זה לא כל כך פשוט....

סלינוש

New member
זה לא כל כך פשוט....

הלוואי שהייתי יכולה לקבל את החשיבה הזו... אני שמנה, ענקית, פרה, משהו מחריד ואני רק ילדה בת 18, את כל הסבל שאפשר חויתי בגלל שאני שמנה, ואת כל השנאה העצמית שיש בעולם - אגרתי בתוכי. שמנה - זה נוראי. אני נערה שמנה... אני מסתכלת על העתיד שלי אני רואה את עצמי ללא גבר ללא יחסים אינטימיים ללא עבודה ללא משפחה ללא ילדים, ולמה...? כי אני שמנה...

טיאה 26

New member
אוי, עשית לי עצוב!!!

אני מבינה לליבך ורוצה לעודד, אבל אני לא מהאופטימים שבחבורה. אני בטוחה כי תקבלי מהר מאוד את כל התגובות האוהדות שאת צריכה לשמוע, אבל לא רציתי להשאיר הודעה כזו ללא מענה. תחזיקי מעמד ותראי שכבר יתקיפו אותך בחיבוקים ועידוד והעיקר שכרגע, אני איתך. מה שאני בכל זאת יכולה לשלוח לעת עתה לסלינוש היקרה
ממני.

גילה37

New member
חבל מאוד שזה מה שאת מרגישה

את מבזבזת את חייך שעדיין לא התחילו בכל כך הרבה אנרגיות שליליות , האם השנאה תעזור לך להגיע למשקל הרצוי ? לא ולא אז או שתעשי משהו דרסטי כמו דיאטה רצינית ותתמידי או שתקבלי את עצמך המלצה
שלי זה לקבל את עצמך כמו שאת וללמוד לחיות עם האני שלך כמו שאת זה הכי בריא, גם לנפש ... אז היי מאושרת עם החלטתך וקודם כל אהבי את עצמך ... שנית- ברוכה הבאה לביתנו שלך גילה

יואב38

New member
הרגשה זמנית שלך

בשלב כלשהו תגלי שיש רבים מאוד מבין הגברים, הנמשכים רק לנשים גדולות ( כמוני למשל ), ואצלם לא מדובר בבחירה אלא במשיכה גופנית טבעית. ועד שתגיעי להכרה זאת, שולח סימפטיה לרגשותיך אלה

גילה37

New member
סלינוש יקרה

קראתי את מה שכתבת בפורום שאת פעילה בו....לאיזה תהום את רוצה ליפול????? השתגעת, תקומי תתלבשי יפה ותצאי ואולי תופתעי כמה חברים יש לך וכמה אנשים אוהבים אותך...היום יש המון מודעות לנשים שמנות ויש איתנו כמה כאלה שהן בנות גילך. אני מקווה שיפנו אלייך. עצוב לי לקרוא אתץ מה שכתבת שם, אסור לך לחשוב על דברים כאלה החיים רק לפנייך מתחילים ואם הם קצת שונים משל אחרים אז..... לא קרה דבר .. תקומי בבוקר וקודם כל הסתכלי על עצמך במראה לימדי להכיר את עצמך מחדש ותגלי כמה את נפלאה לעצמך, כמה את אהובה על עצמך , הסתכלי רק על הדברים החיוביים שבך, וכנראה שיש בך המון אחרת לא היית כותבת בכל כך הרבה רגש.. שימרי על עצמך, יקרה ולימדי לאהוב את עצמך בראש ובראשונה , את הכי חשובה בעולם ...ותיראי את הדלתות יפתחו לך .. תתחילי לעלות בגרף החיים שלך גילה מעניקה לך המון חיזוקים , חיבוקים והמון אהבה ואם את רוצה לפנות אלי בתיבה האישית את מוזמנת הישארי איתנו כאן באופן קבוע גילה

