זה לא הכי נכון.

snirb1

New member
זה לא הכי נכון.

תראו זה לא הבזבוז הכי גדול שיש. אני קורא פה בפורום הודעות,ומבין שאתם מדברים פה תשעים אחוז על הצד השלילי אבל יש לי אח שסיים י"ג בטכני, והיום הוא קוטף את הפירות,תבינו שזה לא הדבר הכי גרוע אבל הוא היום בקבע מרוצה עד השמיים לטווח הקרוב-לא שווה, הטווח הרחוק והעתידי-שווה וחצי. תדעו לכם אתם אוכלים את כל החרא של הצבא ולומד לתפוס לך גב בסבל אבל אחרי זה שתצאו אל מחוץ לצבא אתם תראו מה אתם שווים מול המיתון והמובטלים,ואם תחליטו להישאר בצבא עדיין תרגישו את הטעם הטוב שמביא איתו העתיד. לסיכום:תאמינו לי שווה.

צודק!

בוא אני יסביר לך דבר אחד! מי שמצליח בלימודיו - יאמר כי הביצפר טוב ותרם לו והוא מרוצה מהבחירה שלו! מי שאינו מצליח - גם אם זה באשמתו וגם אם לא - תמיד יחפש להאשים את הביצפר כמה שעשו לו רע... אני לומד בכתה יג´ בהולץ ואני אישית מאד מרוצה מהבחירה שלי! בכלל שאני מסתכל על הולץ לעומת הביצפר הקודם שלי... אני לא מתחרט אפילו לשניה! מממממממ... זה הכל! ובמסגרת זה הייתי רוצה להודות לצילה על המאמצים... פחחחחחחחחחחחחחחחח

oleg_kh

New member
לא נכון

לי לא היו בעיות בלימודים והיה ממוצע מעל 80 כמעט כל שנה ולא היה לי קשה ולא כלום אבל אני יודע שהטכני לא תורם בגרוש ותהיו שמחים לא אכפת לי, אני כבר התייאשתי מלנסות לשכנע אנשים, תדפקו את החיים תמשיכו ללמוד שם הרי אלה החיים שלכם אבל אחרי זה כשתגרזו איזה מטוס ב-3 בבוקר אחרי שלא ישנתם יומיים תזכרו במה שאמרתי ותבינו כמה אני צודק.

אם היה לך ממוצע מעל שמונים...

היום היית עובד במעבדת אלקטרוניקה עם מזגן וחיילות שמכינות לך קפה ולא היית מגרז אף מטוס!

oleg_kh

New member
מי בכלל מדבר על אלקטרוניקה

אני מדבר על ממסניקים בתחתית סולם החיים חחח רוב האלקטרונאים יש להם שירות בית זונות, אבל אני לא מקנא בהם. אחרי הכל אני חושב שלי יהיה הרבה יותר מעניין כלוחם מאשר לשבת באיזה מעבדה מעפנה ולהלחים לוחות.

פחחחח...

דבר ראשון אנחנו לא נלחים לוחות! דבר שני אתה לא לוחם! דבר שלישי ממסניק זה חרטא של תפקיד! אתה לא לומד שום דבר שיעזור לך איכשהו בטעות בחיים! אני חושב שאלקטרוניקה זה ה-מקצוע! ואני שמח מאושר וטוב לך שבחרתי בו! ולא מצטער על מסלול השוחרות שבחרתי! אני אישית - גאה להסתובב עם מדי! ושם בולבול ענק על כלללללללללללללללללללל מי שחושב אחרת!

oleg_kh

New member
הממ...

אם לא תלחימו לוחות אז מה תעשו? תלחימו קבלים?
מאיפה לך שאני לא לוחם? לידיעתך אני כן מתגייס לשירות לוחם אז אל תדבר על דברים שאתה לא יודע. מישהו אמר שממסניק זה לא חרא של תפקיד? מישהו אמר שזה יעזור לך בחיים? אני כבר שבועיים מנסה להסביר פה לאנשים את זה והם כמו קיר..חושבים שלהיות שוחר זה טוב ולהיות ממסניק זה בכלל כבוד. אתה מוזמן לשים בולבול ענק על מי שאתה רוצה, לי זה ממש לא אכפת..ותהנה לך מהשוחרות! אני לפחות נהניתי

לא יודע אם תהיה לוחם או לא...

אבל זה לא קשור לביצפר... אולי אתה הולך למשהו התנדבותי וזה כבר בכלל לא קשור לנושא של הפורום... ומה זה אם לא תלחימו לוחות אז תלחימו קבלים? אל תדבר על דברים שאתה לא יודע! יש באלקטרוניקה עוד כמה וכמה מכשירים חוץ מהמלחם ומהבדיל! אני אישית הפעם האחרונה שהלחמתי משהו היה בכיתה י´! אם היית מכיר את תחום האלקטרוניקה היית מבין שהוא הרבה יותר מהלחמת קבלים ונגדים ו... אם אתה כבר רוצה לדעת - בצבא - ישנן רק מלחימות, אין מלחימים! יש חיילות שההתמחות שלהן זו הלחמה! שיהיו בריאות וטוב להן

oleg_kh

New member
like i care ../images/Emo67.gif

בכל מקרה, תהנה לך.. ואני גם לא הולך ליחידה התנדבותית ואל תגיד לי על מה לדבר בפורום הזה.

Max Tufeld

New member
איזה גולה מתעלקת בגרון

איזה גוש דפקת לו אין מלחימים אלא מלחימות- זה היה טוב תהנה לך בטכני אני ב-ט´ ומרוצה לא אכפת לי מה אנשים יגדו לי מה אני יעשה בעתיד מצידי גם אם אני יהיה מובטל אני יהיה מרוצה רק לחיות עד גיל 80 זה טוב

נכוו...../images/Emo66.gif../images/Emo45.gif

ישנם אנשים אשר מצליחים ויוצאים משהו משהו מהטכני, עם עבודה והכל. ותאמין לי כמוני כמוך, אני מקווה שכולם ימצאו עבודה בכזאת קלות אפילו הממ"סניקים שכולם יורדים עליהם פו. וגם כאשר אתה יוצא מהטכני לרוב כבר יש לך עבודה, נכון שלא בכל המקרים. אבל אם אתה אומר לעצמך בי´ס אזרחי או הטכני אז לדעתי אתה צודק עדיף את הטכני, כי לבסוף יהיה לך יותר קל למצוא עבודה ולא להיכנע למיתון של ארצנו. תחשבו!!!

למעלה