זה לא התבכיינות
משהו שמטרידני

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

.m

New member
זה דיי פשוט, בעצם...

מכירים את הסיפורים האלה על בנות שנאנסות ואח"כ נגעלות מכל מה שמזכיר גבר? זה בערך אותו דבר. כל גוף נשי מזכיר לך (זכרון תאי) את חווית האונס שעברת עם אותה בחורה. קח את זה לפסיכולוג, תפרוק על זה וזה יעבור. ולגבי אותה ידידה (אם אפשר לקרוא לה ככה, ואני מצליחה להעלות בראשי שלל תאורים הולמים יותר...
) מז´תומרת "בגלל שלא היה לי נעים אז שכבתי איתה"
תגיד, אין לך רצון משלך
לא רוצה - אל תעשה
ואם בחרת לעשות - תתמודד עם התוצאות. וככה או ככה, אנחנו אוהבים אותך כדיוק כמו שאתה
mai

טרטרלה

New member
יאא... חתיך!

הידידה האונסת - היא יודעת שאתה הומו? אם היא יודעת, ווט דה פאק? - למה להביך אותך? (בהנחה שהידידה סטרייטית) זה בדיוק כמו שחברתה הטובה ביותר תתחיל למשש לה ולאתגר אותה או להפעיל עליה מניפולציות רגשיות.... כיח איזה ידידה מפחידה!

old crow

New member
אהבתי "הומו לייט" ו"הומו גלאט"

וכן זו המהות של מה שעובר עליך. השורה התחתונה אינה הידידה שעמדה על זיון ולמה נענית אלא שאמנם כן, עם הגיל אנו מגלים את עצמנו יותר ויותר ובקטע המיני במיוחד אנו פחות ופחות מסוגלים להתכחש למהותנו. אצל אחד זה קורה בגיל 19 ואצל השני בגיל 45 . אצלך זה כפי הנראה הגיע עכשיו. מזל טוב, התבגרת קצת, הנעורים מאחוריך - אבדת את היכולת להזדיין אפילו עם קיר. לא אסון. בין אם תבזבז את זמנך על הספה של זיגמונד ובין אם לא החרדה שבבסיס הרגשת הבחילה תעבור עם הזמן ואתה כמי שמכיר את עצמך קצת יותר טוב תחסוך מעצמך את הבעיה בעתיד. קבל
.

E Nig Ma

New member
עוד כמה עצות בהשראת Old Crow

אל תבהל אם תצפה בסרט מצוייר ותתחיל לפרכס. זה סימן שהתבגרת. אם לאחרונה כשאתה אוכל סוכריה על מקל יוצא לך קצף מהפה - זה בסדר. התבגרת. אם חלילה משחקי מחשב גורמים לך לאיבוד ההכרה - זה בסדר. בסך הכל עברת את שלב הילדות. הכל תקין. נו באמת. הומו מגיע לבגרותו ברגע שגוף האישה מגעיל אותו? סליחה, אבל שטות כזו לא שמעתי מעודי. ובהזדמנות זו אבשר לכל חבריי הסטרייטים (אלא שלא חושבים שגוף הגבר הוא מגעיל) שהם הומואים. ELP היקר, העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לגשת לטיפול ולפתור את הבעיה. בהצלחה

Liroy25

New member
מסכים עם אניגמה

(כפרה, למה בעצבים??) אם גוף הנשי דוחה אותך בצורה חזקה, זה יכול להיות שלב בקבלת המיניות שלך או כל דבר דומה, אני לא פסיכולוג לכן לא אכנס להשערות. מה שכן אני חושב שזה כן שווה בדיקה מסוימת שכן על פי איך שאני רואה את זה, אני אמנם לא נמשך מינית לנשים אבל בהחלט יודע להעריך דבר יפה כשאני רואה אחד ולא משנה מה יש לו בין הרגלים.

ELP

New member
תוך כדי קריאה..

אני יושב לי ומסדר גבות
(כן כן מדי פעם צריך לעשות גם את זה)....בכל אופן זה לא קשור כל כך... וואי זה די מממממ... לא יודע איך להגדיר את זה, עשה לי לא נעים שההודעה הגיעה לעמוד הראשי... אבל עכשיו אין מה לעשות עם זה...בכל אופן העליתי את ההודעה כדי להבין אם גם לכם זה קרה פעם... ת´אמת זה לא כל כך נורא...חוץ מהבחילות... אני יודע שאני אידיוט שלא בעטתי את הידידה החוצה מהבית שלי, היא ידעה שאני גיי אבל אני לא יכול להאשים אותה, כל הסיטואציה הייתה אך ורק באשמתי הייתי צריך לעמוד על שלי (וזה מצחיק שבאמת שלי לא עמד עליי אז) ולהגיד לה לא...אבל טעויות אי אפשר לתקן אלא רק ללמוד מהן לעתיד. וזה לא פעם ראשונה שאני אדיוט כזה, למשל שהיה לי את הסטוץ מהריינבואו, לא רציתי שהוא יישב לידי בשולחן אבל לא היה לי נעים להגיד לא, לא רציתי לצאת אתו לסיבוב אבל לא היה לי נעים להגיד לא, כשהגענו "במקרה" לבניין שלו לא רציתי לעלות אבל לא היה לי נעים להגיד לא, כשהוא נישק אותי גם לא היה לי נעים להגיד לא, כשהוא ירד לי גם לא היה לי נעים להגיד לא, כשירדתי לו...טוב זה היה כייף
אז לא היה לי בעייה להגיד כן... אבל אני חושב שהצלחתי להסביר את עצמי... אני ממש אדיוט אבל אני לא יודע איך אומרים לא בלי להרגיש לא נעים...