סלינוש החמודה, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו שיש בו אנשים מיוחדים במינם... תראי, אנחנו, טוב, אני אדבר בשם עצמי, אקבל אותך כאן כמו שאת, אבל זה לא מספיק, כי אני יודעת מנסיוני הדל שכל עוד אדם לא מקבל את עצמו אין לו מקום לאף אחד אחר, האדם שקוע אך ורק בחוסר הקבלה שלו את עצמו. מה שאני רוצה להציע לך הוא קודם כל לנסות לחשוב על המצב הזה בצורה חיובית, נכון, זה קשה, אבל כמו שאומר נחמן מברסלב "אסור להתייאש" (או משהו כזה..),וגם אולי אם תחשבי על זה כעל דבר זמני,כלומר,זה שאת שמנה זה דבר שישתנה, אולי זה גם יגרום לך לעשות דברים בצורה אחרת.. יש גברים שאוהבים שמנות, ללא ספק, אבל אם את לא מעוניינת לחכות להם, אז תעשי משהו בעניין, כלומר, קחי החלטה ובצעי, אבל!!!!!! לא כאקט של ייאוש, אלא כאקט של צמיחה, את מבינה? תעשי את זה אך ורק בשבילך ואך ורק מתוך אהבה לעצמך, לא כי מישהו אחר או החברה מצפים ממך שעשי את זה, כי ככה זה לא יילך, ותאמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת, הכל מנסיון. ותעשי את זה לאט, תהני מהשינוי, אם את באמת מעוניינת בו. וזהו, אני סיימתי, שיהיה לך בהצלחה. יונית

מחושמלת

New member
מה יש לך?!?! ../images/Emo4.gif

את נורא אופטימית...
למה את רואה עתיד כ"כ שחור? 1. יש מלא גברים שאוהבים שמנות. 2. אם בעתיד לא תמצאי עבודה, זה לא בגלל המראה החיצוני שלך! זה בגלל הגישה שלך. אם את כ"כ לא מרוצה מעצמך יש לך 2 אפשרויות: א) תתחילי לאהוב את עצמך. בטוח שיש בך דברים טובים מעבר למראה החיצוני (למרות שגם שמנות יפות). ב)אם את עד כדי כך לא מסוגלת לאהוב את עצמך כמו שאת ולהתחיל לפתח בטחון עצמי, תעשי משהו בקשר למראה שלך. בקיצור, אין לך שום סיבה להיות כ"כ פסימית. קחי הכל בקלות!
שולחת לך חיבוק אופטימי ענק

legally blonde

New member
תקראי סלינוש

נכון, זה לא כ"כ פשוט. גם אני בת 18 וחושבת לפעמים למה נולדתי עם בעיית ההשמנה הזו, למה אני לא כמו נערות שמזון לא מטריד אותן, שהן רק צריכות להתמודד עם אויבים מבחוץ ולא עם עצמן. אבל ככה אני. ויש דברים שאפשר לשנות ודברים שצריך לקבל. זה שאת כרגע שמנה זה המצב אבל הוא אפשרי לשינוי. אני האחרונה שתטיף לאחרת כי בדיוק לפני שנה הייתי במצבך. בת 17 שמנה מאוד בלי אף ניסיון רומנטי. אבל ופה השנוי - לקחתי את עצמי בידיים וביולי התחלתי שינוי וירדתי30 ק"ג. אני לא ברבי מושלמת אבל מתחילים איתי גברים והשגתי בטחון והתמונה שונה. עדיין קשה לי, עדיין יש נפילות מאבקים אבל הנטיה היא לרדת במשקל. בשביל כל עצה או בקשה - פני אלי ואשמח לסייע!

