זה לא יעזור.
פשוט לא יעזור. לא משנה כמה פעמים אני אראה את הפרק הזה - הוא עדיין יהיה מד-הים! פשוט מדהים! לא פלא שזה הפרק האהוב על מאורה.
הכוונה שלי עכשיו היא ל"סיילינג אוואי"... אל תבינו אותי לא נכון, גם השניים האחרים ששודרו היום היו מדהימים (SotF וAS), אבל פתאום בא לי לכתוב טיפה, באמת טיפה, על "סיילינג אוואי"... אז חוץ מהעובדה שהפרק קארבי לחלוטין ומראה כמה אכפתיות יש בין קרטר ואבי - הוא פשוט מופלא בצורה שונה - כן כן, סאלי פילד. היא כ"כ נהדרת! ממש לא מהעולם הזה. אבל שוב, קרטר ואבי... איזה חיבור יש ביניהם... הכימיה, המבטים... פשוט - להנות! להנות ולא להפסיק להנות! החיבור ביניהם מושלם. או שבעצם צריך להגיד את זה על נוח ומאורה... ונראה לי שהבנתי למה שודרו היום רק 3 פרקים. הרי נשארו רק עוד 3 לעונה 7, וכנראה רוצים לשבץ את השידור הנוסף של עונה 8 בשעה אחרת... מישהו רוצה להמר מתי? אני יודעת שזה בחיים לא יקרה, אבל משום מה נראה לי שבת בצהריים... כן, שוב, אני יודעת שזה מוזר... מישהו זוכר פעם שבה אי. אר. שודרה בשעה יותר מוקדמת מ21:15? לא, בעצם... אולי ישדרו פרק אחד בשבוע בימי שבת בערב?... זה יותר הגיוני. תראו לאן הראש שלי הולך... אניוואי, מי עוד ראה?
פשוט לא יעזור. לא משנה כמה פעמים אני אראה את הפרק הזה - הוא עדיין יהיה מד-הים! פשוט מדהים! לא פלא שזה הפרק האהוב על מאורה.