זה כל כך מרגיז

תמרים1

New member
זה כל כך מרגיז

כל כך הרבה זמן אנחנו צריכים מיטה זוגית, רק המיטה, מזרון כבר יש, ושסוף כל סוף אמרו שיש מי שמוסר מיטה (ועוד ריהוט), מסתבר שאין מוביל, אין מישהו שמוכן או יכול להעביר את הריהוט. אני משתגעת מזה!

מילה טובה אין לך ?

סליחה, באמת סליחה אם אני נשמעת בוטה -- אבל חלק ניכר מחברי הפורום הזה, ובמיוחד העומדות בראשו, עושות עבודה אדירה ומשקיעות שעות מזמנן לטובת אחרים. אלו מאיתנו שיכולים להתגייס לנושא הובלות עושים זאת- אולם רכב המסוגל להעביר פריטי ריהוט הוא דבר נדיר יחסית. אז במקום להגיד מילה טובה על זה שבכ"ז נמצאה מיטה ופריטי ריהוט אחרים שתרמו אנשים טובים- את בוחרת להתלונן על זה שאין מוביל ? שוב, אני לא מתכוונת לפגוע או להמעיט בצורך שלך, אבל זה באמת לא הוגן לשלח ביקורת שכזו בפורום שעושה כל-כך הרבה, ועוד ללא מילת תודה. מקווה בשבילך שיימצא מוביל מהר.

שי ז.

New member
אנחנו עושים כמיטב יכולתנו

ולצערי זה לא תמיד מספיק. כולנו עובדים קשה לפרנסתנו ואת כל מה שאנחנו עושים אנחנו עושים על חשבון זמננו הפנוי עם המשפחה ובעזרת האמצעים שעומדים לרשותנו. לצערי אין לנו משאיות ונהגים שכירים אלא רק אנשים טובים עם הרבה רצון טוב ויכולת מוגבלת. הלואי והיינו יכולים לפתור את כל הבעיות לכולם אבל לא זה המצב. בדיוק כמו שאת לא מצליחה למצוא מוביל שיוכל לעשות את ההובלה בהתנדבות כך גם אנחנו.

תודה רבהלהילה ולשי על התמיכה

תמרים1 אני מצרה מאוד על כך שכך את מרגישה, אבל כמו שאמרו לך כאן כולנו עושים את מלאכת הקודש הזו על חשבון החיים והזמן הפרטי שלנו, האמיני לי שאני מזיזה הצידה כל דבר פרטי/אישי ופועלת לטובת מי שזקוק לי ימים כלילות, אבל אני לאיכולה להרים משאות כבדים ואני עושה מאמצים אדירים למצוא רכב מתאים, וגם אז אנחנו בבעיה מי ירים יוריד יעביר, את צריכה וכולם צריכים להבין שאת העבודה הזו שהיא דרך חיינו אנחנו עושים אחרי יום העבודה שממנו אנחנו מתפרנסים, אז רק מעט סבלנות אני מבינה את התסכול אבל אנא ממך הפורום הזה כולו נתינה וכולו מהלב לא אנא שמרי לנו על הפינה הזו כך כמות שהיא, ואני מבטיחה לך שברגע שתפתר בעיה ההובלה גם את תהיי בין אלו שכבר נהנים תנו לנו צ'אנס חברים תעזרו לנו לעזור לכם, כל הערה כזו מוציאה רוח מהמפרשים, לא לי אני משוריינת, אבל דעי לך שחברת ההובלות שעשתה לנו את כל ההעברות בכל הארץ ויש להם מכוניות גדולות והרבה נהגים וכולם עשו את העבודה מכל הלב, ויעידו על כך כל מי שביקר אצלהם אחד הנהגים, נשברו התעייפו, מה לעשות אנחנו צריכים למצוא משהו אחר שיעשה את זה עבורנו, לחילופין אני מנסה לארגן תרומה של רכב גדול תרומה של רכב שישמש אך ורק אותנו, ואז מה? נניח שאקבל את התרומה הזו? מי יחזיק את הרכב ומי ירים יוריד יסבל? אז יקירה סבלנות גם אליך נגיע. פנינה

איציק78

New member
אני לא מרשה לפנינה לקרוא את הודעה

אם זאת את ... זה לא יפה מה שאת עושה אני יכול להעיד על פנינה ועל בעלה כמה שהם מסורים למען הפורום הנה"ל , אני יודע אם פנינה תסדר לך מוביל גם תרצי שפנינה תבוא גם "לצפות לך" את המיטות גם אולי????......... וגם לכבס... חברה לאיפה הגענו מדובר במיטות ליד הבית שלך וקצת מאמץ קחי אפילו הובלה במחיר סמלי אז מה קרה.... לאינטרנט יש ?????? ולשאר דברים יש כן כסף.... אותי עצבן המודעה הזאת באופן אישי ..... נ.ב. אם את כן ראית את המודעה תעשי לי טובה תמחקי את הודעה הזאת דחוף תבקשי מהר סליחה מפנינה ומבעלה..... הם נפגעו מזה מאוד

בוקר טוב איציק בכל זאת קראתי

לא אוסיף ולא אגרע אבל!!! הענין מוצה זהו לא להוסיף לכאן תגובות. פנינה

תמרים1

New member
בחייכם, לא הבנתם את כוונתי

הפכתם את הכל. התכוונתי שזה נורא חבל, וזה מצער, וחס וחלילה לא להגיד שום מילה רעה על פועלכם הנהדר. בחייאת, לא באתי להתלונן על אף אחד או אף אחת פה, רק לספר לכם ותו לא. נורא מצטערת שלא הבנתם את כוונתי המקורית, סליחה.

תמרים1

New member
איציק - המוביל רצה 250 שקל

שאם היו לי אותם, היתי כבר קונה את המיטה בחנות, (בלי מזרון). ודווקא אתה איציק שמכיר אותי כל כך טוב, ומכיר את הראש שלי וישבת אצלי, אתה היית צריך להבין אותי, או לפחות לשאול אותי בפרטי.

שי ז.

New member
אם במקום מרגיז היית כותבת מתסכל

זה היה נשמע לגמרי אחרת. מילה אחת קטנה משנה את כל המשמעות.

tamidb

New member
יש לי מיטה שאפשר להעביר

ברכב לא ממש גדול כי היא ניתנת לפרוק בחולון. אם זה יכול לעזור- אשמח

למעלה