזה ושדופה והים אישה בת גילנו להארכתי שמורה היטב, שם הסרט "מתחת לחול" סרט שעוסק בזוג שיוצא לחופשה ולפתע הבעל נעלם וצורת התגובה שלה למצבה החדש, וחסר יכולת לקבל את מצבה החדש, מומלץ. כמו ראיתי ביום שבת את" מולין רוז",שלהפתעתי נהנתי מהמוסיקה שלוותה בסרט וכמובן מההשקעה בתפאורה בקשר לתוכן קיש אמריקאי על רומיאו ויוליה, זה כמובן פחות לטעמי. זהו לליליה בוקר איך שתקראו לזה אני מקווה לשמוע מכולכם בשבוע הבא אני בסוף השבוע כבר עוזבת לצערי אולי בלילות הקרובים אם לא אהיה עיפה אספר לכם מה ראיתי אבל בינתיים לילה טוב לכולם או בוקר טוב

magy

New member
מישהו קרא לי ולא שמעתי?

היה פה מישהו? קרה משהו? סיפרו משהו???????????????

למעלה