זה לא חלום....

Alvai

New member
זה לא חלום....../images/Emo121.gif

הייתי עם סיגל ונכון זה היה מרגש, מרעיד, ( התמונות המטושטשות קמעה ) מכאיב, לא יאמן, מדהים, אפילו לא מציאותי, אך זו האמת של 31 שנים. מעל 11,000 ימים שומר צבי על חפציו של מייק, תקופה ארוכה מאוד, וכנראה נשאלה אולי השאלה "למי למה", הנה, עוד יום עבר עוד שנה חלפה ושוב "למי למה", ופתאום אולי באה התשובה. כן יש אנשים שרוצים, יש אנשים שחולמים, יש אנשים שמתרגשים, יש גם שבוכים, ואותם אנשים לא גרים בצרפת, הם גרים כאן, בעיר הסמוכה, או בעיר רחוקה, אבל הם כאן וכל כך אכפת להם, והם כל כך רוצים. זה אתם, אתם אלו שקוראים את המשפט הזה, ראויים לכך אתם אלו שהייתם במוצ"ש אך... "מערכת היחסים" עם משפחת ברנד, החלה...אולי מאוחר?, אולי "למה רק עכשיו"? אבל היא קיימת, ואני מאמין שככול שנרצה יותר כך נקבל יותר, ככל שנאהב יותר, כך נרגיש יותר, ככל שנכבד יותר, נתכבד יותר. אני בטוח שזה לא קל, לא נוח, אולי חודרני במקצת, אבל זה יקרה, עם הזמן, עם הרצון ההדדי, עם הרגישות הראויה, עם היכולת שלנו להעריך את מה שצבי עשה ויעשה בשבילנו. אני ראיתי זאת, עם רגש, עם רצון עם יראה וכבוד, לכל מה שנשאר ממייק, וכל זה הגיע מצבי, ומיונה. הערב במוצ"ש היה גם לכבודם, ולכבוד מה שיביא לנו העתיד המשותף הזה. זה לא חלום, יום יבוא, וזה יגיע... יעקב

מיכל שמ

New member
אשריכם! והכל בזכות ולא בחסד!

אכן מגיע לכם להיכנס להיכל הכבוד אחרי כל העבודה שלכם ליצור ערב מדהים לזכרו ולכבודו !

למעלה