סלינוש

בגיל 18 החיים מבולגנים לכל המינים, הנמוכים מאמינים שאף אחד לא אוהב "קצרים" לכל אחד יש את עקב אכילס שלו. כנראה שאת שמנה, אבל את לא היחידה. ראש הממשלה למשל יש לו מקצוע (וחבל..) יש לו ילדים הייתה לו אהבה. תפתחי את העניים והסתכלי ברחוב, כל השמנות מובטלות? כל הרזות נשואות? קדימה
מספיק עם הרחמים העצמיים החיים לא פשוטים. אך יכולים להיות יפים אם בוחרים להסתכל על הדברים הנכונים, תמשיכי הלאה יקירתי

סלינוש

New member
לכולם....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

ראשית, תודה על התמיכה והתגובות החמות, זה מחמם ת´לב. קשה לי מאוד לסכם בקצרה את המצב שלי ולמה אני לא יכולה לחשוב ככה, אלא אחרת, ולמה זה וזה וזה... אני בת 18, כמעט. התפתחה אצלי אכילה כפייתית בערך מגיל חמש, ומאוד לא ברור למה. בכיתה ב´, וכך כתוב בתעודה שלי, חלום חיי היה להיות רזה, בכיתה ד´, התחלתי לרצות להתאבד (ילדה בכיתה ד!!!), בכיתה ו´, התחלתי להבין שאני "שונאת את עצמי ושאני אפס" בכיתה ח´, הבנתי באופן ברור שיש לי הפרעות אכילה. בכיתה י´, התחלתי ללכת לפסיכיאטרית, ולקחת כדורים לטיפול בדיכאון. בכיתה י"א, אושפזתי במחלקה פסיכיאטרית. ומיותר לציין שלאורך כל שנות ילדותי, סבלתי מהילדים סביבי... אני לא יכולה "לעבור את זה הלאה"....זה לא עובד ככה... אני מבינה עד כמה אני תלויה באוכל. עשיתי שינויים קיצוניים בחיי, לטובה, במשך השנה האחרונה, דבר אחד לא הייתי מסוגלת לשנות - האכילה שלי. המשקל הגדול ביותר שהשלתי מעליי אי פעם היה 18 קילוגרמים, וגם זה היה בדיאטה שנכפתה עליי כשהייתי מאושפזת. מדובר בהפרעות אכילה, שגרמו להשמנה, לדימוי עצמי הרבה מתחת לרצפה, בשנאה עצמית, בדיכאון קשה. בכאב, כאב, כאבבבבבב. כבר שנתיים וחצי, אני בין בולמית - לסתם אכלנית כפייתית, כבר שנתיים וחצי שאני מקיאה. הייתי באלפי טיפולים בחיי, ואני נמצאת במצב בו אני מצד אחד לא מסוגלת לקבל עצמי, בשום אופן כמו שאני, מצד שני, אין לי כוחות להתמודד עם דיאטה (וזה לא שלא ניסיתי ממש קשה), הביטחון העצמי שלי עלה בשנה האחרונה, אבל במעט. אין לי שום דרך לאהוב את עצמי כל עוד אני במצב הזה, ומדובר על שמנה, שמנה, לא סתם.... אני באמת בגיל מסובך וקשה, ואני עוד נאלצתי לעבור אותו קשה עוד יותר, הבעיה היא, שכל החיים, מאז שאני זוכרת משהו מעצמי, האוכל היה אצלי בעייתי מאוד מאוד מאוד. זה משהו, לא זמני, אלו החיים שלי בעצם. לגבי גברים ועבודה ומשפחה... אני יודעת, אני יודעת שיש שמנים שמשגשגים, אבל אני?.... אני שואלת את עצמי.. ובאמת, ובכנות, אני באמת מרגישה שלא תהיה לי אהבה, ולא משפחה, ואני כל כך מפחדת להשאר לבד... אין ספק, שהייתי רוצה לפתור את זה בדרך כלשהיא, או לרזות, או לאהוב את עצמי, אבל אני לא מצליחה... ועד אז... תודה שאתם פה, וכאלה מקסימים... סלין.

