"זה לא אתה,זה אני" 2

הדס מור

New member
וסבתא שלי הייתה אומרת

שזה שאני מחפשת עוד לא נולד וכשיוולד כנראה יהיה צעיר מדי..

בדקתי

נשבעת לך הרמתי את האף בדקתי מכל הכיוונים לא, הוא לא שם בחיי
ואולי כמו שמוצאת אומרת הוא עוד בתכנון? לא,מוצאת , הוא קיים ונמצא אי שם

amigor

New member
שלום לכן מכובדיי../images/Emo140.gifכלום לא מצאתן

זה עתה חזרתי, והנני קורא על האהבה המיוחלת לה אתן מצפות מעניין, למה היא מבוששת לבוא? כתבתן את הנסיבות בעצמכן, לא! עמי

amigor

New member
היי, מה שלומכם! יבלות??

טרם הספקותי לקרוא, על מה זה היה מוצאת? רגע נקרא ונדעכן קבלי
עמי

*יערית

New member
מצחיקול!!!!!!!!

תנסה את הדרך הזו ....ותראה איך היד מגיעה לפרצוף שלך בקלילות
מה רע בלומר:"לא מתאים לי יותר....זה לא מה שחשבתי,זה לא מה שאני מרגיש, זה פשוט נגמר...... הכי קצר ומובן שבעולם!

אבוי לי אם הייתי אומרת את זה

מאוד מעליב גם אם נכון אבל מודה לא יצא לי הרבה לחשוב על לאמר זאת חחחחחחחחחחח סגול אתה מצחיק אבל עדיף גם לא להכירך מקרוב אמאל´ה

ophra

New member
גם לי יצא להגיד..... ../images/Emo4.gif

את "ה"משפט.... במקרה שבו ידעתי שזו הדרך היחידה שתצליח.... בלי להכנס לסאגה של שיחות אינסופיות על "אני" ו"את" ו"אנחנו".... (על שיחות מהסוג הזה היה מבוסס כל הקשר הזה, ולכן ברחתי ממנו...
) אבל אתם יודעים מה?? זה לא עבד!!
והוא המשיך לנסות לקיים את השיחות האלו עוד פעם ועוד פעם ועוד.... עד שבסוף נשברתי ואמרתי: "אתה יודע מה? כשאמרתי "זה לא אתה זה אני", שיקרתי!! זה אתה היית חרא בנזוג לא נהניתי לא התאים לי ולכן הלכתי....." אפילו זה לא לגמרי עזר... אבל זה קיצר את הדרך..... עפרה (נזכרת בנשכחות ומחייכת לעצמה...)

ophra

New member
הלחצתי.....??

שוב את מדברת בקודים...?? הולכת לראות "הכי גאים שיש..." (אין מה לעשות, כל אחד וההתמכרויות שלו....) אחזור אחרי... אם עוד תהיו פה...

ophra

New member
כן...

היו שלבים שגם אני נלחצתי ממנו... אבל זה כבר מזמן הסטוריה. את יכולה להרגיע יקירה... לילה טוב!!!!!!!!!!!!!!!

זה לא הוא, זה אני

הכרתי מישהו, ממש חמוד, ממש מצא חן בעני. אני הייתי בתקופה לא טובה, אני לא הייתי מוכנה, זה בפרוש לא היה הוא, זו הייתי אני. ניצן זה לא משפט פלצני... לפעמים זו מציאות.

לא יודעת חיפושית

זה נשמע לי כמו התחמקות כיוון שמגיע הנכון,פתאום זה כן הזמן... אין זמן להכרות,אין זמן לאהבה ולרב היא מגיעה ב"זמן" הכי לא "נכון" כשבכלל לא ציפינו לה.

למעלה