זה לא מצחיק!!

*פנדורה*

New member
זה לא מצחיק!!

תקשיבו חברים וחברות שלי........ מי שחושב שלהכנס בם של משהו אחר זה מצחיק, אז יש לי סוד: זה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! זה עוול מוחלט, הונאה ורמאות, ועוד הרבה הרבה דברים לא טובים. זה יכול לגרום להמון אי הבנות, כאב וצער. אז חשבו לפני שאתם פועלים בפזיזות!!! מיו.

בלא

New member
נכון!!! גועל נפש!!!

ב``ה אני רואה הכל... אני נמצאת פה, למרות שלא בשמי המקורי, אלא באלף שמות אחרים. אבל זה עדיין לא אומר שאני אמורה לראות כל שני וחמישי מישהו בשם שלי, או בשם של אבא של בעלי... או אמא שלו... או כל שם שעולה בדמיונכם!!! חברים יקרים, די!!!! היה נחמד אולי (ואולי לא) וזהו, מספיק, נמאס לי! שווער ושוויגער יקרים, תזדהו, או שתתחתנו... ומי שנכנס היום בשם ``בלא`` לא פחות ולא יותר: תודה רבה!! יש לי שם, אל תקחו לי אותו. סליחה על העצבים, זה די מתבקש לילה טוב בלא

שוויגער

New member
סליחה 8-(

סליחה אם העלבתי סליחה אם פגעתי כוונותי היו טהורות הבן של השוויגער

נון בת

New member
עדיין תחת ההלם!!!!!! :-()

בס``ד וזה הסיפור: אני מדברת עם מיו ויוב בצ`אט. הם היו תחת שמות אחרים וגם אני.... פתאום נכנס/ה לחדר מישהו בשם פנדורה שזה כידוע השם של מיו.... ואי אפשר לטעון שזה בתמימות, תקראו את השיחה ותשפטו בעצמכם... אני אצטט לכם עד כמה שזכרוני יעמוד לי תקווה(זאת אני) : היי מיו תקווה: דחוף אלי לפרטי יש לי משהו חשוב אליך פנדורה: היי תקווה: את זוכרת מה דברנו אתמול? תקווה: בקשר למחר בסוף אני לא יכולה..... פנדורה: למה? (היא משחקת אותה שהיא יודעת במה מדובר, בשעה שאפילו אני לא יודעת) תקווה: אני לא יכולה פה, זה סיפור ארוך, אפשר להתקשר אליך עכשיו? פנדורה: כן (!!!!!!בשיא החוצפה) פנדורה: אבל עוד חמש דקות טוב? תקווה: בסדר, רק מהר כי זה נורא חשוב!!! פנדורה: טוב, אז ביי בינתיים פנדורה עזב/ה את החדר (..........) מה יש לכם להגיד על זה?????? אני בהלם!!! שוק טראומ... זה לא יכול להמשך ככה...... זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, ותמיד אותו סיפור ....... !!!!!! 8-( תעשו משהו או שאני יעשה אמבוש... שלכם, אמבושה.

מיקי*

New member
זה ממש לא בסדר

ויש אפילו מישהו שנכנס בשם מיקי. הדברים האלה חייבים להיפסק. נכנסים לצ`אט ופתאום קופצים עליך: למה לא היגבת אליי כשהיית פה מקודם וכו` וכו` זה לא יכול להימשך. עשו שייפסק או שאנחנו נעשה משהו

התמ-ים

New member
עוד משהו ...

בעצם אני לא יודע אם נכנסו בשמי פעם, או שלא (כי לי, בניגוד לרוב בצ`אט, יש רק ניק אחד) אבל פעם, די מזמן, מישהי כאן כתבה שיר שהולך בערך ככה (ואם לא הייתי עצלן, הייתי מחפש אותו, ומצטט אותו מהמקור) לכל איש יש שם שנתנו לו הוריו לכל איש יש שם שנתנו לו חבריו לכל איש יש שם שנתן לו הצ`אט ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ... אז למה להרוס ?????? נ.ב למי שלא יודע מי כתבה את זה, אז זה הרמז

התמ-ים

New member
זה לא כ``כ מדוייק מה שכתבתי ...

וכמו כל ציטוט, תמיד כדאי לחזור למקור ...

למעלה