תוך כדי קריאה..
אני יושב לי ומסדר גבות
(כן כן מדי פעם צריך לעשות גם את זה)....בכל אופן זה לא קשור כל כך... וואי זה די מממממ... לא יודע איך להגדיר את זה, עשה לי לא נעים שההודעה הגיעה לעמוד הראשי... אבל עכשיו אין מה לעשות עם זה...בכל אופן העליתי את ההודעה כדי להבין אם גם לכם זה קרה פעם... ת´אמת זה לא כל כך נורא...חוץ מהבחילות... אני יודע שאני אידיוט שלא בעטתי את הידידה החוצה מהבית שלי, היא ידעה שאני גיי אבל אני לא יכול להאשים אותה, כל הסיטואציה הייתה אך ורק באשמתי הייתי צריך לעמוד על שלי (וזה מצחיק שבאמת שלי לא עמד עליי אז) ולהגיד לה לא...אבל טעויות אי אפשר לתקן אלא רק ללמוד מהן לעתיד. וזה לא פעם ראשונה שאני אדיוט כזה, למשל שהיה לי את הסטוץ מהריינבואו, לא רציתי שהוא יישב לידי בשולחן אבל לא היה לי נעים להגיד לא, לא רציתי לצאת אתו לסיבוב אבל לא היה לי נעים להגיד לא, כשהגענו "במקרה" לבניין שלו לא רציתי לעלות אבל לא היה לי נעים להגיד לא, כשהוא נישק אותי גם לא היה לי נעים להגיד לא, כשהוא ירד לי גם לא היה לי נעים להגיד לא, כשירדתי לו...טוב זה היה כייף
אז לא היה לי בעייה להגיד כן... אבל אני חושב שהצלחתי להסביר את עצמי... אני ממש אדיוט אבל אני לא יודע איך אומרים לא בלי להרגיש לא נעים...