זה לא יאומן!

Yaniv-DC

New member
זה לא יאומן!

אני מגיע מהעבודה בצהריים, רואה דיווח על פיגוע ירי. יוצא, חוזר בערב - פיגוע בשתיים בלילה בת"א. קם בשבע בבוקר - פותח Yנט, אוטובוס התפוצץ בעפולה. כבר בטלוויזיה לא עומדים בקצב הדיווחים, ולמי להעביר את השידור. ובתוך כך, היום מתפרסם הנתון המדהים הזה - אנחנו לא לבד. אנחנו מיליון ישראלים שחיים בחו"ל. הנה.

yonis

New member
גם אני הגעתי להפסקת צוהרים8../images/Emo5.gif

וגם אני נדהם מהקצב הרצחני, יניב הלכתי לקישור וגם למדתי שאין לי זכות בחירה מחול,לא ידעתי, מעניין,,,, לליימך שיושב בישיבות ,חי על חשבון המדינה,עושה ילדים ולא עושה צבא יש זכות, ואני- ארבע שנים שרות,ומלחמה קשה לקינוח,לי אין זכות,,,, טוב ככה זה ,אני מסרב להתרגז,מכין בדיחות חדשות,,

נ ו ע ם

New member
יוניס! צהרים טובים לכולנו...

תעזוב כבר את הישיבות... יש לנו מספיק צרות גם כך! בידידות נועם.

yonis

New member
נועם,צודק שכחתי כבר

ובעיות הרבה יותר גדולות מצטיירות באופק,צריך להתאחד כעם, יום טוב לך,,

נ ו ע ם

New member
תגיד...

מה אתה אומר אני ואתה חוזרים לארץ למילואים... ככה רק לחודש אתה יודע, להרגיש קצת יותר קרוב. אז מה אתה אומר?! נועם.

yonis

New member
אם היית יודע את מספר הפעמים

בהם כימעט עזבתי הכל כדי לחזור לעזור שם מעט,מי יודע אם המצב יחריף אני בטוח טס ,זה טבוע בנו,אם כל שמה שלא נגיד כששרתתי, ראיתי בתדהמה המון שחזרו להלחם ועזבו תנאי מלך בחול,ככה זה,

yonis

New member
חול = ח´ול../images/Emo6.gif

ולא חול של חלולי הראש של אתמול

יוניס...

אולי תתנחם בכך שיש פראזיטים שלא לוקחים גרוש מהמדינה ולא הולכים לבחירות ולא רוצים כלום מהמדינה.. אולי תתנחם...

nirnir1

New member
יונס- מארה"ב, היית מקבל טיסה חינם

לבחירות בארץ , בחסות מליונרים ימניים, שאפילו לא שאלו מה אתה הולך הצביע, כך שגם שמאלנים רבים הודו להם. ואני מכיר חברת תעופה אחת, שאפילן כל טיסות הצ´רטר האלה (והיו הרבה!) לא עזרו לה להימנע מפשיטת רגל!

תותי-בת

New member
יאמן... יאמן... תוסיף גם את הירי בכביש המנהרות... ועוד צה"ל מצטער על זה שהוא הרג את משפחת פעיל החמאס - להצטער על זה שהרגנו אותם בזמן שלא עובר יום בלי הרוגים... ממש אנשים יפיי נפש... אחחח.. עד מתי?! ליל מנוחה, ליאת.

למעלה