זה לא הולך ככה.

Night line

New member
זה לא הולך ככה.

היי, כן כן גם אני מעריצת ב"ג לאחרונה גיליתי שיש ערוץ מספר 10 ובו משודרת עונה 3 אז את מול ראיתי את הפרק הרביעי בעונה הזאת וחסרים לי פרטים.
לו בבקשה לספר לי מה קרה בין רורי לג'ס מאז פרק החתונה [פרק סיום עונה 2]?
איך לורלי ולוק השלימו?
ומה היה בסוף עם הבחירות של גילמור&גלר?

oasis147

New member
אני לא בטוחה,

אבל אני חושבת שהם פשוט השלימו. (היה את הקטע הזה שלור נכנסה לדיינר אחרי הריב עם ההורים שלה ועם כריסטופר והכל, וממ דיברה שטויות ואמרה שקוראים לה בשם אחר, ואז הם השלימו, אני חושבת. אבל לא בטוחה)

mistic

New member
../images/Emo108.gifהיי

אממ.. ג'ס התחיל לצאת עם שיין (הפוסטמה, יש לציין) ורורי התעצבנה והם רבו כזה.. או התווכחו בקול.. ולשאלה השלישית.. הן נבחרו.

gilmorefreak

New member
קצת בהרחבה...

לפחות יותר ממה שענו לך כבר..
רורי וג'ס, התנשקו, רורי זכתה בבחירות ונסעה עם פריס לוושינגטון לכל החופש, לא דיברה עם ג'ס בטלפון, והתחילה לכתוב לו מכתב אבל לא הצליחה לכתוב כלום..בקיצור לא שמרה על קשר. חזרה
סיפרה ללורליי על הנשיקה
גילתה שלג'ס יש חברה(שיין ששם משפחה לא ידוע)
כעסה
החליטה ללכת על זה עם דין..
רבה עם ג'ס על זה שלא חיכה לה, למרות שהיא לא התקשרה, אמרה לו לא לספר לאף אחד על הנשיקה והיא עדיין עם דין
בפרק האחרון ג'ס התוודה בפני לוק במה שהיה ברור מאליו..בינו לבין שיין זה לא רציני, לא אכפת לו ממנה ולה לא אכפת ממנו הוא סתם איתה כי הוא לא מתכוון לחכות לרורי שתפקח את עיניה..(ד"א הוא רמז ללוק פה שזה מה שהוא עושה עם לורליי..מחכה לה כמו כלב בלה בלה..לוק כ ע ס
)
לורליי ולוק...
אז ככה..ללורליי היה יום ממש ממש גרוע בפרק הראשון בעונה..היא רבה עם רורי(התנשקה עם ג'ס-מה היא עושה
בקיצור שתבחר כבר..), היא רבה עם ההורים שלה-סיפרה להם שהיא וכריס נפרדו והם התחילו להווכח איתה שזאת טעות, אשמתה, לא אשמתה, בלה בלה..ואז היא חזרה שבוזה לחלוטין לסטארס הולו נכנסה לדיינר כשהוא כבר היה סגור ולוק ניקה את הכל ואמרה לו שהיה לה ממש יום גרוע ושפשוט יתעלם ויתן לה כוס קפה..היא מימי תושבת חדשה בעיירה..אז יהא די פשוט התפרקה והתחילה לבכות על היום הגרוע שהיה לה..לוק נתן לה דונאט(היא אמרה שהיא לא רעבה- הוא אמר שהיא עוד תיהייה-צדק
) ואמר לה שמימי מוזמנת לשוב ולבקר..מנה שכן אני לא יודעת מה היא עשתה כל הקיץ לבד
ד"א היה לה חלום שהיא ולוק גרים ביחד וששש..היא בהריון עם תאומים(קטע מדהים שאת חייבת לראות..
)
וכן כבר הבנת..הן ניצחו
יש עכשיו איזה ג'יג'ית מעצבנת- נציגת שכבת י"ב שמאיימת על רורי שתפעיל לחץ על פריס לעשות מה שהיא רוצה(לקצר את אורך החצאיות בתלבושת של בציפר
) וזה ונראה לי....
מקווה שעזרתי..סדרה מדהימה

gilmorefreak

New member
חחח..כן..../images/Emo70.gif

אני כבר ראיתי..
היא כזאת אסון טבע..בעעעעע..מעצבנת...

למעלה