זה לא יכול להיות

elcool

New member
זה לא יכול להיות

שאין הודעה אחת כל היום! תתחילו לדבר!

elcool

New member
ניצלו"ש עצמי

זוכרים את אייסי טאוור? אז בגירסה החדשה אפשר להחליף דמויות! אז בעמוד הזה אפשר למצוא את קני! רק תתקינו אותו ותקפיצו אותו. ואייל, יש שם גם את הזה מליטל פייטר

positive energy

New member
אני גמד שבדי

הורדתי את הדמות של קני לתוך התיקקיה של הדמויות והתקנתי אותה, וזה יצר לי תיקייה שלה, אבל זה לא נותן לי לבחור את הדמות שלה (אין שם אופציה בכלל), מה לעשות? אם תפתרו לי את הבעיה אני יביא לכם קישור להורדה של ראש הממשלה הכבד שלנו ועוד כמה

מיייייי מי מעז

ליצחוק על הראש ממשלה הגדול והדגל שלנו?? ומי רוצה לשחק איתי ליטלי פייטר אונלין?

elcool

New member
הורדתה את זה ל-

\icytower1.2\characters\kenny ? כי אני בהתחלה שמתי את התקיה העוד תקיה בשם קני (...\kenny\kenny). ותבדוק אם יש בתקיה שלוש קבצים: template.pcx kenny.txt falling.wav

איזה שווה זה!

אבל משום מה לא אהבתי את קני כי אין לו סאונד וזה לא מעניין אהבתי את הדיסקו-מן הזה שמותקן אוטומתית.. למרות שהוא מציק אחרי זה

נצל"ש

איזה מוזר זה שכל דבר מופיע בגוגל... כלומר חפשו שמה eyal kremer ומיד תמצאו קישור לפירוש שלי באתר של מילון שאלקול שלח פעם ואם תחפשו בעברית תראו שחתמתי לעצומה למען החזרת סאות' פארק. כל דבר יש בגוגל זה מדהים אותי יש הרבה דברים שאתם יכולים להיזכר בהם שרשמתם פעם. elcool יש מלא תוצאות שלך בגוגל...

positive energy

New member
fuck me im famous!!

חיפוש ברשת של positive energy . תוצאות 10-1 מתוך בערך 4,610,000. החיפוש נמשך 0.16 שניות.

elcool

New member
כן, גם אני חיפשתי ../images/Emo9.gif

הבעיה שהכל זה על זמר ראפ צרפתי el cool magnifico או משהו כזה

אבל בכל זאת

יש הרבה דברים שקשורים עליך בלוג הודעות שלך בהייד פארק פרטים עליך בתפוז כל מיני

כאסם

זה העלה רק איזה 3 קישורים של מושי איזה חמשמאות של ישו על מקל(כי זה ישו) ועוד 5 של דרדסטלן

למעלה