old crow

New member
אניגמה חביבי

אין לי הרבה סבלנות להודעות שהלוגיקה רחוקה מהם. יש מעברים בחיים. לדוגמא הגבר שבשנות העשרים לחייו שוכב עם נשים וגברים - ועם האחרונים עפ"י רב תמורת טובות הנאה שונות - וסביב שנתו השלושים מתמסד, מתחתן והופך לבעל משפחה מסור ולעומתו הגבר שלאחר עשרים שנות נישואין מפרק את המשפחה וחיי עם גברים בלבד. מה לשנויים אלו שממין המצב שתאר ELP ולפירכוסי סוכריות על מקל ולא, לא נראה לי ששנויים טבעיים הם סיבה להסתכן אצל כומר וידוי מבית מדרשו של זיגמונד.

.m

New member
לא בדיוק

יש מעברים בחיים, נכון. אבל בהודעה של ELP אפשר לראות את הקשר הישיר בין האילוץ לשכבר עם הידידה(?) ההיא לבין החלחלה שעוברת בו למראה גוף נשי. זה בפירוש לא מעבר כי אם טראומה.
mai

old crow

New member
אני באמת מעריך אותך

כפיקחית ומבינה המצבים של האנושי ולכן אסביר: הקריאה הראשונית שלי היתה שלא היה כאן מעשה אינוס ממש ושלELP היה בעבר נסיון מסוים עם המין שני ושתגובתו בפעם זו היתה קשה. נדמה לי שמה שELP כתב מאז קריאת העזרה/שיתוף הראשונה מאשש הנחה זו - אדרבא הגברת(?) ניסתה להציל את הבחור מעצמו גם בעבר ובעצם הוא מאשים בסיטואציה את חולשותיו הוא. להנחה השניה אין אישוש אבל סביר להניח שהיא אמנם נכונה בצורה זו או אחרת ואם כך אזי תגובתו הקשה בכל זאת מהדהדת מעבר. מעבר לכך נסיבות טראומטיות הם שכיחות כמדרבן במעברים.

.m

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אז כנראה שאי ההסככמה נמצא בבסיס: העובדה של-ELP יש או אין נסיון מיני קודם עם נשים כלל לא רלוונטית. מדובר פה ביחסי מין בכפיה (הוא לא שכב איתה מרצון אלא משום שלא היה לו נעים לומר לא... מבחינתי לא מרצון=כפיה), ואותה כפיה היא האחראית לתחושות הקשות. כלומר - לא מדובר פה בהתהליך, אלא בטראומה נקודתית. לכן עמדתי נותרה כשהיתה בתחילה - מקום לפרוק בו (פסיכולוג או אחר).
mai

ELP

New member
אפשר גם...

לקרוא לי אייל... זה חוסך את מקש ה shift
ממממממ... אני באמת לא חושב שיש לזה קשר לנסיון בעבר אולי אני באמת צריך ללכת...שוב...למכווץ ראשים ולפרוק את לבי..

old crow

New member
אני רואה שהפעם זה הולך

להתגלגל למשהו ארוך ואני אזמין אותך לבית קפה ואת תערכי משאל פורום אם בכלל כדאי ואז אני אזמין את כל הפורום משיגרור נחיתה לא רכה בדום בשעה שלוש בבוקר ---- אז ע"מ לחתוך: אני עקרונית מתנגד לפניות לשרלטנים מבית מדרשו של פרויד.

.m

New member
../images/Emo6.gif

אתה יודע מה, מאחר ואתה לא על ריבאונד - אם תזמין אותי ל
, אני אבוא. (אפילו בלי משאל עם
)
mai

old crow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נצטרך לעשות זאת בסטייל !!!!!! ה"ריץ" בלונדון, שעה חמש, מרפסת ה"קינג דייויד" או תרמוס
בבלוואר ?????????????????

.m

New member
גם קפה וגם טיסה לחו"ל? אני מתרשמת

(מעניין מה יקרה כשנתקדם לארוחת ערב... פיצה בפירנצה? אסקרגו בפאריז? "טרבייקה גריל"? הממממ...
)
mai

.m

New member
../images/Emo12.gif למה להגיד זרים?

אמור "אנשים שעדיין לא הכרת"...
(ואיך אתה מצפה שאני אכיר אותם כשאתה עושה לי סצנות?)
mai

למעלה