זה לא הארי פוטר!

shahar1

New member
זה לא הארי פוטר!

חברי פורום יקרים! כחובבים מושבעים של הארי פוטר בטח ראיתם את השחקן שנבחר לשחק את הארי בסרט! האם אתה מסכימים איתי שהוא ממש לא מתאים לתיאור של הארי שמעביר הספר? איפה הפנים האליפסיות והצנומות? איפה העיניים החיות והשער הפרוע? זה לא הארי פוטר, ועם כל הכבוד לכשרון המשחק של דניאל (השחקן שנבחר), התאכזבתי! ועוד דבר! שמתם לב שבכל משחק קווידיץ` משנים את כינויו של הכדורון הזהוב? פעם זה היה הסניץ` המוזהב פעם סניץ` הזהב ופעם הסניץ` הזהוב, מה קורה פה? נ.ב איך מצטרפים לפורום בתור חבר פורום? ודבר אחרון, לכל אלה שכתבו תגובות למכתבי האחרון, אני בת ולא בן! באהבה שחר

שי 2K

New member
את כבר חברה בפורום...

ברגע שנרשמת למערכת הפורומים של תפוז וברגע שהיצגת את עצמך-את חברה בפורום הזה מן המניין!!! דיברת על כך שהילד שנבחר לא דומה להארי פוטר ואני דוקא חושב שכן יש דימיון. את צריכה להבין שזה קשה מאוד או אולי אפילו בלתי אפשרי למצוא ילד שהוא ממש דומה להארי פוטר. יש הרבה אנשים שמתנגדים לסרט ואחת הסיבות שלהם היא שהם רוצים לדמיין לעצמם את הגיבורים, חפצים ,מקומות ועוד איך שבא להם והסרט כאילו מחליט איך כל הדברים שהזכרתי קודם באמת צריכים להראות. זה ברור למה את חושבת שהארי לא צריך להראות ככה- כל אדם מדמיין דברים בצורה אחרת- לפי התאור אותו הוא קרא,לפי אנשים שהוא מכיר שדומים לדמות ועוד... אני למשל מדמיין את רון וויזלי כבעל שער שחור-מה את אומרת על זה? שי בת כמה את? איזה ספרים קראת בסדרה?

moriah

New member
מי מת בספר הרביעי?

יש שמועה גדולה מאוד שמישהו שאנחנו כבר מכירים מת בספר הרביעי. האם זה נכון? ואם כן, מי מת? קראתי את שלושת הספרים הראשונים באנגלית ועכשיו אני קוראת את הרביעי. זוכרים שבספר הראשון הארי שאל את דמבלדור למה וולדמורט בכלל רצה להרוג אותו ודמבלדור אמר שהוא לא יכול להגיד לו? יש לי הרגשה שמשהו מאוד מוזר קורה פה וגם דמבלדור נראה לי קצת מוזר. בטוח שנגלה משהו מדהים בספר השביעי והאחרון. ולכל מי שמחכה לתרגום של הספר הרביעי, זה לא שווה. זה יקח בערך עוד שנה. מוריה

sarah

New member
מת... (ספוליר רציני לספר הרביעי)

אז ההודעה הזאת זה פחות או יותר סופיילר די רציני לספר הרביעי-זה לא הורס אותו אבל תחיו בלי זה.... אז:סדריק דיגורי נרצח-נראה לי שע``י פיטר פתגרו עם את לא זוכרת סדריק דיגורי הוא המחפש של קבוצת הפלאפף ובספר הרביעי חבר של אחת שקוראים לה צ`ו צ`נג

sarah

New member
תאור -לא שם

כי.. זהוב,מוזהב (ידא ידיאי)זה תואר אז פעם אומרים שהוא מוזהב פעם שהוא זהוב פעם שיש עליו זה עוש לא יודעת מה... בקיצור הפעם זה לא התפספס,לגמרי לא.

הקוסם

New member
לשחר

את צודקת במאה אחוז!!!!!!!!!!!!!, בפעם הראשונה שגיליתי שזה הוא שהולך לגלם את הארי פוטר כמעט חטפתי התקף לב נכנסתי לשוק,חוץ מזה שמת לב לכך שגם השחקני שהולכים לגלם את רון והרמיוני גם הם לא מתאימים?,הילדה שתגלם את הרמיוני נראית כמו ילדה בת 5,היא אמורה להיראות כמו ילדה בוגרת,והילד שהולך לגלם את רון וויזלי צריך להיראות רזון ויותר גבוה מהארי.

למעלה