זה לא כל כך קשור

Kingeh

New member
זה לא כל כך קשור

אבל בכל זאת. כמה מכם עושים הפרדה בין החיים הוירטואלים שלכם לחיים האמיתיים שלכם? אני למשל, יש דברים שאני רוצה לכתוב ושלא יזהו שזה אני, אז אני מחזיק ניק מיוחד ולא מוכר בשביל שאלות שאני לא רוצה שחברים שמכירים אותי יקראו. איפה הגבול הזה שלכם?

STA1

New member
תלוי איזה שאלות אתה שואל!!!וגם תלוי

אם אתה ביישן או לא!!או שיש לך חברים שחושבים שהשאלות שלך מוזרות!!הגבול שלי הוא די כמוך שאני מחליף ניק כי עדיף שאנשים יענו ואולי החברים שלך יבקרו אותך וכל מיני ואולי השאלות קצת מוזרות אבל הכל תלוי

מיטללל

New member
באמת לא קשור...

אני מנסה לעשות הפרדה מלאה בימים אלא. פעם זה לא היה ככה. הייתי מדברת עם אנשים שהכרתי פה בטלפון, נפגשת איתם וכמעט נחשפת בפניהם לחלוטין (עם בגדים אבל
) כיום אני נמנעת מזה. גם דברים אישיים יותר מדי אני כבר לא מספרת בנט. פעם היה פורום מסויים שסיפרתי בו כמעט הכל. ולא היה לי ניק מיוחד. פשוט סיפרתי *הכל*

Kingeh

New member
כזה אני. לא קשור ומנותק...

למה הפסקת להחשף? יש סיבה מסוימת?

אממ..

לוידעת.. לא רוצה להחשף יותר מדי כדי לא להיות פגיעה אם במידה אני אנתק קשר או משו... ובאמת יש דברים שאני לא רוצה שיזהו אותי.. בא לי להיות קצת אלמונית מה קרה?

seeyou

New member
הפרדה החיים האמיתיים לירטואלים

הבחנה נכונה. כולנו נולדים עם מספר מסכות -תדמית- הכוונה להתנהגויות שונות לפי המסגרת בו נמצאים או האנשים. בכולנו יש חולשות שאם נגלה אותם לאנשים מסויימים זה רק יזיק לתדמית. גם אני משתמש באתרים שונים בשם אחר לפעמים זה מצחיק אותי שכאשר אני שואל-עונה אותו דבר, מקבל תגובות שונות! יוסי

למעלה