זה לא החבלים

tcrimson

New member
זה לא החבלים

כמו שסיפרתי אני חסר ניסיון, מאוד נמשך להיות שולט, בעבר הייתה לי בת זוג שיחסי המין שלנו היו מאוד קרובים ל״סשן״ ולכן המשיכה היא אמיתית - אז עכשיו שאני יודע שאני מחפש את הקשר הזה שאינו רק מתבטא בקשירות והצלפות, אלה במסירת השליטה של נפש אחת לשנייה, למסור לאחר את הביטחון והכוח האישי, לתת לאחר את העונג להתענג ולענג ולאבד שליטה, אז מה שאני שואל בעצם הוא איפה מתחילים, איך מוצאים נשלטת בלי להישמע גועלי, איך מתחילים סשן בלי שתהייה מבוכה אדירה

Dan_Kap_

Active member
את הצעד הראשון כבר עשית

כשאתה כותב בפורום, אתה נותן לא/נשים הזדמנות להכיר אותך קצת.

תגובות, דיעות , שאלות, תהיות מאפשרים להכיר מי ומה אתה.

דרך נוספת היא להגיע למאנצ'ים כמו זה שיהיה בסוף החודש בירושלים (פרטים כאן בפורום בשרשור ישן יותר).

תוכל למצוא עוד מידע והמלצות בשרשורים הנבחרים של הפורום, בחוצץ "כלים ומידע" של הפורום...

qwertyu124

New member
כמה טיפים

קודם כל, כמה מקומות שאפשר להכיר:
* מאנצ'ים- מפגש ונילי, של אנשים קינקיים. הקרוב מתוכנן בירושלים בחמישי הבא, ובערך כל חודש. לפרטים בשרשור שנפתח פה (אגב, למה לא נועצים נושאים חשובים כאלה?). היה לפני שבועיים במרכז, נקווה שיארגנו עוד.
* פורומים בתפוז- יש את "פורום יחסי שליטה BDSM", לא בטוח ששמעת עליו
. מדי פעם עולה פה שרשור להכרויות. את תשתתף בנושאים פה, זו גם יכולה להיות נקודת התחלה
* אתרים אחרים- יש את "הכלוב" (בעברית. בעיקר פורומים ובלוגים אישיים. הרבה אנשים פה לא אוהבים את האתר, אבל הוא קיים), ואת FetLife (בעיקר באנגלית, אבל יש גם מעט דיונים בעברית. רעיון דומה לפייסבוק, אבל הרבה יותר טוב, ולא רק בגלל התמונות).
* מסיבות, בעיקר במועדון הדאנג'ן בת"א. אני מקווה שאתה מכיר (כי אני לא).
* להכיר ונילית שבמקרה גם תימשך לנושא (בעיקר כאלה שאהבו את "50 גוונים של אפור" (שגם אותו הרבה אנשים פה לא אוהבים, אבל הרבה נשים בחוץ כן אוהבות)).

לגבי ה"טכניקה", אפשר לקרוא ב"הודעות הנבחרות" של הפורום, ומאמרים ב FetLife ובאתרים אחרים.
אני יודע שהרבה נשלטות (יותר מדי לדעתי) מחפשות שולט עם נסיון. זו בעיה לשולטים חדשים, אבל לא ממש אכפת להן.
שים לב שכמעט תמיד עדיף שלא לפנות לנשלטת פוטנציאלית בניסיון לקבל שליטה מיידית (היא צריכה להכיר אותך לפני שהיא תעשה מה שאתה אומר לה. "על הברכיים, כלבה" לא יעבוד בתור משפט פתיחה...).
לגבי "איך להתחיל סשן", אתה יכול לקרוא מהסיפורים פה ובבלוגים האישיים כדי לקבל רעיונות. בכל מקרה, גם בסקס ונילי יש הרבה מבוכה בפעמים הראשונות.

נ.ב. קח את כל האמור למעלה בערבון מוגבל, כי גם לי אין ממש נסיון

A לוןA

New member
יחסי שליטה

נקראים ככה כי הם לא יחסי קשירה, או יחסי הצלפה, או יחסי כאב- אלא יחסי שליטה.
החבלים, השוטים, החוסמים והמקבעים- כולם כלים, אבל העברתי סשנים שלימים וארוכים בלי להשתמש בשום אביזר. וזה לא פחות בדסמי (ולפעמים יותר)
בקשר לאיפה מתחילים- ענו לך פה לפני, ובכללי- ככל שתיחשף יותר, ותציג דמות אמיתית ואנושית יותר- הסיכויים שתמצא חן בעיני מישהי גדלים.
ובקשר לאיך?
תזכור שמי שמולך היא בן אדם קודם, אישה אחכ ורק בסוף נשלטת- וזה יבוא לך.

בהצלחה!

אייבורי

New member
באפסנאות

אתה הולך להרצל מהאפסנאות, תגיד אייבורי שלח אותך
ותביא לו טופס טיולים חתום
הוא ינפק לך סאבית מעולה

tcrimson

New member
ככה פשוט

אם זה היה ככה פשוט, גם הייתי חותם על דאנג׳ן מאובזר

למעלה