זה לא הולך

deebeebee

New member
זה לא הולך

אשמח לשלוח תמונות לאי-מייל של אחד/ת מכן/ם משום שאני לא מצליחה להכניס לפורום. אולי בגלל שהתמונות גדולות מדי?

talia olav

New member
מוכנה לנסות - אבל -

ממליצה להוריד את התכנה הזאת - Irfanview - קטנה, חינמית, ועושה מספר פעולות קטן ויעיל לעיבוד תמונה. אני משתמשת בה להקטנות, חיתוך, חידוד וכיו"ב.

deebeebee

New member
טלמ- שלחתי לך כמה תמונות

התמונות פשוט גדולות מדי אנסה לפרסם באינטרנט.

slomoniko

New member
מפולין לישראל

תשובות פולניות משפחה איך אומרים בפולנית "בן דוד"? "בן של זה שאני לא מדברת איתו". טלפון למה פולניה עונה לטלפון רק אחרי צלצול רביעי? כדי שיחשבו שיש לה בית גדול. על הבוקר מה עושה פולניה כשהיא קמה בבוקר במצב רוח טוב? מחכה שזה יעבור. אמהות מה ההבדל בין אמא מרוקאית לאמא פולניה? האמא המרוקאית אומרת "אם לא תאכל אני אהרוג אותך." האמא הפולניה אומרת: "אם לא תאכל אני אמות". הגדרת תפקיד איך קוראים לפולני שיושב על עץ? מנהל ענף. מספרים למה יש רק פולניה אחת בגן עדן? כי שתיים זה כבר גיהנום. מראה מה פולניה אומרת כשהיא מסתכלת בראי בבוקר? נו, מגיע לו. מוות למה הבעל של הפולניה מת לפניה? מרצון. צוואה מה רושם פולני בצוואה שלו? תסתדרו. הנצחה איזה רחוב קרוי על שם פולניה? קר לי בך.

p a l o m a

New member
סלומוניקו..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifה צ ח ק ת נ י..

חג שמח!!

טלמ

New member
יש תמונות מטומשוב הישנה?

באימייל שלי בוואלה קיבלתי את כל התמונות... תודה

deebeebee

New member
כנראה שהמייל בהוטמייל קטן מדי ולכן

הקפיץ חזרה. את טומשוב לובלסקי צילמתי בעיקר בוידאו ופחות בסטילס אבל יש קצת ואשלח יותר מאוחר שוב לוואלה. אתה חושב שתוכל להעביר לפורום את התמונות ששלחתי לך.

הלינקה

New member
דיבי, אם שלחת לוואלה, אז תני לנו

לינק, ואנחנו נראה אותן שם, בוואלה.

טלמ

New member
אני מנסה להעלות את התמונות ששלחת לי

אבל אני לא מצליח... אני אנסה שוב, אולי אפשר לשים אותם בגלריות

דביבי...

אשמח מאד אם תוכלי להביא את התמונות למפגש שלנו בתל-אביב. כמובן שיחד עם התמונות יבואו גם הסיפורים. כולם מוזמנים להגיע.

למעלה