זה לא היטלר...

orvegan

New member
לא! אבל אנחנו...

כאילו ברצינות אנחנו מדכאים אותם עוד מעט כבר 60 שנה! עכשיו אנחנו גם סמים להם גדרות ורוצחים אותם בעזה( עזה זה מקום בו מרוכזים הרבה ערבים נחותים כאלה ושם פשות הורגים אותם ומתעללים בהם בצורה מנטאלית). והגדרות האלה עם התלתלית אתה יודע... אנחנו לא היטל והם לא היטלר ברצינות אנחנו לא הורגים 10 מיליון אנשים וגם הם לא. אבל בשתי הצדדים יש גזענות ואנשים (כמוך אולי) שקוראים לגזענות או הרג רק יביאו לעוד שואות נוראות שיהיו יותר נוראות מהקודמות לה... אבל לא יותר משואת החיות שנימשכת יותר זמן ובמימדים יותר אכזריים...

את מי בדיוק אנחנו מדכאים?

אף אחד לא מכריח אותם להישאר בשטח הזה הם תמיד יוכלו לחזור למדינה שלהם-ירדן או מצרים זה פשע גדול שהעולם שותק לנוכח העובדה שירדן ומצרים זרקו חלק מבני עמם לישראל אנחנו שמים להם גדרות כדי שהם לא ירצחו אותנו (לא שזה עוזר מי יודע מה) אנחנו "רוצחים" אותם בעזה כדי שהם לא ירצחו בת"א-אגב תהיה מודע לעניין שמה שאתה אומר פה זה הסתה ושלא תתפלא אם יעצרו אותך יום אחד במידה והדברים ייצאו לך מהפה ליד איש משטרה מי שקורא לערבים נחותים-זה אתה לא אני אני בהחלט חושב שרובם רוצחים פיזית ומנטלית ולראיה בחירת החמאס ברוב של מעל 60% ובחירת הפת"ח ברוב של כ30% שהם שני ארגונים שרוצחים יהודים אם באמת היינו רוצחים אותם אז היו להם קצת יותר מ4000 מחבלים פחות אולי 4 מליון

orvegan

New member
כן רצח לא גורר רצח מה פתאום

והפתח והחמאס קיבלו הרבה קולות כי הם המוסדות שנותנים לאנשים בגדה אוכל עבודה בתי ספר מסגדים וכו' החמאס זה לא רק טרור רק אחוז עד שתיים מהמשאבים שלהם מופנים לשם לעומת הכסף והמשאבים הרבים בכמויות מטורפות שהולכים לצבא הטרור שלנו... המדינה שלהם זה לא ירדן ולא מצריים הם פלסטינאים ולא ירדנים חוץ מזה שמי אמר שזה המדינה שלך?!

איזה שטויות

אם מה שאמרת היה אמת אז איך זה שיש משבר הומניטרי ברשות? אין להם אוכל כי הם מעדיפים להשקיע את הכסף שהם מקבלים מכל העולם בספינות נשק סטייל קארין איי ובהברחות נשק ממצרים למה שלא יפסיקו להשקיע בקאסמים ובקטיושות וישקיעו בחינוך ובתשתיות של העם שלהם? גדול עליהם להפסיק לרצוח? אולי חבל שהצבא שלנו לא צבא טרור לשם השוואה צבא רוסיה הוא צבא טרור ואתה יודע כמה צ'צ'נים הלכו לעומת כמה פלסטינים הלכו? אני אשאל שאלה פשוטה-במידה והיה פיגוע אחד בארה"ב או ברוסיה האם התגובה שלהם הייתה פחותה מאיך שישראל מגיבה? ותחשוב טוב לפני שאתה עונה

orvegan

New member
אני בת~!!!!!!!!!!

וכן הן צריכות איך שהוא להאבק ל "חופש" מכיבוש! וכן הצבא שלנו הוא צבא טרור!@

Fleddermaus

New member
אור

ירי קסאמים על אוכלוסיה אזרחית זה פשע מלחמה ופשע נגד האנושות. לצערי, עד שזה לא יהרוג המונים אף אחד לא ירים קול. זו לא התנגדות לגיטימית לכיבוש. לא לגיטימי לפגוע באזרחי ישראל, בשום מצב!

Alexco

New member
כשתחיה כמו שחיים בעזה תדבר על פשעי

מלחמה! איזה זכות יש לך בכלל לכנות את ירי הקסאמים "פשע נגד האנושות" כשאתה תומך במבצעים הצבאיים המטורפים של ישראל שרוצחים עשרות חפים מפשע?! אתה פשוט לאומן ומתחסד, ועצוב לי כל-כך שזה מה שנהייה מנוער מרצ, תנועת לווין יורה ובוכה של ממשלת קדימה.

ממשלת השמאל תיפול כמה שיותר מהר

וממשלה יהודית תקום הגיע הזמן לטפל בכל האיומים מבפנים (בין אם זה הבוגדים ובין אם זה הערבים הלא נאמנים) ובין אם זה איומי החוץ-חיזבאללה וכד' 6 שנים שתקנו להם בעוד הם מתכננים את התקיפה של אתמול

ערב רב

New member
לא זכרתי שאתה כל כך רדוד

אתה בטוח שמישהו לא גנב את שם המשתמש שלך? אולי כמה ביריונים הרביצו לך בראש בכלא?

לרצוח תינוקות זה

מאבק בכיבוש? אולי תלכי ללמוד מהן מטרות החמאס לפני שאת מדברת בשמם

כאן נסגר המעגל

בין יפי הנפש לפאשיסטים, כאן נגמר ההבדל בין טרוריסטים - חמאס, חיזבאללה לתומכיהם כמוך וכמו המשתמט אלכס, העיוורון וקיצוניות שלך כל כך קשים שאת האחרונה שיש לה את הזכות לדבר על מוסר או רצח, למשחטת הבשר הכי גדולה בעולם יש יותר מוסר ממך.

Fackazot Hunter

New member
אתה לא יודע כמה אתה צודק.

כל מי שחי שם רוצח, פשוט ככה. אני מקווה שקראתה פעמיים מה שכתבתה. אפילו בגרמניה הנאצית לא היו כל כך הרבה רוצחים. הם פשוט נולדו עם מטרה אחת להשמיד את היהודים. למה אתה חושב שאתה הנחות בסיפור?

אתה מוזמן לבקר

באחת הערים "שלהם" במיוחד עזה ורמאללה אם תצא משם בחתיכה אחת אשריך

Fackazot Hunter

New member
אני עוד יהיה שם כשהיה שלום, ותראה

שאת השנאה שלך הם יקבלו בברכה כי רובם יותר נורמאלים ממך, ורוצים שלום

רובם רוצים שלום

באמת? מעל ל80% מהפלסטינים בחרו בחמאס ובפת"ח שהם ארגוני רצח יהודים לפרלמנט הפלסטיני לא שהמפלגות האחרות היו צדיקות כל כך לתשומת ליבך

למעלה