זה לא יקר מידי!??

koko992

New member
זה לא יקר מידי!??

היי, התחלתי שיעור נהיגה אצל מורה שמלמד על אוטומט,הוא לוקח 100 ש"ח לשיעור של 40 דקות ו200 ש"ח לשיעור של 80 דקות! 200 ש"ח זה לא מלא כסף?? בקיצור מה אתם חושבים וכמה אתם משלמים על רגיל/אוטומט ?

שאוליקש

New member
אני משלם 80 ש"ח לשיעור

והוא אחלה של מורה שמו יוסי בן יהודה. מכירים?

אתה מאזור קרית אונו?

אם יש לו סיאט אפורה/כסופה הוא מורה חבל"ז לא למדתי אצלו אבל הוא עשה לי כמה פעמים החלפות והערות שלו היו ממש מועילות

aviGODFATHER

New member
ידוע שאוטומט עולה יותר...

זאת עוד אחת מהסיבות שללמוד על אוטומט לא כדאי

מתן1002

New member
נכון אבל

מה לעשות שלא כולם נולדו מושלמים ויש כאלה שלא מסוגלים/רוצים ללמוד על ידני ומעדיפים אוטומט.. אני גם בדיעה שאם כבר לומדים נהיגה עדיף על ידני ברור.. אבל מה לעשות כול אחד והיכולות שלו .

aviGODFATHER

New member
ממש לא צריך להיות מושלם בשביל לנהוג

על ידני.. ומי שלא רוצה, זה פשוט טמטום - זה עולה עוד כמה מאות שקלים ואתה לומד פחות, ואחרי זה אתה סתם מוגבל למכוניות אוטומטיות... אם מישהו באמת לא מצליח להסתדר עם זה אחרי מלא שיעורים זה משהו אחר, אבל מהניסוח של ההודעה של KOKO נראה שהוא התחיל ישר על אוטומט...

מתן1002

New member
שים לב איך אתה סותר את עצמך..

מצד אחד אתה אומר לא צריך להיות מושלם בשביל ללמוד על ידני . ומצד שני אתה אומר אם מישהו לא מצליח להסתדר עם זה אחרי מלא שיעורים זה משהו אחר . תשמע אני גם בדעה שללמוד על ידני זה הדבר הנכון ביותר. אבל יש אנשים שאינם מסוגלים ללמוד על ידני ואין מה לעשות, חוץ מלעבור לאוטומט .

aviGODFATHER

New member
אני יכול להבין אנשים שעברו לאוטומט

אבל אני פחות מצליח להבין אנשים שמההתחלה למדו על אוטומט, ולא נתנו אפילו צ'אנס לידני...

GM Korenfine

New member
בבי"ס שבו אני לומד

יש הבדל של 10 ש"ח בין אוטומטי לרגיל, גם פה האוטומטי עולה 100 ש"ח...

רן88

New member
לא, לא יקר מדי.

מחיר די מקובל לשיעור על אוטומט ורוב המורים שאני מכיר לא עושים הנחה על שיעור כפול (80 דקות) כך שאם אחד עולה 100 ש"ח הגיוני ששניים יעלו 200 ש"ח...

yaniv79

New member
שחיטה, אני שילמתי 70 ש"ח ל40 דקות..

ועוד על מזדה 3 חדשה דנדשה...

רקפת89

New member
אני גם משלמת 100 על 40.

עדיין לא היה לי שיעור כפול כדי להגיד לך.

chiff4

New member
זה קצת יקר

אני שילמתי 80 על ידני - 40 דקות שיעור..

למעלה