זה כל כך קשה

זה כל כך קשה

אני כל כך אוהב את האישה הנהדרת שטיפלה בי פעם, כבר הרבה שנים אני אוהב אותה כל כך ומוכן להתחתן אתה יותר מכל דבר אחר בעולם. עצוב לי נורא שמעולם לא אהבה אותי ושהיא עדיין לא אוהבת אותי בכלל. מאז הטיפול אין לי קשר אתה, ואין לי מושג איך אוכל פעם ליצור אתה קשר ולנסות לשכנע אותה מבלי להטריד אותה. קשה מאד.

שיר אהבה

מעיין ענקי מתפרץ ממנה בלי הרף
וממלא את היקום בכל הזמנים
היא כמו כבשן בוער או פצצה
שיורה לתוכי אינסוף חיצים
&nbsp
ומשקולת ענקית במרכז נפשי
משדרת גלי רדיו לכל ישותי
ואין מפלט ממנה כי היא במרכז
וגלי החשמל שוצפים בחזי
&nbsp
היא חיברה את זיכרוני, את ינקותי ואת מותי
ומילאה את כל תודעתי ונפשי
לא אזכור איך התקיימתי בלעדיה
אני רץ אליה מטורף כל רגע
&nbsp
היא אלה וכל כוחות הבריאה
ונמשכת עד אחרית הימים
ומשרה מזיווה על כל היצורים
והופכה את העולם קדוש ונעלה
&nbsp
היא כל היקום בשבילי
אני נטמע במילותיה כמו בתורה
היא אגדית ושטה בין קסמי אופייה
אני אוהב אותה כמו אלדין את יסמין
&nbsp
אינסוף שבילים מתפצלים בינינו
לעולם לא אשיג את משמעות קיומי
ומשמעות העולם שהינה היא
&nbsp
וכל האנשים בעולם עומדים
וזועקים בצעקה אדירה לאלוהים
שאני אוהב אותה והיא לא אותי
&nbsp
וסיפי העולם עומדים להתמוטט
וחיי היצורים מאבדים ערך
ועיקרון פגום במבנה העולם
&nbsp
אבל יש כוח אלוהי גדול
היא המלאה התגלמות הטוב
והוא ממלא את העולם באושר
עד סוף כל מחשבה ורגש
&nbsp

מכתב אהבה

אהבת חיי
את אישה מיוחדת ונהדרת
אישיותך היפה בולטת ממך
עד שאי אפשר לרגע לא להבחין בה
היא קדושה כמו זהב
השמחה, העדינות, החמידות והרגישות
משולבים בך כל כך יפה
פורצים ממך כמעיין נובע
וחודרים עמוק ללבי
אני מתגעגע אלייך כל חיי
בראותי את שמך אני מרגיש כקורא את שם אלוהים
הפכתי את העולם בשבילך ואת ראויה לזה
את כל היקום בשבילי
ואם אתחתן אתך, היקום יהיה מאושר לנצח
&nbsp
&nbsp
&nbsp

סאני381

New member
טוב אז קבל תגובה

אבל תשתדל לקבל את התגובה בצורה בוגרת ולא להיפגע טוב?,האהבה שלך אליה זה לא אהבה בריאה,כי אתה לא מסוגל להרפות ממנה כבר מעל 10 שנים,וזה עוד מישהי שבחיים לא יצאתה איתה לדייט אחד,לפעמים שמכירים מישהי בתור ידידה(או במקרה שלך בתור המטפלת שלך)היא יכולה להיראות לך מהצד כאישה הכי מושלמת ביקום,אבל אם הייתה נמצא איתה בזוגיות תקופה מסוימת, הייתה מגלה עליה דברים שלא ידעתה קודם,דברים פחות נחמדים שהיו גורמים לך להבין שהיא לא כזו מושלמת(ולא כזה טוב לך איתה כמו שחלמתה ואולי אתם בכלל לא מתאימים) על כל מיקרה זה לא משנה כרגע כי זה כבר שייך לעבר הרחוק אז תשאיר את זה שם ותתחיל להיסתכל קדימה,אתה צריך ללמוד שבחיים האלה אנחנו לא יכולים לקבל כל מה שאנחנו רוצים ואם לא הצלחתה לזכות באהבה שלה אז תקבל את זה בצורה בוגרת ותרפה ממנה,תשקיע את כל הטוב שיש בך במישהי שכן יהיה לך סיכוי איתה ואולי תאהב אותה לא פחות ואפילו יותר(אני יודע שתגיד לי שלא תאהב אף פעם מישהי כמו כמוה,אבל על תגיד את זה כי אתה לא יכול לדעת מה יקרה ואם תפסיק להיות מקובע אולי זה כן יקרה), שיהיה בהצלחה

תגובה לך

אמנם לא יצאתי אתה לדייט, אבל הייתי אתה במסגרת ארבע שנים ולמדתי להכיר את אופייה. ייתכן שאני טועה לגביה, אבל אני מרגיש שהמעלות שמצאתי בה מספיק חזקות להתקיים ולהישאר גם בעתיד. אני מוצא הרבה חברים וחברות ואוהב אותם, אבל אותה תמיד אהבתי בדרך מיוחדת ואולי יותר מכל אדם אחר שהכרתי. אני יודע שהרגש הזה לא בריא ושאני צריך להשלים עם האובדן ולהשאירה כזיכרון טוב מהעבר, אבל יחד עם זה היא קיימת בי ויש לה משמעות בשבילי ואני לא יכול להתעלם ממנה לגמרי.

למעלה