הכל פוליטי, גם תחת ניהול דיקטטורי
אני עוקב אחרי הדיונים בפורום הזה. וחייב לציין שאני שמח לראות את תגובות האנשים , את הפעילות והסוגיות שמועלות. אלא, שהניהול נראה לי מסרס דיון ציבורי אמיתי בסוגיות שמועלות. וזה ניכר - כל סוגייה שמועליית נתקלת בהערתך, גיא, שאינה מאפשרת דיונים עמוקים. ברור שהרשות היא פוליטית - פוליטקיה במקורה היא השיח הציבורי - אנחנו נוטים לכנות "פוליטי" כצדדים השליליים והמכוערים של הפוליטיקה וזה בהכרח חלק בלתי נפרד ממנה. תחשוב על זה.... ולעניין, מועצת הרשות ובראשה ראש המועצה ביצעו בחירה בהחלטותיהם במהלך השנים האחרונות. הקשר בין פיתוח קבלני נמרץ בצד פיתוח התיירות מצד אחד וקיומם של חברי מועצה מתחומים אלו ברור. מצד שני בחירה זו גרמה להזנחתן של שכונות המגורים קיימות (ולא קהל בוחרים פוטנציאלי "חדש", הזנחתה של מערכת החינוך בכלולותה ןהזנחת הטיפול החשוב באמת של קידומה של מזכרת בתיה כיישוב לויין במרחב הכולל (חיבור ל6 ותחנת רכבת). זוהי תמציתן של כל הסוגיות ה"פוליטיות" כהגדרתך שעולות כאן. כולי תקווה כי הערה זו לא תמחק, אלא, תהווה פתח לדיון אמיתי ופרה על נושאים כמו, בחירה, תכנון ופיתוח, מנהיגות ושיתוף ציבור. מבטיח להכנס לדיון למען יצירת פורום אמיתי, פעיל ומאפשר בהצלחה!