"זה לא אתה,זה אני" 2

"זה לא אתה,זה אני" 2

בכוונה לא קישרתי להודעה של מוצאת כיוון שזו לא תגובה אלייך מוצאת,רק מה שעולה בי כששומעת את המשפט הזה (ולא,אני לא אומרת אותו,אף פעם). זה לא את זה אני?
חחחחחחחחחח מצחיק אותי כי פירושו - זה רק את! את פשוט לא מוצאת חן בעיני/נשבר לי ה- Z ממך/זה לא זה אבל...לא נעים לי להגיד לך די אנשים,אנחנו בני אדם בוגרים ואמירה פלצנית שכזו מעידה בעיני על אדם שמפחד להגיד את האמת. אז מה אתם אומרים?

בטח שמותר לך טושטושית

רק שאני חושבת שכתבתי על משהו אחר ממה שאת כתבת שם... נו תגיבי כברררררר

האמת שלא השתמשתי במשפט

הזה הרבה בחיי כי הוא משדר באמת זלזול אבל השתמשתי במילים דומות לאחרונה כי ככה הרגשתי ולא הרגשתי שנשבר לי הזין ולא הרגשתי שאינו נסבל אבל הזוגיות איתו יכלה להוביל למקום הזה בהחלט לי המשפט אומר : אני לא בשבילך ואתה לא בשבילי לא יותר ולא פחות

*יערית

New member
מצטערת......

אך אני מודה ומתוודה שלפעמים השתמשתי בחיי במשפט "הדיבילי" הזה..... כי לא היה מוצא אחר..לא הבינו דרך אחרת...... אבל מאז התבגרתי..זה כבר לא אני בלבד... זה אנחנו!

מהי אהבה ומה הם דרכיה?

מה דעתכם על התחלות ? מה המינון ? ומה היא הדרך? האם אהבה מהירה מדליקה נורת הזהרה? והאם ומתי אפשר להדעת מה מרגישים?

מוצאת נראה לי ש...

הנושא שווה פתיחת הודעה חדשה... למה את מחכה? נו עוד לא פתחת?

את צודקת ניצת, אני באמת לא מבין את

האנשים שאומרים את המשפט הזה במקום להשתמש בצורת ביוטי יותר גלויה, כגון: "טוסי לי מהעיניים יא כלבה פרידז´ידית, מי בכלל רוצה לראות אותך ומה שבטוח את הזיון הכי גרוע שהיה לי עד היום!!!" אהההה.... מה אתם אומרים ? זה יותר טוב? סגול(סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם).

סגולי

אולי נתפשר על משהו באמצע? כגון " תשמע, זה ממש לא זה מבחינתי" ושונאת את מי שעונה לי בשאלה "למה?" כי אז הוא גם יקבל תשובה שאולי לא תהיה לו נעימה.

דיברת אלי ../images/Emo12.gif

אז איפה? איפה הוא האיש שיחטוף אותי בסערה??????? היי איש שמעת? אני משהו , ואני כאן

*יערית

New member
גנובה שכמותך../images/Emo13.gif

האיש שיחטוף אותך אולי לא נמצא בשורותינו...... אולי הוא מתחת לאפך
ותחשבי על זה
מה קורה עם המעבר?עם הסיכונים?

*יערית

New member
מי אמר לך את זה מוצאת?

בבבדאי ובבדאי הם לא רק בתהליך ייצור.... הם הייצור הכי טוב שיש..מלחי הארץ... רק צריך חוש טוב בכדי לפגוש בהם ולהאמין

למעלה