רק דבר אחד, סלין

במדיום האינטרנטי הזה, שכולנו משכשכים בו במרץ, אין יותר מדי גורמים מסייעים בניסיון לעמוד על אופי המשתתפים - למעט, למשל, אופן הכתיבה שלהם. את כותבת נהדר, ולדעתי, ההודעות שלך משקפות תכונות מקסימות בהחלט. נכון שעומד בפנייך מאבק עצמי לא קל, אבל נראה לי שאת מצויידת בכלים המתאימים כדי לנצח. בהצלחה

סלינה היקרה,

כרגע זה לא משנה למה הכל התחיל ומה קרה בעבר. את צריכה להתמקד בהווה ובעתיד. אני מאוד מזדהה איתך ומבינה אותך וכשאני "מטיפה" לך, אני בעצם מטיפה גם לי. נראה לי שאת צריכה להתחזק כבן אדם ולהפסיק עם הרחמים העצמיים. את יכולה להיעזר בחברים קרובים, משפחה או אנשי מקצוע. והמון המון המון עבודה עצמית. תדברי עם עצמך כל הזמן, תקשי על עצמך ותשתמשי בהיגיון הבריא שלך ונראה לי שיש לך מזה.... זה שאת שמנה, זה לא אומר שלא יהיו לך את כל הדברים שאת רוצה. גם לשמנים יש חיים...ואפילו חיים טובים. את צריכה להפנים שאת בן אדם טוב ושווה ערך לאנשים אחרים, רזים, מלאים, נמוכים או גבוהים. מגיע לך להיות מאושרת בדיוק כמו שמגיע לבחורות אחרות אבל את צריכה לעבוד קשה כדי להגיע למנוחה ולנחלה, שוב, בדיוק כמו אנשים אחרים. אני מאחלת לך המון המון המון בהצלחה ורק טוב. מקווה שיהיה לך את הכוח להחליט החלטות נכונות ולבצען ולעזור לעצמך להיות חזקה יותר.

סיפור קטן

בגיל 20 עדיין לא הייתה לי חברה. המצב היה כל כך גרוע שיום אחד עמדתי עם חבר שלי והגענו למסקנה שגם בעוד עשר שנים אנחנו נעמוד באותו המקום בלי חברה ובלי אהבה. רק דבר אחד שכחתי להזכיר, בגיל 20 שקלתי 63 קילו על 174 ס"מ. אישתי שרואה תמונות שלי מהתקופה ההיא שואלת אותי למה לא היכרתי אותה אז. כמו שאת רואה, עם דימוי עצמי נמוך לא באמת צריכים להיות שמנים. הכל נראה שחור בלאו הכי. הבעיה לדעתי היא בדימוי העצמי ובראש. לא במשקל ובגוף.
עכבר

סלינוש יקרה...חבל

סלינוש יקרה, מכירה מקרוב את התחושות שאת כותבת עליהן, גם אני הייתי שרוייה זמן רב מדי במעגל של שנאה עצמית וחוסר קבלה עצמית, וגילי כפול משלך....נצלי את העובדה שאת עדיין צעירה מאוד ו - אל תבזבזי את חייך על תחושות הרסניות כאלו. נסי להילחם בשתי חזיתות - האחת - מאמץ כן ואמיתי להתמודד עם בעיית האכילה (טיפול פסיכולוגי, קבוצת תמיכה כגון אכלנים אנונימיים שלי עזרה מאוד תקופה מסויימת, ופעילות גופנית. ברנדה הציעה לפתוח קבוצת הליכה, אולי תצטרפי גם את אליה? תרוויחי פעמיים, גם את הפעילות וגם את תמיכת חברי הפורום שישתתפו בה).החזית השנייה של המלחמה בתחושות השליליות היא במישור הנפשי, נסי לחזק את עצמך ולהבין שמהותך אינה סך כל הקילוגרמים שאת שוקלת, זו רק המעטפת החיצונית (והיא ניתנת לשינוי), טפחי את גופך גם במהלך תהליך ההרזיה וכך תלמדי לאהוב אותו כי הרי זו עיקר הבעייה, חוסר באהבה עצמית, שגורם להרס עצמי המתבטא באכילה. כולנו כאן בשבילך, שמחים לתמוך, רק הושיטי יד והאמיני בעצמך... שולחת לך
וזכרי, את לא לבד, את מוקפת דובונים ודובוניות חמודים. דובונית

למעלה