זה לא הכי קשור

mori17

New member
זה לא הכי קשור

אבל בפורום מתגייסים לא עונים ואני רוצה תשובה... אני יודעת שיש לי 98% סיכוי לקבל פטור משמירות לילה ו-7 שעות שינה רצוף ופטור משמירה לבד ובמקומות גבוהים,בגלל שיש לי אפילפסיה....אמרו לי שאני צריכה ללכת לרופא מחלקה והוא יתן לי את האישור של הפטור עד כאן סבבה.........את הרופא מחלקה אני מבקשת כשאני מגיע לבסיס הטירונות או כבר בבקום? ואני יודעת גם שאסור לתת את האישור המקור אבל אני לא ישר חוזרת הביתה ואני לא יכולה לשכפל את האישור מה אני עושה ? =/ מורי

אני לא מבין היכן את

איך שאת מגיעה לטירונות , מודיעה למ"כ ולמ"פ שאת אפילפטית ומבקשת רופא. באותו יום או למחרת תקבלי. אם את רוצה תרופות ופטור נוסף תבקשי הפניה לרופא מומחה, ולמחרת ישלחו אותך לבסיס חיל רפואה. שם תקבלי כל מה שתבקשי. כשתחזרי תופני שוב לרופא שיאשר את כל הפטורים. לא הבנתי בקשר לצילום, אבל לא יקחו ממך שום ניר. הם יסכמו במחשב וזהוא.

כשתגיעי לבסיס הטירונות

בגלל שיש לך פרופיל 45 רפואי את תוזמני אוטומטית לרופא(אני הגעתי אליו ביום השלישי.. זה לוקח זמן..) ושם את מביאה לו עותק של המכתב(לי בכלל החזירו אותו.. כאילו.. הרופא לא לקח אותו) והוא יתן לך את הפטורים שניתנים לך אוטומטית כשאת מקבלת את הפטור תבדקי שקיבלת הכל ותקראי טוב טוב(אם יש לו תוקף וכאלה.. סביר להניח שזה יהיה עד סוף הטירונות). כשתגיעי ליחידה שלך בסדיר להגיע לרופא יחידה אמור להיות יותר פשוט ותיצטרכי לגשת אליו שוב.

למעלה