זה לא יעבוד אחרת?

PopPy

New member
זה לא יעבוד אחרת?

יומחמישי, 12:00 ליד הקולנוע בעזריאלי - מפגשמירק, כלומר לאנשי החדר. תהיו שם, זונות.

SHEX

New member
נורא חכם... ../images/Emo95.gif

תספרי פה על המפגש חדר שלכם בשביל זה יש לכם חדר!!!!!!!!!!!!! בשביל שתודיעו בו על המפגשים שלכם!

buffgirl

New member
אתה מוכן להסביר לי מה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הקשר..? הוא צודק. יש להם חדר, הם יכולים לשנות שם את הטופיק. שיודיעו שם. למה זה צריך לעניין אותנו שהם עושים מפגש..?

צו צאנג

New member
וול, כי אולי זה אמור להיות מפגש

של כל הפורום הזה? והחדר ההוא במירק לא חדר סגור או משהו, והוא די חדר לכל הפורום, אז למה לא להודיע על זה גם פה?

buffgirl

New member
אז הכותרת 'מפגשמירק' ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לא מתאימה, מצטערת. זה מפגש פורום. לכל דבר.

SHEX

New member
היא אמרה בפירוש ../images/Emo95.gif

מפגש לכל מי שבחדר... זה אומר שזה לא מפגש פורום לכל דבר זה מפגש למי שבחדר שלהם... ואם זה למי שבחדר שלהם אז שיודיעו על זה בחדר שלהם.. בשביל זה יש להם אותו... פה תודיעו על מפגשי פורום - לא מירק...

SaberTooth

New member
אבל "החדר שלהם" הוא לא סגור להם...

אתה לא נמצא בחדר, כי אתה בוחר שלא להימצא בו. החדר הזה הוא בעיקרון חדר לכל מי שרוצה להימצא בו. והפורום הזה מת. די. נגמר. פיניטו. תם עידן הפורום. חלק ממי שנמצא בחדר ההוא עדיין מבקר פה לפעמים, והיא רצתה שמישהו יראה את זה. מלבד, החדר ההוא קם כדי להוות אלטרנטיבה ל#מכושפות, וכל מי שהיה ב#מכושפות מוזמן אליו. אם #מכושפות היה ערוץ של הפורום (בערך...), אז גם #פורומכושפות.

צו צאנג

New member
התגובה שלך מבלבלת../images/Emo12.gif

וזה לא כי אני תיפשה! אני לא תיפשה
בכל אופן, הפורום הזה אכן קצת מת, ויש אנשים שמנסים להחיות אותו, ובגלל זה היא הודיעה על זה פה! כמה זמן לא היה מפגש פורום?? אז הנה, ולמה קראו לזה מפגש מירק? כי זה לא רק של למי שבפורום, אלא לעוד כמה אנשים שמדברים בערוץ...

PopPy

New member
אוקי, אני כבר לא בפורום הזה

אני כותבת במירק, השארתי גם טופיק במירק ורציתי שעוד אנשים יראו את זה אז הודעתי גם כאן. זה כל כך מפריע? את רוצה שההודעה תמחק? אני פשוט לא מבינה מה הבעיה שלכם, בחיי. יש מירק, יש צ'ט, ומי שרוצה מוזמן. זה לא מפגש סגור, הצעתי למי שרוצה להגיע וזה היה הרעיון בפתיחת ההודעה כאן. ההודעה מפריעה לך? תתעלמי.

buffgirl

New member
זה פשוט נראה כאילו ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

את מודיעה על מפגש סגור כאן בפורום. זה פשוט נראה לי תמוהה שאת כותבת את זה כאן. אם לא לזה התכוונת, אני באמת מתנצלת, אך כך זה נראה.

PopPy

New member
כן, אנחנו עושים מפגש סגור

וקוראים לכולם. זה נראה לך הגיוני? >.<

SHEX

New member
טוב...../images/Emo95.gif

אם זו הכוונה אז מצטער שתקפתי... נסי פעם הבאה להיות יותר ברורה... כי יש אנשים כמוני שהם די טיפשים.. :)

buffgirl

New member
את לא רואה אודיסאה 5? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

"...Everything is possible..."

xander55

New member
דניאלי! ../images/Emo21.gif

אני אראה אותך ביום רביעי
ענק אני מתגעגע נורא.

BlaT©

New member
אני לא יכולה שלא... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

להסכים עם אתי. בסך הכל, #פורומכושפות זה חדר פתוח לכולם, וכמעט (אם לא) כולם נמצאים בו. אני הבנתי את ההודעה הזאת כהזמנה כללית שכוללת את הפורום, שנמצא שם, + אנשים מבאפי ומה"פ שלא קשורים לפורום עצמו, אלא לקהילה ולחדר. הוויכוח הזה מיותר, לדעתי

למעלה