זה לא אדון, זו אדרת

זה לא אדון, זו אדרת

עוד מישהו קרא את הכתבה שפורסמה יום שישי בעיתון ת``א על הטרנסג`נדרית הזמרת ההיא שבאה ממשפחה חרדית - זו שקוראים לה אדרת הדר. קיצור, אני דיי גיחכתי על הכתבה, לא יודעת, זה כמו להקות בנים, ברגע שיש אחת, יש מליון followers, וכאילו, עכשיו אחרי שהטרנד של דנה אינטרנשיונל עבר, האדרת הזו נוחתת עלינו, והיא יענטו מציגה סיפור חיים עצוב של ילד חרדי בשם אסף שתמיד רצה להיות אישה. אני לא יודעת, אני דיי ראיתי את זה בתור דבר מטופש... מישהו עוד קרא חוץ ממני את הכתבה?? מה אתם חושבים? לא איטונג לא קונה מיכל

dominik

New member
אני והכלבה שלי...

לא קראתי את הכתבה אבל אני מכירה את התופעה. זה די ידוע שרוב האמנים בארץ מתחלקים לש2 קטגוריות: כאלה שמספרים לרפי רשף איך הגננת התעללה בהם מינית, וכאלה שמופיעים בכתבות שער בנוסח ``מאז שהתחתנתי עם הכלבה שלי לא מכניסים אותי למקווה``. אני לא יודעת אם זה בשביל תשומי או סתם מחוסר עיסוק הולם אחר (הרי מוזיקה בכל מקרה לא עושים פה..) אבל חייבים להודות שזה די יצא לכולם מהאוזניים. חוץ מזה, אני די מרחמת על ההורים של האדרת הזה. בטח כשהגימיק הנוכחי יפסיק לתפוס צבע בעיתונים, והוא יחליט לחזור בתשובה ולהפוך לאיזה מטיף או משהו הם כבר לא יקבלו אותו בחזרה. בעצם, יכול לצאת ממנו מוהל ממש טוב.

D.j Doron

New member
על מה אתם מדברים? ומה כל השטויות האלה?

למה אין פה אף אחד המקום הזה מת!

dominik

New member
אהם אהם...

באמת שהפורום הזה רדוד מדי לכאלה שאלות קיומיות. נסה אצל זרטוסטרה

למעלה